Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات گفت: تمام ظرفیت‌های وزارتخانه را برای تحقق شبکه ملی اطلاعات به عنوان زیرساخت توسعه فضای مجازی کشور در دستور کار قرار دادیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ عیسی زارع پور وزیر ارتباطات با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه  10 کشور در دنیا توانایی ساخت و پرتاب ماهواره دارند که جمهوری اسلامی ایران یکی از آنهاست، گفت: شورای عالی فضایی، برنامه ریزی کلان سالانه حوزه فضایی را انجام می‌دهد که متأسفانه در 10 سال گذشته تشکیل نشده بود و برای اولین با بعد از 10 سال در دو ماه گذشته این جلسه با حضور رئیس جمهور و همه نقش آفرینان صنعت فضایی کشور تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: دراین جلسه برنامه یکساله صنعت فضایی کشور را تصویب کردیم که یکی از مهمترین آن‌ها تثبیت ارسال ماهواره به لایه لئو از 200 تا 2000 کیلومتر است.

زارع پور تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوبی که داریم باید به فناوری تثبیت شده برسیم تا هر ماهواره‌ای که ساختیم با ضریب اطمینان بالای 99.9 درصد موفق باشد.

زارع پور گفت: طبق هدف گذاری که برای سال 1401 شد باید ماهواره حداقل 100 کیلوگرمی را در مدار 500 کیلومتری زمین قرار دهیم که در نزدیکی هدف هستیم و در آخرین پرتاب تحقیقاتی که انجام شد به فاصله 470 کیلومتری زمین رسیدیم و برای اولین با 3 محموله را با یک پرتاب فرستادیم، اما به سرعت لازم نرسیدیم تنها 8 ثانیه لازم داشت تا به 7600 متر بر ثانیه برسد، ولی به 7500 متر بر ثانیه رسید و مرحله آخر انجام نشد.

وی افزود: تلاش‌های شبانه روزی ادامه دارد تا به هدف یکساله برسیم و یکی از برنامه‌ها، طراحی یک منظومه ماهواره‌ای بومی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تثبیت ارسال ماهواره زودتر انجام شود تا ماهواره‌هایی که در صف پرتاب هستند و تعداد زیادی ماهواره تحقیقاتی پرتاب شوند، گفت: البته در تمام دنیا تثبیت یک ماهواره بر حداقل به 10 تا 12 پرتاب احتیاج دارد تا به نقطه مطلوب برسد.

وی خاطرنشان کرد: پرتابگر اخیر که فرستادیم شش یا هفتمین پرتاب بود که در هر مقطعی موفقیت‌های خوبی داشت و امیدواریم این هدف محقق شود.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: موضوع بعدی در برنامه یکساله توسعه کاربردهای صنعت فضایی است تا این حوزه اقتدار آفرین را به حوزه کاربردی برای مردم تبدیل کنیم.

زارع پور گفت: صنعت فضایی یکی از پیشرفته‌ترین صنایع در جهان است و کشوری که در این حوزه ورود پیدا می‌کند پیشرفت صنعت آن از بقیه کشورها بالاتر است و از طرفی استانداردهای فضایی بسیار سختگیرانه است و اگر محصولی استانداردهای فضایی را داشته باشد یعنی محصول با کیفیتی است.

وی تصریح کرد: بنابراین اگر این دو محور را در نظر بگیریم کشوری که ماهواره و پرتاب گر بومی با موفقیت می‌سازد، نشان دهنده پیشرفت صنعت آن است و این مایه افتخار و غرور ملی خواهد بود و البته نتیجه این فناوری‌ها می‌تواند صنایع دیگر از قبیل خودروسازی و لوازم خانگی را هم ارتقا دهد.

زارع پور گفت: یکی از مصوبه‌های اولین جلسه شورای عالی فضایی در دولت سیزدهم این است که مأموریت ویژه به وزیر صنعت داده شد تا در تعامل با بخش‌های مختلف صنعت فضایی در جهت استفاده در صنایع مختلف چاره اندیشی کند.

وی ادامه داد: اقتصادی و کاربردی شدن صنعت فضایی دو مؤلفه مهم است و روز 14 بهمن 1400 از 4 سامانه جدید رونمایی کردیم تا در بخش‌های مختلف از پردازش تصاویر ماهواره‌ای برای ارتقا کارآمدی بخش‌های دولتی و خصوصی استفاده کنیم.

عیسی زارع پور در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو درباره برنامه 10 ساله صنعت فضایی کشور افزود: نیازمند یک برنامه بلند مدت برای مشخص شدن افق‌ها هستیم، البته صنعت فضایی برنامه 10 ساله داشت که به پایان رسید و در برنامه جدید نگاه بسیار مشخصی برای رسیدن به لایه ژئو یا زمین آهنگ داریم که یک موقعیت بسیار راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران است و باید برای حفظ نقاط مداری که در این لایه قرار دارند، تلاش کنیم.

وی ادامه داد: در حال برنامه ریزی هستیم تا در دولت سیزدهم به لایه ژئو برسیم البته رسیدن به این لایه بسیار سخت است و حداقل یک برنامه 8 ساله پیش بینی شده است که با دستور رئیس جمهور بنا شد این زمان فشرده‌تر شود و در جلسه بعدی شورای عالی فضایی برنامه جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به لایه ژئو که کوتاه‌تر و فشرده‌تر است، ارائه و تصویب خواهد شد.

زارع پور گفت: در برنامه 10 ساله صنعت فضایی بدنبال این هستیم که با همگرایی همه ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد مسیر رسیدن ایران به فناوری‌های تثبیت شده برای لایه‌های مختلف زمین را هموار کنیم.

وی خاطر نشان کرد: ابتدا از لایه لئو شروع کردیم و در سال بعد، تثبیت فناوری را خواهیم داشت و برای لایه‌های بعدی که کار سختی است این اتفاق خواهد افتاد.

زارع پور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این ماهواره‌ها چه کاربردی برای مردم دارند؟ گفت: ماهواره‌ها الان در زندگی روزمره مردم و بخش‌های مختلف صنعتی جاری است، اما بنا داریم این‌ها را به محصول‌های بومی برای مردم تبدیل کنیم و به عنوان نمونه روز پنجشنبه در نمایشگاه، محصول‌های خوبی برای حوزه کشاورزی معرفی شد که کشاورزان با استفاده از اطلاعاتی که از ماهواره‌های سنجش در اختیارشان قرار می‌گیرد بهره وری را در کشاورزی بالا می‌برند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: باید همه ظرفیت‌ها را در حوزه کاربردی کردن صنعت فضایی در زندگی مردم و در صنایع استفاده کنیم و از این فناوری در همه بخش‌ها می‌توان استفاده کرد و فناوری‌هایی داریم که اگر در ساخت لوازم خانگی استفاده شود کیفیت و طول عمر محصول را افزایش و وزن آن‌ها را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: الان برنامه فضایی در وضع خوبی است، ولی یک وقفه‌ای در 10 سال گذشته در بعضی بخش‌ها اتفاق افتاد که باید به سرعت جبران شود، اراده دولت سیزدهم در حمایت از این صنعت راهبردی است و در لایحه بودجه سال 1401، بودجه خوبی در نظر گرفته شده است.

زارع پور درباره شرایط دانشجویان رشته هوافضا گفت: در همین مدت کوتاه، امید به فعالان این صنعت برگشته است و این نوید را به آن‌ها می‌دهیم که با گسترش طرح‌هایی که در این حوزه در دست اقدام داریم همه کسانی که علاقمند، ظرفیت و تخصص دارند به این چرخه برگردند و در توسعه این صنعت راهبردی در کشور نقش آفرینی کنند.

عیسی زارع پور در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره دستورکار شورای اجرایی فناوری اطلاعات افزود: قبلاً در کشور شورای عالی فناوری اطلاعات داشتیم که پس از تشکیل شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی فناوری اطلاعات به شورای اجرایی فناوری اطلاعات تغییر نام پیدا کرد که توسعه فناوری اطلاعات در دولت را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: این شورا با حضور 15 نفر از اعضای هیئت وزیران به ریاست رئیس جمهور و نایب رئیسی وزیر ارتباطات تشکیل می‌شود که در دولت سیزدهم اولین جلسه این شورا برگزار شد و البته 23 جلسه این شورا طی 10 سال گذشته برگزار شده بود.

زارع پور گفت: راهبری توسعه فناوری اطلاعات و آنچه که برای مردم از جمله دولت الکترونیک و دولت هوشمند ملموس می‌باشد، با این شوراست.

وی درباره شبکه ملی اطلاعات هم افزود: در حال حاضر تمام ظرفیت‌های بخش‌های مختلف وزارتخانه را برای تحقق شبکه ملی اطلاعات به عنوان زیرساخت توسعه فضای مجازی کشور در دستور کار قرار دادیم.

زارع پور خاطرنشان کرد: شورایی در وزارتخانه به نام شورای راهبری توسعه شبکه ملی اطلاعات تشکیل شد که مسئولیت آن با وزیر است و این شورا جلسات هفتگی برگزار می‌کند.

وی تصریح کرد: بیش از 300 طرح کوچک و بزرگ در ر استای اجرای شبکه ملی اطلاعات تدبیر شد و به شکل هفتگی پیشرفت این‌ها را رصد می‌کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شبکه ملی اطلاعات برای اولین بار در شهریور سال گذشته در شورای عالی فضای مجازی تعریف شد که 53 تکلیف بزرگ را برای دستگاه‌های مختلف مشخص کرد و حدود 40 تکلیف بر عهده وزارت ارتباطات است.

وی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات و همه طرح‌هایی که در حال انجام است دو بخش دارد؛ بخش اول شبکه پرسرعت و با کیفیت در سراسر کشور است که در افق 1404 مشخص شد، ولی تلاش می‌کنیم این زمان را کوتاه‌تر کنیم و بخش دوم هم خدمات است که در شبکه پرسرعت انواع خدمات مختلف را برای مردم فراهم می‌کنیم و یکی از خدمات، دولت الکترونیک است.

زارع پور با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم که در همه جای کشور شبکه پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری راه اندازی کنیم، گفت: دسترسی به شبکه در همه جای دنیا عموماً از طریق ثابت و همراه انجام می‌شود، اما در بسیاری از کشورهای پیشرفته نسبت دسترسی به شبکه از طریق اینترنت ثابت بسیار بیشتر از همراه است، چون زیرساخت پایدار و ارزان‌تری دارد.

وی با بیان اینکه اینترنت همراه برای موبایل طراحی شده است و مردم بیشتر از اینترنت ثابت استفاده می‌کنند، افزود: تلاش می‌کنیم تا پایان دولت سیزدهم ظرفیت 20 میلیون پورت فیبرنوری را ایجاد کنیم و بر اساس برنامه ریزی با سرعت و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و راهبری وزارت ارتباطات این کار را انجام می‌دهیم البته این یک طرح 10 ساله می‌باشد که تلاش می‌کنیم در 3 تا 4 سال این کار انجام شود.

وی ادامه داد: در لایحه بودجه 1401، زیرساخت‌هایی برای این موضوع پیش بینی شده است، باید نهضتی در سراسر کشور راه اندازی شود و همه دستگاه‌ها پای کار باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: الان اینترنت از طریق سیم مسی در اختیار مردم قرار می‌گیرد که محدودیت سرعت دارد، در ADSL حداکثر سرعت 16 مگابیت بر ثانیه است و فناوری‌های جدید مانند VDSL و XDSL که نسل جدید هستند 30 تا 50 مگابیت در ثانیه سرعت دارند، بنابراین تلاش می‌کنیم کل مسیر، فیبرنوری شود و در عمل محدودیت سرعت برداشته می‌شود وفیبرنوری با سرعت‌های چند صد مگابیت بر ثانیه و حتی چند گیگ است که در دنیا دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سرعت میانگین اینترنت ثابت در کشور بر اساس شاخص‌های جهانی که حدود چند مگابیت بر ثانیه است با انجام فیبرنوری به ده‌ها و چند صد مگابیت بر ثانیه تبدیل خواهد شد.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: تجهیزات فیبرنوری تا حدودی گران است، اما مدلی را پیگیری می‌کنیم که بخش خصوصی که متولی انجام این کار است در قالب اقساط بلند مدت 36 ماهه با مشترکان قرارداد ببندد، در حال حاضر فیبرکشی برای هر واحد حدود 2.5 تا 3 میلیون تومان هزینه دارد و اگر این اتفاق بیفتد زیر ساخت توسعه خدمات الکترونیک و انواع خدمات توسعه‌ای در کشور فراهم می‌شود.

زارع پور درباره امکاناتی که فیبرنوری در اختیار مشترکان قرار می‌دهد، گفت: با این زیرساخت انواع خدمات را برای مردم فراهم می‌کنیم، الان پلتفرم یا سکوهای بومی بسیار خوبی داریم که از ظرفیت جوانان در جهت بر طرف کردن نیاز کشور به بسیاری از پلتفرم‌های خدمات رسان استفاده کردیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با گسترش زیر ساخت‌ها، تمام خدمات دولتی را طی یک برنامه 3 ساله الکترونیکی کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم تا بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های اجرایی، تمامی کارها را از منزل و محل کار انجام دهند و خدمات پایه کار بردی مانند موتور جستجو، پیام رسان و پلتفرم‌های انتشار محتوا را می‌توان راه اندازی کرد.

زارع پور ادامه داد: بنا داریم طعم شیرین استفاده از فناوری را در زندگی روزمره مردم بیاوریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا استفاده از شبکه ملی اطلاعات دسترسی ما را به اینترنت، محدود می‌کند؟ گفت: خیر، شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع دسترسی به شبکه جهانی نیست، شبکه جهانی اینترنت هزینه را افزایش می‌دهد ناامنی ایجاد می‌کند و سرعت کار را پایین می‌آورد در حالی که شبکه ملی اطلاعات سرعت بیشتر، هزینه کمتر و بستر امن در داخل کشور دارد.

وی خاطر نشان کرد: شبکه پرسرعت در سراسر کشور چند مزیت دارد؛ اول اینکه مردم این سرعت را احساس می‌کنند و برای ارتباطات بین المللی این شبکه پرسرعت اثرگذار است؛ دوم موضوع ترانزیت ترافیک داده است یعنی ما با توجه به شرایط منطقه‌ای امکان تبدیل به هاب منطقه‌ای ترانزیت ترافیک داریم و در دهه فجر شروع بکار کردیم.

وی تصریح کرد: باید 5 مرکز تبادل ترافیک که در داخل کشور وجود دارد توسعه پیدا کند و محتواهای پرکار برد در همه جای ایران در دسترس باشد.

زارع پور گفت: ایران بر اساس شاخص‌های جهانی در تعداد خدمات الکترونیک رتبه 89 در بین 180 کشور را دارد و در یک شاخص دیگر که میزان استفاده مردم را نشان می‌دهد رتبه 118 را داریم که نشان دهنده وضع نامطلوب است و نیازمند کار فشرده هستیم تا طعم شیرین خدمات دولت هوشمند را به مردم بدهیم.

عیسی زارع پور در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما ادامه داد: در دولت الکترونیک به دنبال این هستیم کارهایی را که تاکنون به شکل سنتی انجام می‌شد، الکترونیکی و غیر حضوری کنیم، اما در دولت هوشمند تصمیم گیری‌ها مبتنی بر داده گرفته می‌شود تا مردم با سرعت و کیفیت بیشتری به خدمات دسترسی داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از مصوبه‌های جلسه روز پنجشنبه 15 بهمن این بود که همه دستگاه‌ها باید در سال 1401 پنجره واحد خدماتشان را راه اندازی کنند و با یک بار احراز هویت تمام خدمات در اختیار مردم قرار بگیرد؛ البته در وزارت ارتباطات مکلف شدیم پنجره ملی خدمات دولت هوشمند را راه اندازی کنیم تا خدماتی که در پنجره‌های ملی توسط دستگاه‌ها داده می‌شود، یکپارچه شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سامانه مدارک تحصیلی با همت وزارت علوم راه اندازی شده است که با کد ملی به تمام مدارک فرد دسترسی خواهیم داشت.

زارع پور گفت: مرحله نخست پنجره ملی خدمات در اردیبهشت 1401 راه اندازی می‌شود البته همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند، چون یک کار ملی است.

وی افزود: یکی دیگر از مصوبه‌های جلسه روز پنجشنبه این بود که معاونت امور استخدامی و اداری، خدمات اختصاصی هر دستگاه را مشخص کند تا شناسنامه خدمات دقیق شود و بعد خدمات را بازنگری کنیم که کدام یک از خدمات می‌تواند مبتنی بر فناوری جدید بهینه شود، بنابراین همه دستگاه‌ها باید پای کار باشند تا پنجره واحد خودشان را راه اندازی کنند.

وی ادامه داد: بعضی مواقع اختلاف مدیران در سطح کلان موجب شد برخی عدم موفقیت‌ها را در صحنه اجرا داشته باشیم، البته در دولت سیزدهم متحد هستیم تا موازی کاری‌ها را کنار بگذاریم و با سرعت بیشتری به سمت تحقق دولت هوشمند حرکت کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره موضوع حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی هم گفت: فضای مجازی فرصت‌های بسیار زیادی را به همراه آورد، اما اگر این فضا ساماندهی نشود، حقوق مردم ضایع می‌شود از جمله این موضوع‌ها حفظ حریم خصوصی افراد است البته قواعد سختی برای حریم خصوصی افراد بخصوص در پلتفرم‌های داخلی داریم که هیچ فردی حق ندارد از اطلاعات افراد سو استفاده کند، اما قانون در این زمینه نداریم؛ در کشورهای پیشرفته قانون حفاظت از داده‌های اشخاص وجود دارد البته تلاش‌هایی در وزارت ارتباطات صورت گرفته، ولی فرآیند بررسی آن طولانی شده است.

وی ادامه داد: در دولت یک کمیسیون دائمی برای هوشمندسازی و تحول دیجیتال مصوب شد و یکی از کمیسیون‌های هفت گانه دولت کمیسیون علم، فناوری و هوشمند سازی است تا با سرعت بیشتری زیرساخت‌های حقوقی لازم برای توسعه فضای کشور پیشنهاد و فراهم شود، امیدواریم قوانین لازم در این حوزه را در قالب لایحه به مجلس بدهیم.

وی درباره حفاظت از کودکان در فضای مجازی هم خاطرنشان کرد: کم کاری در این حوزه داشتیم و الان این یک دغدغه جهانی است، چون بسیاری از آسیب‌های اجتماعی که دامن گیر کودکان و نوجوانان می‌شود، ناشی از پلتفرم هاست که باید به آن توجه ویژه شود.

زارع پور تصریح کرد: مشکل فنی در داخل کشور نداریم و در بسیاری از حوزه‌ها، پلتفرم‌های خیلی خوب داخلی داریم که حتی در مقایسه با نسخه‌های خارجی بالاتر است، البته در برخی حوزه‌ها پلتفرم‌ها با اقبال مواجه نشدند که باید آسیب شناسی شود، ولی الان در بخش‌های خرید و فروش کالا، جابجایی مسافر و انتشار محتوا؛ پلتفرم‌های خیلی خوبی داریم بنابراین باید کیفیت بقیه پلتفرم‌ها بالا برود.

وزیر ارتباطات: مصوبات کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال عین مصوبات هیئت وزیران استوزیر ارتباطات در ‌رضوانشهر: توان ساخت انواع ماهواره‌ها را داریم/ جزو 10 کشور نخست دارای توانمندی ‌پرتاب ماهواره هستیم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ارتباطات وزارت ارتباطات برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات مگابیت بر ثانیه شورای عالی فضای وزارت ارتباطات دولت سیزدهم همه دستگاه ها بخش های مختلف عیسی زارع پور تلاش می کنیم دولت هوشمند شبکه پرسرعت زارع پور راه اندازی ماهواره ها فضای مجازی صنعت فضایی پلتفرم ها فناوری ها سال گذشته برای مردم ظرفیت ها بخش ها 10 ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در حاشیه نشست پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ صنایع مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ گفت : عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه‌های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.

وی گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخیر با وزیر ارتباطات و معاونانش صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می‌کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح‌های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • آسیب ریزسیارک ها به آزمایشگاه فضایی چین در مدار زمین
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد