Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علی سلاجقه  معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم روز جهانی تالاب ها در استان فارس و در کنار تالاب بختگان برگزار شد، اظهار کرد: اولین کنوانسیون محیط زیستی دنیا در دوم فوریه 1971 در ایران اتفاق افتاد و این نشان می دهد که پیشینه فرهنگی و تمدنی، آموزه های دینی و دانش بومی ما نسبت به محیط زیست و طبیعت فراتر از جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین بر من و شما فرض است که وضعیت تالاب ها را بهبود بخشیم.

وی افزود: اگر در سال های اخیر، دنیا کلیدواژه هایی چون «توسعه پایدار» را به ما تحویل می دهد، دین مبین ما در 1400 سال قبل مفهوم «وزانت» را در قرآن مطرح کرده است، آنجاکه می فرماید: بین تمام اجزای هستی و حیات یک هم سنگی قرار داده ایم.

سلاجقه با بیان اینکه متاسفانه امروز این هم سنگی به هم خورده است و کره زمین حال و روز خوشی ندارد، گفت: اگر به بحث امنیت غذایی پرداختیم، از بحث امنیت حیاتی فاصله گرفتیم. امنیت حیاتی به معنای حفظ محیط زیست در جای جای دنیا است.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: غالب آن چیزی که موجب تخریب محیط زیست کشور شده به سیاستگذاری ها، تصمیمات و قوانین ما بر می گردد و قوای مجریه، مقننه و قضاییه به نمایندگی از مردم باید به این عرصه ورود کنند.

وی با اشاره تاکید رییس جمهور بر بحث حفاظت محیط زیست، خاطرنشان کرد: دولت در راستای حفاظت و حراست از محیط زیست کشور، گام های اساسی و زیرساختی بر خواهد داشت.

به گفته سلاجقه، از مجموع 42 نوع تالاب موجود در دنیا، 41 نوع آن در ایران وجود دارد.

معاون رییس جمهور، ادامه داد: اگر حوزه آبخیز در معرض تهدید قرار بگیرد، سلامت تالاب به عنوان زهکش اصلی حوزه به خطر خواهد افتاد.

وی با اشاره به اهمیت جهانی تالاب ها، گفت: تالاب های دنیا برای بیش از یک میلیارد نفر اشتغال آفرینی کرده اند و غذای 2 میلیارد نفر را تامین می کنند.

سلاجقه با تاکید بر جایگاه تنوع زیستی تالاب ها، اظهار کرد: می بایست در هرجا که تالاب می خواهد دست بخورد، قیمت اقتصادی آن را محاسبه کرده و با قیمت اقتصادی که فعالیت آسیب زننده به تالاب دارد، مقایسه کنیم.

وی تصریح کرد: این به معنای ممانعت از توسعه نیست بلکه باید به دنبال توسعه درخور و کم اثر باشیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه یادآور شد: دولت های مختلف در بحث آزادسازی سواحل، شعارهای زیادی دادند اما در این دولت و با کمک قوه قضاییه، این کار در حال انجام است.

سلاجقه، افزود: امسال برای اولین بار، نقشه آمایش سرزمین مبنای بودجه ریزی کشور قرار گرفت. ما از این به بعد، نقشه توان اکوسیستم کشور را مبنای توسعه قرار خواهیم داد.

وی از همه دستگاه ها خواست که تکالیف خود را در حوزه مدیریت آبخیز انجام دهند و به نجات تالاب های کشور کمک کنند.

معاون رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به دستاوردهای دولت سیزدهم در فعالیت چندماهه اش پرداخت و گفت: در طول این چندماهی که از عمر دولت می گذرد، صادرات کشور بیش از45 درصد افزایش یافته است و روابط ما با کشورهای همسایه در حال گسترش است.

وی افزود: هم اینک، جمهوری اسلامی ایران در رده ابرقدرت های جهانی قرار گرفته و مشغول نقش آفرینی است و قدرت های جهانی هم دست دوستی به سوی ما دراز کرده اند. اینها همه حکایت از دیپلماسی فعال دولت مردمی و انقلابی دارد.

سلاجقه، تلاش دولت را در جهت رفع مشکلات کشور و مردم دانست و بر برداشتن گام های عملی در این راستا تاکید کرد.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تالاب سلاجقه آمایش حفاظت محیط زیست رییس جمهور تالاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۹۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی

ایسنا/کردستان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی با اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در سراسر کشور فعال است.

علی سروری‌مجد، امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: حوادث اخیر در دانشگاه‌های آمریکا نشان داد، وقتی مسئله انسانیت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می‌شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می‌گیرد.

وی افزود: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و فلسطین در میدان حاضر و نسبت به دشمن مشترک ثابت‌القول و محکم ایستاده‌اند.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در ایام میلاد حضرت مسیح(ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در همین راستا یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد که خروجی بسیار مفید و مؤثری داشت.

وی، به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد روند قابل قبول و خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در برخورد با جنگ غزه در تاریخ ثبت خواهد شد
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان