Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@20:44:07 GMT

80درصد ایرانی‌ها 2دوز واکسن زده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۹۷۲۳

وزیر بهداشت گفت: در چندماه اخیر واکسیناسیون کرونا در ایران تسریع شده است و ۹۰درصد از جمعیت هدف یک دوز و حدود ۸۰درصد نیز دو دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند. ناطقان: بهرام عین اللهی در دیدار کازو توشی آیکاوا، سفیر ژاپن در ایران اظهار کرد: امروز دانشمندان و محققان ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی ایران از پیشرفت های ژاپن در محافل علمی سخن می گویند و این پیشرفت ها در حوزه های مختلف پزشکی، عنوان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در حوزه های مختلف فعالیت دارند و بسیاری از نیازهای سلامت ایران را تامین می‌کنیم و در دانش پزشکی، پیشرفت های خوبی داشته ایم. خوشحالیم که ژاپن در دانش های بنیادی و جدید سلولی و علوم پایه، ژنتیک و بایوتکنولوژی پیشرفت های زیادی داشته و دانشمندان ما در این حوزه ها از ژاپن، به خوبی یاد می‌کنند چراکه ژاپن در این زمینه‌ها در دنیا، حرف های زیادی برای گفتن دارد.

وزیر بهداشت یادآور شد: باوجود اعمال تحریم‌های ناجوانمردانه برخی کشورها علیه ایران اما این فراز و نشیب‌ها، در روابط بین ایران و ژاپن تاثیر چندانی نداشته است و دانشمندان و محققان ایرانی علاقه مند هستند که ارتباط خود با کشور ژاپن را حفظ و تقویت کنند.

عین اللهی عنوان کرد: اطمینان داریم که دولت و مردم ژاپن به دولت و مردم ایران علاقه ویژه ای دارند و ارتباط قلبی نزدیکی بین این دو کشور وجود دارد که یکی از نمونه های آن، کمک‌های ژاپن در مبارزه با کرونا بوده است.

وی تاکید کرد: تحریم‌های ناجوانمردانه علیه مردم ایران اعمال شده اما مراقب هستیم که این تحریم ها روی سلامت مردم، تاثیری نداشته باشد البته در بحران کرونا هم این تحریم ها ادامه دارد و کمک های ژاپن به ایران توانسته به مراقبت ما از سلامت مردم ایران کمک کند البته امیدواریم که بخشی از منابع مالی ایران در ژاپن آزاد و در حوزه سلامت صرف شود.

وزیر بهداشت گفت: امروز نه تنها مردم ایران بلکه مهاجرین از جمله افغانستانی ها را با آغوش باز پذیرایی می کنیم و تمام خدمات درمانی، بهداشتی و واکسیناسیون را ارائه و فکر می کنیم که در شرایط کرونا، کارهای انسانی در تاریخ ماندگار می شود.

عین اللهی خاطرنشان کرد: از کمک های ژاپن به ایران به ویژه در ایام کرونا تشکر می کنیم و امیدواریم که شاهد تقویت همکاری های علمی، دانشگاهی و انجام پروژههای مشترک علمی و تبادل استاد و دانشجو بین دو کشور باشیم.

وی ادامه داد: با همکاری ژاپن دو پروژه درمانی در دو بیمارستان آرش و امام حسین(ع) تهران از سال 93 آغاز اما از سال 96 متوقف شده و لازم است که این دو پروژه مجددا فعال و تکمیل شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: امروز همه ایرانی ها از ژاپن خاطرات خوبی دارند و امیدواریم که دوستی بین ایران و ژاپن ادامه داشته باشد و نشان دهیم که دو کشور می توانند روابط خوبی داشته باشند و در جهش علم و دانش دنیا، موثر باشند.

عین اللهی اظهار داشت: کرونا یک بحران تاریخی بود و در بحران ها و حوادث، کشورها کمک به همدیگر را مسئولیت خود می دانند. امروز در کشور ما مهاجرین افغان بدون دریافت کمک از هیچ مرجعی، از نظر خدمات مربوط به واکسیناسیون و درمانی را دریافت می کنند.

وی یادآور شد: در چندماه اخیر واکسیناسیون کرونا در ایران تسریع شده و 90 درصد از جمعیت هدف، یک دوز و حدود 80 درصد نیز دو دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند. در حال حاضر مجموعه‌های مختلفی در ایران با پلتفرم‌های مختلف، واکسن های موثری تولید کرده اند و سفیر یا محققان ژاپن می توانند از این مجموعه ها بازدید کنند و لازم است که همکاری های دو کشور در این زمینه نیز ارتقا پیدا کند.

وزیر بهداشت گفت: پزشکان و دانشمندان ایرانی از تجهیزات پزشکی و تشخیصی ژاپنی، رضایت بسیار بالایی دارند. بسیاری از میکروسکوپ ها و دستگاه های مختلف تشخیصی مورد استفاده در چشم پزشکی در ایران، ساخت ژاپن است علیرغم اینکه تولیدات سایر کشورها هم وجود دارد اما ترجیح می دهیم که از تجهیزات ژاپنی استفاده کنیم و امیدواریم که این همکاری ها تقویت شود و ژاپن اجازه ندهد که محصولات دیگر جای محصولات ژاپنی را در ایران بگیرند.

عین اللهی خاطرنشان کرد: امیدواریم همکاری های مشترک بین ایران و ژاپن در حوزه های مختلف از جمله همکاری های علمی، برگزاری کنفرانس های مشترک علمی، تبادل تجهیزات پزشکی و تبادل استاد و دانشجو ارتقا یابد. همچنین علاقه مندیم که وزیر بهداشت ژاپن به ایران سفر کرده و از مرکز بهداشتی، درمانی، تحقیقاتی، آموزشی و صنایع داروسازی و تجهیزات پزشکی ایران بازدید کند تا زمینه های تقویت همکاری های مشترک، شناسایی و عملیاتی شود.

کازو توشی آیکاوا، سفیر ژاپن در ایران نیز در این دیدار گفت: ظرفیت های بسیار زیادی در حوزه پزشکی و درمانی بین ایران و ژاپن وجود دارد. یکی از نمونه های همکاری دانشگاهی بین دو کشور در حوزه بهداشت، مربوط به همکاری یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و دانشگاه کوموموتو ژاپن در مورد یک بیماری است که در غرب ژاپن، جنوب ایران و برخی کشورهای آمریکای جنوبی وجود دارد. حوزه های بیوتکنولوژی، علوم پایه، سلول های بنیادین و ژنتیک برای محافل علمی ژاپن اهمیت زیادی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در ژاپن تا سه هفته پیش، مبتلایان روزانه کرونا دو رقمی و حدود 70 تا 80 نفر بود اما الان این آمار بیشتر شده و به 70 هزار نفر در روز رسیده است و مرگ و میر روزانه مردم ژاپن نیز حدود 30 نفر است. 80 درصد از مردم ژاپن معادل 100 میلیون نفر تا کنون دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

سفیر ژاپن در ایران یادآور شد: سویه اومیکرون بسیار مسری و دارای سرایت بسیار زیادی است و امیدواریم که همکاری های مان با ایران و سایر کشورها را در زمینه مبارزه با کرونا، گسترش دهیم. در ماه های گذشته، برخی تجهیزات پزشکی از جمله ام آر آی و سی تی اسکن را به استانهای خراسان های شمالی و جنوبی و خوزستان اهدا کردیم.

آیکاوا تاکید کرد: در استان خوزستان بازدیدهایی داشتیم و منتظر نصب دستگاه ام آر آی بودند و مقدمات نصب این دستگاه را فراهم کرده بودند و تحت تاثیر این کار آنها قرار گرفتم همچنین به شدت تحت تاثیر تعهد و دانش پزشکی نیروهای بهداشتی و درمانی ایران به ویژه در بیماری کرونا قرار گرفتم.

سفیر ژاپن در ایران خاطرنشان کرد: برای ما مهم است که همکاری های مشترک با ایران را ادامه دهیم و گفتگوهای فشرده تری داشته باشیم. به تلاش ها و خدمات ایران برای کمک به مهاجرین افغانستانی در ایران، احترام می گذاریم. ایران و ژاپن 20 سال است که در این زمینه با همدیگر همکاری دارند. منبع: تسنیم برچسب ها: ایرانی ها ، 2دوز واکسن ، واکسن کرونا ، وزیر بهداشت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایرانی ها 2دوز واکسن واکسن کرونا وزیر بهداشت سفیر ژاپن در ایران بین ایران و ژاپن تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت مردم ایران عین اللهی پیشرفت ها دوز واکسن همکاری ها تحریم ها حوزه ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد داش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بیان کرد: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی در همین راستا ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.

وی درباره اهمیت بازارهای بین‌المللی افزود: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شان هستند که دراین میان بازارهای بین المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین المللی مستلزم شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت  است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. 

میرآبادی ادامه داد:  فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین المللی ارائه می شود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درخصوص ایجاد فضاهای بین‌المللی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملا عرصه را برای افزایش تولید این شرکت ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

میرآبادی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت ها به بازارهای صادراتی جدید  از رهگذر تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند، هموار کند.

میرآبادی به یکی دیگر از حوزحمایتی این سازمان اشاره کرد و گفت: دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد