Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، درحالیکه سویه اُمیکرون، پیک ششم کرونا را در کشور آغاز کرد و منجر به افزایش شهرهای قرمز کرونایی به ۱۲۰ شهر شد،  اما بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به شانزدهم بهمن‌ ماه ۱۴۰۰ (از ششم تا شانزدهم بهمن ماه)، بالغ بر ۵۷.۹۵ درصد است؛ آماری که قطعا نمی‌تواند در پیشگیری از اوج‌گیری مجدد کرونا آن هم با واریانت به شدت مسری اُمیکرون موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از ششم تا شانزدهم بهمن ماه ۱۴۰۰ می‌توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۹ دی تا ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰، بالغ بر ۶۲.۰۴ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۵.۲۴ درصد رعایت است و کمترین میزان رعایت هم مربوط به پاساژها با ۳۹.۴۸ درصد است.

میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور نیز در این مدت، ۵۶.۵۰ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۲.۸۶ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به استخرهای شنا و مراکز تفریحی با ۲۰.۹۹ درصد است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۹ دی ماه تا ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰، ۵۶.۶۴ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استادیوم‌ها با ۸۷.۳۰ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به استخرها و مراکز تفریحی آبی با ۲۲.۷۲ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۹ دی ماه تا ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰، ۵۸.۴۷ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۵.۲۴ درصد و کمترین میزان رعایت نیز مربوط به مدارس با ۲۱.۹۵ درصد رعایت بوده است.

در عین حال میانگین درصد رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور در فاز اول مدیریت هوشمند کرونا، از ۲۹ دی تا ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰، ۸۷.۱۱ درصد بوده است. بیشترین میزان رعایت پروتکل واکسیناسیون در اماکن عمومی در فرودگاه‌ها با ۹۷.۶۲ درصد و کمترین میزان در پاساژها با ۸۳.۳۶  درصد بوده است.

 

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ششم تا ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۱۳۵۳۹ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد ۳۶۵۴۹ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۱۱۸۴ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

  گزارش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازگشایی مدارس در سال تحصیلی

تعداد  کل مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ :  ۱۳۵۸۵۶ مدرسه بوده که تعداد ساختمان مدارس ۱۰۷۱۷۱ است.

تعداد  کل مدارس  ابتدایی  ۶۱۳۴۶ مدرسه

تعداد  کل مدارس  دوره اول متوسطه  ۲۳۰۷۹ مدرسه

تعداد  کل مدارس  دوره دوم متوسطه  ۲۱۱۸۶مدرسه

تعداد  کل مدارس  استثنایی  ۱۵۶۰ مدرسه

تعداد  کل مدارس  پیش دبستانی  ۲۱۷۰۲ مدرسه

تعداد  کل هنرستان ۵۹۹۶ مدرسه

تعداد  کل مجتمع هنرستانی ۹۸۷ مدرسه

باید توجه کرد که تعداد بازرسی انجام شده تا ششم بهمن ماه سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۱۱۶۳۶۹ مدرسه بوده است.

چالش‌های مهم و پرخطر

- متناسب نبودن فضای کلاس‌ها با تعداد دانش آموزان (پذیرش بیش از حد ظرفیت کلاس)

- عدم رعایت فاصله گذاری مناسب بین دانش آموزان

- عدم رعایت چیدمان صندلی بر اساس فاصله

- عدم رعایت استفاده از ماسک در بین دانش آموزان و کارکنان مدرسه

- فراهم نبودن شرایط مناسب برای تهویه و جریان هوا در کلاس ها

- تجمع والدین در مقابل ورودی و خروجی مدارس

وضعیت شکایات مردمی به سامانه ۱۹۰

طبق آمار شکایات مردمی به بخش بهداشت سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰، از تاریخ ۲ الی ۹ بهمن ۱۴۰۰،  تعداد کل شکایات ثبت شده در این سامانه ۲۵۷۹ شکایت بوده است.

بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی نیز نانوایی‌ها هستند.

همچنین شکایت از عدم رعایت موازین بهداشتی در مدارس با تعداد ۲۱۳ شکایت و موضوع عدم رعایت فاصله گذاری و عدم وجود تهویه مناسب در کلاس ها دومین فراوانی شکایات و از موارد پر تکرار در طی هفته گذشته بوده است.

شکایت ۳۳ درصدی از نانوایی‌ها

بنابراین بر اساس اعلام وزارت بهداشت، ۳۳ درصد شکایات از نانوایی ها، ۲۱ درصد از مدارس، ۱۹ درصد از اماکن مسکونی، ۱۴ درصد از اغذیه فروشی، ساندویچ و پیتزا و ۱۳ درصد از سلف سرویس و رستوران‌ها بوده است.

۳ موضوع پرشکایت بهداشتی

همچنین نمودار فراوانی مقایسه ای بر حسب موضوع شکایت دانشگاه های علوم پزشکی کشور از تاریخ ۲ الی ۹ بهمن ۱۴۰۰، در نمودار زیر قابل مشاهده است که بر اساس آن عدم رعایت فاصله گذاری با ۱۷۳ مورد شکایت در صدر شکایات مردمی بوده و بعد از آن تهویه نامناسب با ۶۹ مورد شکایت و عدم استفاده از ماسک توسط دانش آموزان با ۴۵ مورد شکایت در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین باید توجه کرد که به ترتیب کارگاه‌ها و صنایع کوچک زیر ۲۵ نفر، نانوایی‌ها و رستوران‌ها رتبه‌های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ششم تا ۱۳ بهمن ماه  ۱۴۰۰ را به خود اختصاص داده‌اند.

بعد از آن مدارس در رتبه چهارم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی در این مدت بوده‌اند و بعد از آن، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ادارات و سازمان‌ها، بانک‌ها، سایر صنایع، مراکز ورزشی، پیشخوان و پلیس+۱۰، پایانه‌های مسافربری درون‌شهری، تالارهای پذیرایی، مهدکودک‌ها، پاساژها، هتل‌ها و مراکز اقامتی و پایانه‌های مسافربری برون شهری قرار دارند.

انته

منبع: الف

کلیدواژه: اماکن عمومی استان های کشور میزان رعایت مربوط بیشترین میزان رعایت درصد و کمترین میزان پروتکل های بهداشتی استفاده از ماسک اماکن عمومی فرودگاه ها درصد بوده رعایت پروتکل دانش آموزان مدرسه تعداد فاصله گذاری درصد رعایت نانوایی ها عین حال عدم رعایت کل مدارس بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ و میر در سال گذشته

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال گذشته ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان بود و در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌ است.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان ثبت احوال کشور و بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال گذشته ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۴۱۸هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶درصد افزایش داشته است.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: میانگین سنی فوت‌شدگان در کشور در سال گذشته برابر با ۶۶.۲ سال بوده که در بین استان‌ها بالاترین میانگین سن مربوط به استان گیلان با ۷۱.۳ سال و کمترین مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۵۰.۷ سال است.

بر اساس گزارش های آماری مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال میزان نرخ خام فوت کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۵.۳ در هزار نفرجمعیت بوده است که استان گیلان با نرخ ۷.۴ در هزار نفر جمعیت بیشترین نرخ فوت و استان کهگیلویه و بویر احمد با نرخ ۳.۹ در هزار نفر جمعیت کمترین نرخ فوت را در بین استان‌ها داشته‌اند.

در این گزارش تاکید شده است بیشترین تعداد فوت شدگان مربوط به گروه سنی ۸۹-۸۵ سال است، به طوری که ۹.۹ درصد از کل فوت شدگان مرد و ۱۲.۵ درصد از کل فوت شدگان زن مربوط به این گروه سنی بوده‌اند.

بر اساس قانون، مهلت قانونی ثبت فوت در ثبت احوال ۱۰ روز است و برابر ماده ۲۲ قانون ثبت احوال کشور، وفات هر فرد اعم از ایرانی یا خارجی باید به یکی از ادارات ثبت احوال سراسر کشور اعلام شود همچنین وفات ایرانیان در خارج از کشور به ماموران کنسولی محل اقامت یا به یکی از ادارات سازمان ثبت احوال کشور اعلام می‌شود.

نزدیکترین خویشاوند متوفی یا هر شخصی که در موقع وفات حاضر بوده با ارائه مدرک شناسائی، ماموران انتظامی متصدی یا صاحب مکانی که وفات در آن رخ داده است، متصدیان گورستان ها، مقامات قضایی و نظامی و گروه های امدادی، می توانند برای اعلام وفات واخذ گواهی فوت اقدام کنند.

شبکه اعلام وقایع حیاتی در کشور از سال ۱۳۸۵ و با مشارکت بیش از ۳۵ هزار ثبت یار شکل گرفته است و ثبت یاران شامل دهیاران، بهورزان، متصدیان آرامستان ها، اعضای شوراهای اسلامی، شورایاران، مسئولان پایگاه های بسیج و مدیران مدارس هستند.

این مجموعه در ذیل شورای هماهنگی ثبت احوال استان ها و شهرستان ها به ریاست استانداران و فرمانداران فعال بوده و با برنامه ریزی و تلاش مستمر به انجام رسیده، در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد فوت های ثبت شده در فاصله کمتر از یک سال از رخداد، در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت می رسند.

دیگر خبرها

  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان