Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سویه اومیکرون اواخر آذرماه وارد کشور ما شد، در این مدت به آرامی به استان‌های مختلف کشور راه یافت اکنون به قدرت انتشار یافته و هر روز افراد زیادی را مبتلا می‌کند. خواستگاه این ویروس آفریقای جنوبی عنوان شد و سازمان بهداشت جهانی از همان ابتدا سویه اومیکرون را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اومیکرون اکنون سویه غالب در همه کشورها از جمله ایران و استان گیلان شده‌ است.

اومیکرون پس از ورود به ایران نیمه‌های ماه گذشته در گیلان مشاهده شد. کمتر از ۱۰ روز از رخ‌نمایی این ویروس از اواخر دی ماه گذشته شمار بستری‌های مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان روند صعودی را آغاز کرد و در این مدت آمار بسترها به بیش از ۳.۵ برابر رسید. بسترهای روزانه مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های گیلان نیز افزایشی است و طی ۲۴ ساعت گذشته با ۱۵۰ بستری به بیشترین میزان طی ماه‌های اخیر رسیده‌است.

با افزایش آمار روزانه مبتلایان به کرونا و روند صعودی بستری‌های مبتلا به این بیماری، تعداد بیماران بدحال در مراقبت‌های ویژه نیز فزونی یافته و براساس آخرین آمار امروز "یکشنبه" ۵۵ بیمار بدحال تحت مراقبت ویژه هستند.

در صورت علائم سرماخوردگی از دیگران دوری کنید

مدیرگروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان با تاکید بر پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ برای پیشگیری از ابتلا و انتشار اومیکرون به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به سرعت بالای انتشار اومیکرون، حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ و دورهمی‌ها می‌تواند مانع از شیوع سویه جدید کرونا در استان شود.

دکترحسن رخ‌شاد با اشاره به روند تصاعدی مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در این استان اظهار داشت: این روند کاملا در آمارهای روزانه مشاهده می شود، بنابراین توجه جدی‌تر به توصیه‌های بهداشتی بسیار اهمیت دارد، اکنون باید بیش از هر زمان دیگری به پروتکل‌های بهداشتی عمل شود. 

وی افزود: به دلیل سرعت انتشار اومیکرون ابتلای خانوادگی بیشتر مشاهده می‌شود بنابراین پرهیز از دورهمی های خانوادگی و عدم حضور در مکان‌های تجمعی بیش از پیش مورد تاکید است.

مدیرگروه بیماری‌های مرکز بهداشت گیلان بیان داشت: واکسیناسیون کامل "دریافت هر سه دز واکسن" و رعایت پروتکل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی در کنترل و پیشگیری از شیوع امیکرون بسیار تاثیرگذار است.

رخ شاد با بیان اینکه ابتلا به اومیکرون علائمی شبیه سرماخوردگی دارد، افزود: افراد در صورت مشاهده سردرد، گلودرد و خستگی در خود از سایر افراد یا اعضای خانواده دوری کرده و خود را قرنطینه کنند.

هم اکنون پنج شهرستان لنگرود، لاهیجان، آستانه‌اشرفیه، ماسال و رودبار در رنگ بندی قرمز کرونایی قرار دارند و شهرستان های رشت، خمام، فومن، تالش، صومعه‌سرا، شفت، سیاهکل، رودسر، رضوانشهر، بندرانزلی، آستارا و املش نارنجی هستند.

گیلان دومین استان درگیر بیماری کووید ۱۹ است.

برچسب‌ها رشت ویروس کرونا اومیکرون فاصله اجتماعی پروتکلهای بهداشتی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت ویروس کرونا اومیکرون رشت ویروس کرونا اومیکرون فاصله اجتماعی پروتکلهای بهداشتی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قطعی برق در ۸ شهرستان گیلان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • برق این مناطق گیلان فردا قطع می‌شود
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد