Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- شهرستان دیر، بردستانی: با توجه به فرا رسیدن زمان برداشت گوجه فرنگی در مناطق بردخون و آبدان، جمعیت کارگران فصلی در این مناطق دو تا سه برابر شده اما کیفیت خدمات اینترنت همراه در این فصل به طور محسوسی کاهش پیدا کرده است که‌ عدم رضایت مشترکان اپراتورهای همراه اول و ایرانسل را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برداشت  ۶۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل

گوجه‌فرنگی خارج از فصل یکی از محصولات مهم استان بوشهر است که بیش از ۶۰۰ هزار تن محصول در فصل سرما و بهار تولید و عرضه می‌شود، کشت و برداشت گوجه فرنگی برخلاف دیگر استان‌ها که به‌صورت معمول در بهار و تابستان انجام می‌شود، در مناطق بردخون و آبدان در فصل تابستان کشت و برداشت آن در فصل سرما تا اردیبهشت سال بعد ادامه دارد.

یکی از شهروندان بردخونی به خبرنگار فارس گفت: مشکلات کندی سرعت اینترنت و کاهش کیفیت خدمات خدمات همراه در این فصل هرساله تکرار می‌شود و تا کنون هیچ اقدام خاصی صورت نگرفته است.

یک کارگر کشاورزی منطقه آبدان نیز گفت: آبدان قطب تولید گوجه فرنگی خارج از فصل است، ولی کشاورزان، کارگران و شهروندان این منطقه از سرعت پایین اینترنت ناراضی هستند.

کارگر افغانی گوجه چین نیز گفت: خسته از سرکار به خانه می‌آییم و می‌خواهیم با خانواده‌هایمان در افغانستان تماس بگیریم ولی سرعت اینترنت بسیار پایین است و مرتب قطع می‌شود و هزینه بسته‌های اینترنتی به هدر می‌رود.

سرعت لاکپشتی اینترنت 

بر اساس گزارش‌های مردمی به خبرنگار فارس و تست‌های سرعت اینترنت که در ساعت‌های مختلفی در این مناطق انجام شد، از ساعت چهار بعد از ظهر تا پایان شب کیفیت و سرعت اینترنت در مناطق بردخون و آبدان به شدت کاهش پیدا می‌کند.

مخابرات دیر: پیگیریم

ابوالحسن مقاتلی رئیس مخابرات شهرستان دیر در گفتگو با خبرنگار فارس درباره کیفیت سرعت اینترنت در این مناطق گفت: با توجه به افزایش دو تا سه برابری جمعیت در مناطق بردخون و آبدان در فصل برداشت گوجه فرنگی ترافیک استفاده مشترکین در ساعات پایانی روز و شب بالا رفته که با کاهش سرعت و افت کیفیت خدمات مواجه هستیم.

وی بیان داشت: در این خصوص پیگیری و مکاتباتی پیرامون وضعیت اینترنت منطقه به مخابرات استان زده شده و موارد تشریح شده است. 

 

به گزارش فارس، در ۶ ماه از فصل برداشت گوجه فرنگی جمعیت بخش بردخون و آبدان نزدیک به دو تا سه برابر می‌شود که این امر باعث کاهش سرعت اینترنت همراه و کیفیت پایین خدمات سیار به مشترکین می‌شود و امیدواریم مسؤولین مربوطه جهت رفع مشکل در این فصل سریع‌تر اقدامات مؤثری را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز برداشت گوجه فرنگی سرعت اینترنت خارج از فصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، بخشدار سرولایت نیشابور گفت: اجرای طرح های مخابراتی در حوزه انتقال می‌ تواند زیر ساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

 

باقر صدیقی افزود: با پیگیری های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم (4G) در  روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

 

وی ادامه داد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به این روستاها سفر می کنند از این خدمات بهره مند خواهند شد.

 

 صدیقی گفت: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریعتر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده ها را فراهم می سازد.

 

وی افزود: پارسال پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB افزایش یافت.

 

مدیرمخابرات نیشابور هم گفت: با نصب و راه اندازی تجهیزات تکنولوژی 4G بطور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

 

مهندس موسی آبادی افزود: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال است که بر اساس هزینه های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

دیگر خبرها

  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور