Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

با افتتاح برخی ایستگاه‌های خطوط ۶ و ۷ و همچنین خط مترو فرودگاه امام خمینی (ره) تا شهر جدید پرند به همراه پروژه توسعه غربی خط ۴، سال آینده 35 کیلومتر مسیر در حال بهره‌برداری به طول شبکه خطوط فعلی راه‌آهن ریلی زیرزمینی پایتخت اضافه خواهد شد؛ این امر در حالی رخ خواهد داد که پروژه‌های توسعه جنوبی خط ۶، توسعه شرقی خط ۴ و توسعه شرقی خط ۲ نیز در سال ۱۴۰۱ به روند پیشرفت عملیات اجرایی خود ادامه خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو)، در صورتی که فرآیند تامین به موقع منابع مالی پروژه‌های مترویی شهر تهران طبق برنامه زمان‌بندی تدوین شده صورت پذیرد، در سال پیش ‌رو می‌توان شاهد افتتاح مسیر حدفاصل فرودگاه امام خمینی (ره) تا شهر جدید پرند به طول تقریبی ۱۹ کیلومتر و همچنین ایستگاه شهر پرند بود. از طرفی با افتتاح 2 ایستگاه دیگر در خط ۷ عملاً 4 کیلومتر مسیر به طول شبکه زیر بار مترو تهران اضافه می‌شود.

در خط ۶ نیز بهره‌برداری از 4 ایستگاه بخش میانی به معنای سرویس‌دهی 9 کیلومتر از این خط است. در پروژه توسعه غربی خط 4 یک ایستگاه امکان بهره‌برداری خواهد داشت و تحقق این امر مستلزم تزریق منابع مالی در موعد مقرر است. تکمیل بخش توسعه غربی خط 4 به معنای افزایش 3 کیلومتری طول خط مذکور بوده و جمع مواردی که به آنها اشاره شد، حکایت از فراهم بودن شرایط برای توسعه مسیرهای در حال بهره‌برداری شبکه مترو پایتخت از ۲۴5 کیلومتر کنونی به حدود 280 کیلومتر در سال پیش رو دارد.

البته همان طورکه پیشتر عنوان شد، پروژه‌هایی از قبیل توسعه جنوبی خط ۶ که عملاً بخش حفاری آن در مراحل پایانی است به همراه طرح توسعه شرقی خط ۴ و نیز پروژه توسعه شرقی خط ۲ تا پایانه جدید شرق در حال پیگیری است که افتتاح ایستگاه‌های مربوط به آنها از سال ۱۴۰۲ به بعد در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه امام تین روابط عمومی منابع مالی شهر تهران امام خمینی مترو مترو فرودگاه امام شرکت راه آهن شهری تهران و حومه توسعه شرقی خط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۶۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد