Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه با تأکید بر ضرورت حمایت‌های قانونی، تجهیزاتی و آموزشی از پلیس، گفت: حمله به افسر پلیس، حمله به  امنیت و امید همه مردم ایران است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر نصراللهی در صفحه اینستاگرامی خود تأکید کرده است باید با تقویت قانونی، تجهیزاتی و آموزشی پلیس، جلوی افزایش ناامنی و تعرض  اراذل و سارقان به پلیس و مردم  گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت منصفه دادگاه‌های مطبوعاتی و سیاسی‌ همچنین از تعرض به روح و روان کودکان، تعارض اطلاعاتی و تضعیف پلیس در پوشش خبری شهادت شهید افسر پلیس در استان فارس انتقاد کرد و گفت: در 48 ساعت گذشته عکس‌ها و فیلم‌های زیادی از دختر 8 ساله و پسر 13 ساله شهید رنجبر با موضوعات مختلف از جمله روبه‌رو کردن فرزندان شهید با قاتل، درخواست از فرزند خردسال برای تعریف خاطره از پدر و غیره در حجم بسیار زیادی در رسانه‌های  مختلف حتی رسانه‌های رسمی منتشر شده است که  غیرحرفه‌ای و غیرمسئولانه است.

نویسنده کتاب راهنمای پوشش خبری افزود: تهیه این تصاویر و فیلم برای  گزارش کار و جذب کاربر، فالوور و مخاطب موثر است اما بی‌تردید تهیه و انتشار تصاویر خشن، تعرض به روح و روان کودکان و در مورد موضوع مورد بحث حمله به  سلامت‌ روحی فرزندان این شهید عزیز است و  آسیب‌های جبران‌ناپذیری را در آینده خواهد داشت.

وی همچنین با انتقاد از زیر سؤال بردن اقتدار پلیس گفت: در پوشش خبری شهادت سرهنگ رنجبر همچنین تصاویری از دیدار چند تن از فرماندهان پلیس با فرزندان در روز شهادت  منتشر  شده است که نشان می‌دهد، مأموران  به شکل نامناسبی روی فرش نشسته‌اند. این نوع تصاویر که اقتدار پلیس را زیر سؤال می‌برد و نیروهای‌ امنیتی را مستأصل و زمین‌گیر نشان می‌دهد پیش از این در حوادث مختلف  از جمله در جریان حمله تروریست‌ها به رژه نظامی در اهواز هم  نشان داده شد.

نصراللهی یکی دیگر از  اشکالات همیشگی در پوشش اخبار حوادث و بحران را، تعارض اطلاعات دانست و افزود: شب جمعه حتی در اخبار 20:30 درجه شهید، سروان  گفته شد در صورتی که در فیلم پخش شده هم مشخص بود ایشان سرهنگ دوم است.

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه  تصریح کرد: در مجموع در صدها خبری که در این مورد منتشر شده است  مثل قبل؛ موضوع رویدادی، شعاری و احساسی پرداخته شده‌ است و رسانه‌ها در مورد علت درگیری، سابقه تعرض به پلیس، اشکالات قانون فعلی استفاده از سلاح و سایر اطلاعات تحلیل‌محور و کمک‌کننده، برای اصلاح وضع موجود چیزی نگفته‌اند.

قانون به‌کارگیری سلاح باید با هدف افزایش "اختیارات پلیس" بازنگری شودلحظه بازداشت قاتل شهید رنجبر در عملیات پلیس+فیلمقانون بکارگیری سلاح چه می‌گوید؟ چرا برخی مأموران پلیس دست به عصا هستند؟قانون استفاده از سلاح توسط پلیس اصلاح می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران

عصرایران ؛‌ رضا غبیشاوی - خبرگزاری رسمی دولت کره شمالی روز چهارشنبه گذشته (5 اردیبهشت) خبر داد هیات اقتصادی به ریاست یک وزیر (وزیر تجارت بین المللی) پیونگ یانگ را به مقصد تهران ترک کرد.

این اتفاق نادری بود که در عرصه اطلاع رسانی کره شمالی رخ داد. 

خبرگزاری دولت کره شمالی برای اولین بار خبر سفر وزیر  را اعلام کرد. بعد از آن هم خبرگزاری رویترز آن را در قالب گزارش خبری،  منتشر کرد. در گام بعدی هم خبرگزاری ها و رسانه های جهان و ایران آن را بازنشر کردند. 

این خبر با ارزشی است. کره شمالی کشور منزوی است و با همسایگان و کشورهای جهان، رفت و آمد سطح بالای و گسترده ای ندارد.

 تنها روابط نزدیک کره شمالی به چین و روسیه محدود می شود. در جهان هم دوستان کره شمالی علاوه بر روسیه و چین محدود می شود به بلاروس، کوبا و ایران و احتمالا چند کشور دیگر.

سفر مقامات کره شمالی هم به ایران ، اتفاقی کم رخدادی است. بعد از انقلاب 57 تاکنون،‌هیچ کدام رهبران کره شمالی به ایران سفر نکرده اند. تنها یک بار نخست وزیر کره شمالی به ایران آمد (سال 91 نشست سران کشورهای عضو عدم تعهد) . 

آخرین باری که یک وزیر کره شمالی به ایران آمد مربوط به 5 سال یعنی سال 97 قبل است.  وزیر خارجه کره شمالی در سفر به تهران با روحانی رئیس جمهوری و ظریف وزیر خارجه وقت دیدار و گفتگو داشت.

از آن روز تاکنون 4 روز می گذرد اما هیچ خبرگزاری و رسانه ای در ایران هیچ خبری دیگری درباره این سفر و این وزیر کره شمالی  منتشر نکرد.

 اینکه سرنوشت این هیات و این وزیر کره شمالی چه شد؟ به ایران آمد یا نیامد؟ اگر آمد با چه کسی در ایران دیدار داشت؟ هدف از سفر چه بود؟ درباره چه موضوعاتی با مقامات ایران گفتگو کرد؟ 

اگر نیامد یعنی سفرش لغو شد؟ اگر بله چرا سفر لغو شد؟ 

به ویژه که وزیر تجارت بین الملل کره شمالی است. قرار است دو کشور تحت تحریم چه چیزی باهم مبادله و خرید و فروش کنند؟ ما قرار است چه چیزی بخریم و چه چیزی می توانیم بفروشیم؟ کلا داستان جذاب و مهمی است.

مرداد 97 - سفر  «ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی  به تهران و دیدار با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران

 

هیچ خبرگزاری در ایران از هیچ مقام ایرانی درباره سرنوشت این هیات سوال نکرد. هیچ خبرگزاری در ایران نتوانست از منابع آگاه خود سوال کند و خبری اختصاصی در این باره منتشر کند که این هیات کره شمالی چه شد؟

هیچ مقام مسوولی هم در ایران، در این مدت، احساس مسوولیت نکرد تا به افکار عمومی توضیح دهد آیا این وزیر آمده یا نیامده ؟ اگر آمده ...

این است وضعیت اطلاع رسانی در ایران. خبرگزاری کره شمالی به عنوان بسته ترین کشور جهان ، خبر سفر وزیرشان به ایران را منتشر می کند اما در ایران خودمان، خبری از سرنوشت این سفر و این وزیر نیست. انگار نه انگار. خلاصه اینکه هیچ ارزشی برای مخاطب ایرانی قائل نشدند و هنوز هیچ چیزی نگفته اند.

نکته دیگر اینکه، سکوت در برابر اتفاقات با ارزش خبری ،‌ آن اتفاق را از بین نمی برد بلکه به ابهامات و گمانه زنی های اطراف آن رنگ واقعیت می دهد. 

 سکوت ایران و کره شمالی بعد از انتشار خبر اول سفر وزیرشان به تهران، به ایران آسیب می زند. بزرگترین آسیب این است که گمانه زنی ها و احتمالات رسانه ها را درباره روابط دو کشور تایید می کند.
خبر را اولین بار خبرگزاری کره شمالی اعلام و بعد از آن، رویترز این خبر را در قالب گزارش خبری منتشر کرد. خبر رویترز به صورت گسترده در همه رسانه های جهان و ایران بازنشر شد. خبر رویترز احتمالات و گمانه زنی هایی را درباره روابط و همکای های نظامی مطرح می کند که به لحاظ چارچوب افکارعمومی، سکوت دربرابر آنها، یعنی تایید غیرمستقیم و ضمنی.

این رفتارها نه تنها به اعتبار رسانه ها و مسوولان ایرانی آسیب می زند بلکه ابهام ها را تقویت و راه رای برای تولید و تقویت شایعه ها و گمانه زنی ها باز می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: صداوسیما، برکناری معاون سیاسی و مشکل اطلاع رسانی رسانه ، بالاتر از خانواده سلطنتی چگونه رسانه قوی داشته باشیم؟  / ایران نیازمند خودکفایی رسانه ای وزیر نفت یا وزیر ابهام بنزینی؟ آیت الله کاظم صدیقی ؛ زنده باد ابهام 10 نکته درباره اختلاس ۲ میلیون دلاری در بندر امام / چرا رسانه ها اختلاس را کشف نکردند؟ / روابط با کانادا را عادی کنید 10 ویژگی سخنگوی خوب برای قوه قضائیه موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی  سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 

دیگر خبرها

  • تشکر خانواده شهید الداغی از وحید شمسایی
  • مادرم با هدیه وحید شمسایی روحیه گرفت
  • رئیس پلیس پایتخت به مجرمان هشدار داد
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • شهادت دو تن از فرماندهان جماعت اسلامی لبنان در حمله ارتش صهیونیستی
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • عملیات شهادت‌طلبانه جدید در سرزمین‌های اشغالی