Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@03:56:42 GMT

ظرفیت بخش کرونایی بیمارستان کودکان اهواز تکمیل است

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۸۴۲۸

ظرفیت بخش کرونایی بیمارستان کودکان اهواز تکمیل است

دکتر محسن علی سمیر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به قدرت سرایت سویه اُمیکرون اظهار داشت: شرایط به گونه ای است که از هر سه بیمار سرپایی تست یک تا ۲ مورد مثبت است که خانواده ها باید این موضوع را جدی بگیرند.

وی افزود: در سویه دلتا ممکن بود از یک خانواده پنج، ۶ نفره یک مورد مثبت شود ولی در اُمیکرون همه اعضای خانواده مثبت می شوند بنابراین باید گفت که انتشار بیماری سریع و بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز گفت: با توجه به اینکه در سویه اُمیکرون شدت علائم از جمله تب کمتر است، اکثر خانواده ها تصور می کنند که به بیماری مبتلا نشده و مراجعه نمی کنند لذا تعداد واقعی موارد بیماری بیشتر است و قطعا تعداد بدحال ها نیز افزایش می یابد.

وی افزود: در روزهای اخیر بیشتر افراد با گلودرد و سوزش گلو مراجعه می کنند اما علائم گوارشی نسبت به سویه دلتا کمتر است.

علی سمیر با بیان اینکه در سویه اُمیکرون میزان ایمن گریزی بیشتر است گفت: در حالیکه بسیاری از تست ها منفی می شود ولی علائم بیماران کاملا منطبق است به این معنی که در اُمیکرون میزان تست های منفی کاذب نسبت به سویه های قبلی بیشتر است.

وی افزود: در حال حاضر کل موارد بستری تنفسی بین ۶۰ تا ۷۰ نفر است که بسیاری از آنها از نظر علائم بیماری مثبت هستند.

رییس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز با بیان اینکه  مردم احساس خطر نمی کنند و به گفته خیلی از والدین فرزند انها بر اثر  حضور در تجمع مبتلا شده است گفت:آگاهی مردم نسبت به امیکرون کمتر و از ماسک درست استفاده نمی کنند. 

وی افزود: انتظار می رود که اقدام قانونی تری در این زمینه انجام شود تا مردم وادار به زدن ماسک شوند.

علی سمیر گفت: در طول مدت اپیدمی کرونا، روند بیماری به این شکل افزایشی نبوده و قطعا در یکی، ۲ هفته آینده به لحاظ وضعیت بیماری در شرایط قرمز قرار می گیریم.

در حال حاضر ۶ شهرستان خوزستان نارنجی، ۱۵ شهرستان زرد و ۶ شهرستان آبی کرونایی هستند.

برچسب‌ها کرونا خوزستان اهواز پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا خوزستان اهواز کرونا خوزستان اهواز ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

بیشتر بخوانید: آلرژی بهاری را چگونه شکست دهیم؟

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست

نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن

داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228753 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم