Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@06:29:52 GMT

علائم «هرپس» در مردان چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۵۴۹۸

علائم «هرپس» در مردان چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

تقریباً دو سوم افراد مبتلا به تبخال تناسلی علائمی را تجربه نمی‌کنند یا علائمشان به قدری خفیف است که با سایر بیماری‌های پوستی اشتباه گرفته می‌شود. در مواردی بدون علائم هم، تبخال تناسلی همچنان قابل انتقال است.

تبخال تناسلی در مردان چه علائمی دارد؟

شایع ترین علائم

خاموش یا بدون علائم (دو سوم موارد)

علائم کمتر شایع

زخم یا تاول روی آلت تناسلی، تب، سردرد، خستگی، بدن درد، تورم غدد لنفاوی

کمترین علائم شایع

سوری، تاول یا زخم، داخل یا اطراف باسن و ران، مننژیت، آنسفالیت، عفونت چشم، اگزما هرپتی فرم

راه تشخیص تبخال تناسلی چیست؟

تبخال تناسلی معمولاً با علائم همراه نیست و دو سوم موارد تبخال تناسلی بدون علامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام آزمایش HSV-1 و HSV-2 تنها راه مطمئن برای تشخیص تبخال تناسلی است. تاول یا زخم در ناحیه تناسلی، تب، بدن درد، تورم غدد لنفاوی، سردرد، خستگی و ادرار دردناک همه از علائم تبخال تناسلی هستند.

چه عواملی باعث بروز تبخال تناسلی می‌شود؟

اگرچه علت پدیدآمدن تبخال ناشناخته است، اما شیوع این بیماری اغلب با دوره‌هایی از ضعف سیستم ایمنی، زخم‌های پوستی، تب، آسیب عصبی، آسیب بافتی ناشی از جراحی یا قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی نامساعد همراه است.

تبخال تناسلی زمانی رخ می‌دهد که ویروس HSV-1 یا HSV-2 از مرحله خفته خود دوباره فعال شود. تبخال تناسلی یک بیماری لاعلاج است و پس از ابتلا به آن، ممکن است در طول زندگی خود با شیوع آن مواجه شوید. کسانی که اولین دوره تبخال تناسلی خود را تجربه می‌کنند، باید بدانند که طی یک سال چندین حمله از این ویروس را تجربه خواهند کرد. با گذشت زمان، این عودها از نظر فراوانی و شدت کاهش می‌یابند. اولین شیوع تبخال اغلب طولانی‌ترین تجربه آن است. دوره‌های کوتاه بعدی را می‌توان با داروهای ضد ویروسی، کنترل و درمان کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تبخال تناسلی هرپس رابطه جنسی سلامت تبخال تناسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟

مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین دی باعث بروز عوارضی مانند تجمع کلسیم در خون، حالت تهوع، استفراغ و ضعف می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ سلامتی ضروری هستند، زیرا نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت استخوان دارد؛ با این وجود، زمانی که مواد معدنی و ویتامین‌ها بیش از حد مصرف شوند می‌تواند عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد و منجر به مسمومیت شود.

ویتامین دی برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و حفظ سلامت اسکلتی ضروری است، البته مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به مسمومیت شود، این نوع مسمومیت معمولاً به دلیل مصرف بیش از حد مکمل‌ها به جای رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید رخ می‌دهد، یکی از علائم اصلی مسمومیت ویتامین دی تجمع کلسیم در خون است که به عنوان هیپرکلسمی شناخته می‌شود.

علائم مسمومیت با ویتامین دی شامل حالت تهوع، استفراغ، ضعف، تکرر ادرار، استخوان درد و مشکلات کلیوی می‌‏شود، حتی در موارد شدیدتر نیز می‌تواند منجر به کما و مرگ شود؛ اغلب پیشنهاد می‌شود که افراد بین ۳۰ تا ۶۰ نانوگرم بر میلی‌لیتر ویتامین دی مصرف کنند، مصرف بیش از ۱۰۰ نانوگرم در میلی‌لیتر می‌تواند مضر باشد و با مشکلاتی برای سلامت بدن همراه باشد.

کد خبر 748305

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان