Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان مسائل سیاسی گفتند: با انقلاب اسلامی ایران، نه تنها رژیم پادشاهی به عنوان یکی از سه رکن حاکمیت و سلطه آمریکا از هم فرو پاشید، بلکه پیمان سنتو نیز لغو شد و لغو این پیمان یعنی رهایی ایران از چنگال سیاست های ناتو.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ پیروزی انقلاب اسلامی ایران یکی از رویدادهای شگفت انگیز قرون گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انقلابی که با وقوع آن موجی از بیداری اسلامی و تحولات منطقه ای را به همراه داشته است.

انقلاب اسلامی، انقلابی است که معادلات جهانی را تحت تأثیر خود قرار داد و وقایع و تحولات آن بسیاری از تحلیل‌گران را شگفت‌زده کرده است و بازتاب این انقلاب به گونه‌ای بود که روزنامه‌ تایمز نوشت" اوج گیری خیزش مذهب و انقلاب سراسر جهان را در نوردید و دنیای غرب به دلیل انقلاب ایران بار دیگر اسلا م را کشف کرد" همچنین این روزنامه با پیروزی انقلاب اسلامی ایران نوشته بود" برای اولین بار یک کشور مسلمان به طور موفقیت‌آمیزی قدرت‌های بزرگ غربی را به مبارزه طلبید و آنان را تحقیر کرد".

یحیی کمالی پور در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام راحل و آرزوی سلامتی رهبر معظم انقلاب و همچنین همه کسانی که در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جان خود را در اقصی نقاط دنیا از دست دادنده اند، گفت: از چند بُعد باید انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار داد و در ابعاد مختلف آن را تحلیل کرد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: آنچه که ما در آغاز انقلاب اسلامی داشته ایم و آنچه که امروز به آن رسیده ایم، مطمئنا قابل مقایسه با یکدیگر نیستند؛ ما ظرفیت های متعددی را در سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آورده ایم، که امروز دنیا را هم متحیر کرده است.

وی بیان کرد: در حوزه علم و تکنولوژی، فناوری، توان دفاعی و نظامی، دیپلماسی و در یک کلام ماحصل عملکرد 43 نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیانگر این است که ما به درصد اعظمی از اهدافی که در تدوین و شروع انقلاب داشته ایم، رسیده ایم.

کمالی پور ابراز کرد: امروز نیز گرچه در کشور ما مشکلاتی وجود دارد، اما به عنوان کشوری که در هشت سال دفاع مقدس با تمام دنیا جنگیده و در حصر اقتصادی از ابتدای انقلاب قرار داشته است و می توان گفت که مورد هجمه بیگانگان قرار گرفته و در همه زمینه ها دشمن با تمام توان برای به زانو در آوردن این انقلاب تلاش کرده است، اما امروز ما توانستیم روی پای خودمان بیاستیم.


 
انقلاب ایران ملجا همه آزادی خواهان دنیا است

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: ما توانسته ایم که این انقلاب را به جهان صادر کنیم و امروز انقلاب ایران مأمن و ملجأ همه آزادی خواهان دنیاست؛ چه آنهایی که دین باور و تابع ارزش های دینی هستند و چه آنهایی که تابع ارزش های دینی نیستند، ارزش های انقلاب اسلامی را سرمشق خود قرار می دهند.

وی تأکید کرد:  با همه توفیقاتی که در انقلاب اسلامی ایران داشته ایم، می طلبد که به شرایط داخلی کشور هم نگاهی داشته باشیم تا با همت و تلاشی که نخبگان، مسئولان و فرزندان این مرز و بوم دارد، بتوانیم توفیقاتی را نیز در حوزه اقتصادی و معیشت مردم داشه باشیم.

کمالی پور خاطر نشان کرد: مطمئنا اگر ما بتوانیم این ضعف را نیز برطرف کنیم، در بیست قرن اخیر، تنها انقلابی هستیم که به تمام اهداف خود رسیده است و از آرمان ها و اهداف خود انحراف پیدا نکرده است.

سید جعفر قنادباشی در گفتگو با راه آرمان؛ گفت: انقلاب اسلامی ایران، توانست با فروپاشی نظام شاهنشاهی که نظامی وابسته به آمریکا بود یکی از سه پایه بزرگ قدرت آمریکا را در منطقه از بین ببرد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: سیاست های آمریکا در آن زمان مبتنی بر سه رژیم شاهنشاهی در ایران، رژیم سعودی در عربستان و رژیم صهیونیستی در اسرائیل بود و آنها توانسته بودند با بهره برداری از قابلیت های بسیار خوب ایران که بیشتر از قابلیت های دو کشور عربستان و اسرائیل بود، از ایران به خوبی برای رقابت هایشان با شوروی سابق استفاده کنند.

وی بیان کرد: از سوی دیگر ایران قبل از انقلاب، عضو پیمان سنتو بود، این پیمان را آمریکایی ها به وجود آوردند که کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، عراق و انگلستان در این پیمان عضو بودند و هدف آنها این بود که ایران به طور غیر مستقیم زیر مجموعه پیمان ناتو قرار بگیرد تا قابلیت های نظامی و اقتصادی ایران تحت عنوان پیمان سنتو در اختیار فرماندهی آمریکایی ها برای پیشبرد مقاصدشان باشد.

قنادباشی ابراز کرد: با انقلاب اسلامی ایران، نه تنها رژیم پادشاهی به عنوان یکی از سه رکن حاکمیت و سلطه آمریکا از هم فرو پاشید؛ بلکه پیمان سنتو نیز لغو شد و لغو این پیمان یعنی رهایی ایران از چنگال سیاست های ناتو که هم اکنون نیز اروپایی ها نیز نگران این سیاست های ناتو هستند که این از مسائلی بود که در منطقه تأثیر گذاشت.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: زمانی که در ایران یک انقلاب مذهبی و  اسلامی به پیروزی رسید در منطقه همه محافل مذهبی تحرکات تازه ای را از خود نشان دادند، کما اینکه آمریکایی ها به دلیل نگرانی از گرایشات مذهبی، بیست هزار نیرو آمریکایی مستقر در عربستان را از این کشور خارج کردند و نگران این بودند که مذهب همان گونه که در ایران توانسته است یک انقلاب را بر پا کند در عربستان هم موجب انقلابی شود و نیروهای آمریکایی در خطر قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه با خروج بیست هزار نیروی آمریکایی در آن زمان از عربستان، پایه دوم قدرت آمریکا در منطقه از هم فرو پاشید، در خصوص فرو پاشی پایه سوم قدرت آمریکایی ها در منطقه یعنی اسرائیل اظهار کرد: انقلاب ایران، الگوی بسیار خوبی برای مبارزات ضد صهیونیستی بود؛ تا قبل از انقلاب اسلامی ایران بیشتر مبارزات فلسطینی ها به صورت تحرکات مسلحانه بود؛ اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاهد اقدامات مردم فلسطین در سطح خیابان ها بودیم.


 
انقلاب اسلامی افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را باطل کرد/ انحلال پیمان سنتو و تضعیف آمریکا در منطقه با پیروزی انقلاب

قنادباشی با بیان اینکه آنچه که تحت عنوان انتفاضه و انقلاب سنگ می شناسیم تأثیر پذیرفته و الهاماتی است که از انقلاب ایران گرفته شده است، گفت: ما در تقویت جبهه مقاومت در منطقه نقش بسیار مهمی را ایفا کرده ایم و افسانه شکست ناپذیر بودن اسرائیل به طور کلی باطل شد.

این کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: پس از این مسائل شاهد هستیم که حضور آمریکایی ها در منطقه کمرنگ شد چرا که پایه های قدرت آمریکایی ها تضعیف و پیمان سنتو منحل شد و آمریکایی ها در شرایط بدی قرار گرفتند و این شرایط ادامه دارد.

حسن هانی زاده در گفتگو با راه آرمان؛ با تأکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی ایران پدیده جدیدی در تعاملات بین المللی ایجاد کرد، گفت: در آن زمان که دو قدرت بزرگ شرق و غرب بودند، جمهوری اسلامی ایران توانست در تعاملات و معادلات بین المللی، قطب سومی به نام اسلام و نظام اسلامی در جهان ایجاد کند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: در واقع جمهوری اسلامی ایران تجلی تجدید اراده میلیون ها انسان آزاده است که توانست بین قطب شرق و غرب؛ یعنی اتحادیه جماهیر شوروی سابق و آمریکا، یک پدیده استقلال طلبانه جدید ایجاد کند و معادلات سابق دنیا را بر هم بزند.

وی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران علی رغم فشارها، تهدیدات، توطئه ها و جریان سازی های قدرت استکباری، به یک الگو پایدار برای ملت های آزاده جهان تبدیل شده است، اظهار کرد: در گذشته و در دوران ستم شاهی ایران بخشی از معادلات منطقه ای و جهانی نبود؛ بلکه در اختیار و در خدمت اهداف آمریکا و اسرائیل قرار داشت و امروز جمهوری اسلامی ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی و هژمونی آمریکا قرار دارد.

اثرگذاری ایران در منطقه عامل سیاه نمایی های دشمن از وضعیت کشور است

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: با اینکه آمریکا و غرب تلاش کردند در طول چهار دهه گذشته ایران را با عنوان یک کشور ناکارآمد به دلیل تحریم هایی که ظالمانه اعمال کرده اند، جلوه دهند؛ اما ایران یکی از تأثیر گذارترین کشورهای منطقه و جهان تلقی می شود و بدون ایران امکان حل بحران های منطقه ای وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران علی رغم تبلیغات و جریان سازی ها یک کشور قدرتمند و تأثیر گذار در عرصه های منطقه ای و بین المللی تلقی و به عنوان کشوری که می تواند شطرنج سیاسی آمریکا را بر هم بزند، محسوب می شود و اکنون به عنوان الگو برای ملت های جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی ایران کارشناس مسائل سیاسی جمهوری اسلامی ایران انقلاب ایران قدرت آمریکا آمریکایی ها پیمان سنتو راه آرمان منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها

شوراها نهادهایی نوپا در کشور محسوب می‌شوند و هنوز جای رشد بسیاری در حیطه‌های مختلف دارد، رشدی که بدون نگاه مثبت حاکمیت از جمله دولت و مجلس اثرگذار نیست تا این نهاد مردمی به جایگاه واقعی خود برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «جمهوری اسلامی؛ نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد»؛ زمانی که معمار کبیر انقلاب اسلامی این جمله را در میان مردم بیان و ریل‌گذاری حرکت عظیم ملت را بنیان نهاد، برای نخبگان و خواص مشخص بود که جمهوریت و توجه به نقش مردم در اداره کشور برای امام راحل چه جایگاه ویژه‌ای دارد.

بعدها در تدوین قانون اساسی، آن هنگام که ۱۱ اصل به صورت مستقیم و غیرمستقیم به مقوله نقش مردم در اداره کشور و شوراها اشاره داشت، این موضع روشن‌تر شد.

در اصول ششم، هفتم، دوازدهم، چهل‌وهشتم، صدم، صدویکم، صدودوم، صدوسوم، صدوچهارم، صدوپنجم و صدوششم قانون اساسی به جایگاه شوراها و مدیریت محلی به‌طور مستقیم پرداخته شده است. این اصول نشان می‌دهد شوراها در کنار قوای مقننه، مجریه و قضائیه، رکن چهارم تصمیم‌گیری و اداره امور کشور هستند و هیچ‌گاه نمی‌توان آن‌ها را از جریان قدرت حذف کرد.

شاید تشکیل شوراها در دهه ۷۰ را بتوان دوره بلوغ اجرای قانون اساسی در کشور دانست که به این اصل مترقی عینیت بخشید و پایه‌گذاری تمرکززدایی از اداره امور کشور را رقم زد. اولین قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی و انتخابات شهرداران در تاریخ ۱۳۷۵/۳/۱ به تصویب رسید و اصلاحات و الحاقات آن نیز تا سال ۸۶ در جریان بود.

اهمیت شوراها به ویژه در اصل ۱۰۳ قانون اساسی ملموس‌تر است، بر اساس این اصل استانداران، فرمانداران، بخشداران و سایر مقامات کشوری که از طرف دولت تعیین می‌شوند، در حدود اختیارات شوراها، ملزم هستند که تصمیمات آن‌ها را رعایت کنند.

این اصل نشان می‌دهد وظایف، اختیارات و مسئولیت‌های شوراها بسیار بیش از آن چیزی تاکنون محقق شده است می‌تواند گسترده باشد، شوراها از مهم‌ترین نهادهای اداره کشور هستند که به دلیل ارتباط مستقیم با مردم، به جمهوریت نظام جامه عمل می‌پوشانند.

احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی که سه دوره در مجلس حضور داشته، از جمله کسانی است که خاستگاهش را می‌توان شورای شهر دانست. وی در زمینه ظهور و بروز اختیارات شوراهای شهر در مقایسه با اصول قانونی اساسی به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: آنچه که مسلم است، نگاهی که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به شوراها در چندین فصل داشته در عمل محقق نشده است و آنچه که وظایف شوراها در قانون اساسی بوده در طول این سال‌ها به قوانین عادی برای اجرا تبدیل نشده است.

شوراها مسیر را برای پذیرفتن مسئولیت بیشتر هموار کنند

وی می‌افزاید: جای تأسف است که هرچه جلوتر هم می‌رویم، با این حال که شوراها با تجربه تر بالنده‌تر و باانگیزه تر می‌شوند، این وضعیت بهبود پیدا نمی‌کند، بلکه روز به روز حاکمیت به معنای دولت در تمام ادوار نسبت به شوراهای شهر و روستا کم لطف‌تر می‌شود و کمتر مسئولیتی را به شوراها می‌سپارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نظر می‌رسد هرچه جلوتر رفتیم در حقیقت وظایف شوراها کمتر شده است، تاکید می‌کند: در طول این سال‌ها قوانینی در مجلس تصویب شده است که شوراها را گاهی تضعیف کرده و قطعاً تقویت نکرده است. بنده در تمام این سال‌ها این مسئله را در مجلس شورای اسلامی مطرح کرده ام.

امیرآبادی فراهانی با اشاره به اینکه بخشی از این موضوع به عملکرد بعضی شوراها بازمی‌گردد معتقد است، گاهی یک تصرف غیرقانونی یا مسئله مالی درباره یک شورای شهر یا روستا که در جراید و رسانه‌ها مطرح می‌شود، موجب می‌شود مسئولان دولتی نسبت به وضعیت عملکردی شوراها نگران شوند.

وی اضافه می‌کند: خود شوراها بهتر می‌توانند مسیر را برای پذیرفتن مسئولیت بیشتر هموار کنند، در واقع شوراها باید اعتماد جلب کنند، به قوانین بیشتر مسلط شوند و تمام اعمال خود را بر مبنای قانون تنظیم کنند.

وی می‌افزاید: استانداری‌ها هم باید آموزش شوراها را جدی بگیرند و به شوراها مشاوره حقوقی بدهند تا کمک کنند فضایی که در مسیر بی‌اعتمادی پیش آمده است، از بین برود.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که چه نمره‌ای به عملکرد شوراها در سراسر کشور داده می‌شود، می‌گوید: نمی‌شود به طور کلی در کشور به شوراها نمره داد و ارزیابی هر شورا مختص به خود آن شورا است. در استان قم شوراها در تمام ادوار نمره بالای ۱۸ دارند.

ساز و کاری برای اجرایی شدن نظارت مردمی

نرجس نیازمند، عضو شورای اسلامی شهر قم هدف قانون اساسی از قرارداد اصولی برای شوراها پیشبرد برنامه‌های اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و آبادانی شهرها و روستاها را مشارکت و ارائه نظرات مردم می‌داند.

وی با اشاره به اینکه شوراها تداعی مشارکت مردم در اداره کشور هستند، ادامه می‌دهد: سیاست‌گذار و ناظر مدیریت شهری در مباحث مختلف اعضای شورا هستند که این امر خطیر می‌تواند ظرفیت بزرگی برای پیشبرد امور باشد.

این عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه یکی از اهدافی که در شوراها باید پیگیری شود مدیریت یکپارچه شهری است، خاطرنشان می‌کند: در صورتی که این مهم ایجاد شود به طور قطع پیشرفت‌های بیشتری در امور شهری رخ می‌دهد و هماهنگی بیشتری برای خدمت‌رسانی به مردم ایجاد می‌شود.

نیازمند تاکید می‌کند: بسیاری اوقات مردم مشکلاتشان را از چشم شهرداری‌ها می‌بینند، اما قوانین به ما اجازه حل این معضلات را نمی‌دهد چراکه هنوز مدیریت یکپارچه شهری محقق نشده است.

به گفته وی، اختلاف نظر میان اعضای شوراهای شهرها و نظرات مختلف موجب تلاقی اندیشه‌ها و افکار خواهد بود و در صورتی که دید مثبت داشته باشیم از این اختلاف نظر می‌توان برای پویایی مدیریت شهری استفاده کرد.

عضو شورای اسلامی شهر قم می‌افزاید: انتقادات سازنده موجب پیشبرد اهداف خواهد بود، اما اگر انتقادات در سمت و سوی تخریب و سیاه‌نمایی باشد، نه تنها به اهداف اصلی شوراها نخواهیم رسید بلکه عملکرد عادی مدیریت شهری نیز مختل می‌شود.

عمران و آبادانی شهرها نشاندهنده کارآمدی شوراها است

نیازمند با اشاره به تصویب قوانین شهری در مجلس شورای اسلامی، می‌گوید: انتظار می‌رود این قوانین در مسیر تقویت مدیریت شهری تنظیم شود. این تقویت در واقع قوت دادن به مشارکت مردم در امور خودشان است اما بعضی از این قوانین بیشتر سمت و سوی تمرکزگرایی دارد.

وی معتقد است شوراهای شهر موجب پیشرفت و ارتقای سطح عملکرد مدیریت شهری شده است.

به گفته رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم، عمران و آبادانی در شهرها و افزایش بودجه شهرداری‌ها را می‌توان از نشانه‌های کارآمدی شوراها در کشور دانست، هرچند همچنان ایراداتی وجود دارد و بعضی جنبه‌ها نیاز به تقویت بیشتری است.

ماشاالله سعادتمند، رئیس شورای اسلامی استان قم با اشاره به رقم زدن مدیریت محلی توسط شوراها، تصریح می‌کند: مجلس شورای اسلامی و دولت مدیریت کلان را به عهده دارند، اما ریل گذاری، تصویب بودجه و نظارت بر عملکرد مدیریت شهری و روستایی از وظایف شوراها است.

به عقیده رئیس شورای اسلامی استان قم، در شش دوره گذشته شوراها به بلوغ خوبی رسیده‌اند و توانسته‌اند وظایف خود را بر اساس قانون اجرایی کنند.

وی تاکید می‌کند: ممکن است بعضی نقصان‌ها در عملکرد شوراهای شهر و روستا وجود داشته باشد که با آموزش اعضای شوراها می‌توان شرایط بهتری را در این زمینه ایجاد کرد. زمانی که تصمیمات شوراها براساس نص قانون باشد، خدشه‌ای بر آن وارد نخواهد بود.

لزوم تحقق مدیریت جامع شهری

سعادتمند تحقق مدیریت جامع شهری را موجب به بلوغ رسیدن جایگاه شوراها در کشور می‌داند و می‌گوید: مدیریت جامع شهری یعنی واگذاری همه امور شهرها و روستاها به شوراها و دستگاه‌های دیگر داخل شهر و روستا و نباید حکمرانی وجود داشته باشد.

به گفته وی، در برنامه هفتم این مسئله به خوبی دیده شده است تا این واگذاری‌ها انجام شود و دولت نیز اهتمام خوبی نسبت به تقویت شوراها دارند. علی طالبی، مدیرکل اموری شهری و شوراهای استانداری قم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، شوراها را حلقه واسط میان حاکمیت و مردم می‌داند و می‌گوید: وظایف متنوعی برای شوراها دیده شده که از جمله آن انتخاب شهردار، دهیار و نظارت بر آن‌ها است.

وی می‌افزاید: وظیفه دیگر شوراها ریل‌گذاری برای فعالیت شهرداری و دهیاری است که می‌تواند نسبت به آن اهتمام داشته باشد.

مدیرکل اموری شهری و شوراهای استانداری قم اختلاف را امری طبیعی در امور شورایی می‌داند و تاکید می‌کند: تا زمانی که این اختلافات منجر به نزاع و توقف امور نشود، می‌تواند موجب بالندگی و رشد شود اما اگر این اختلافات موجب نزاع یا توقف امور شود قطعاً امری مذموم است.

طالبی می‌افزاید: در عین حال ساز و کارهای اجرایی قانونی برای حل اختلافات وجود دارد و هیئت حل اختلاف استان یکی از این سازوکارها است.

شوراهای شهر و روستا یکی از مهم‌ترین نهادهای ایران در زمینه تمرکززدایی و توسعه متوازن مبتنی بر ویژگی‌های فضایی جغرافیایی است و موجب چابکی در تصمیم‌گیری و نزدیکی فرایندهای تصمیم‌گیری با نظرات توده مردم می‌شود.

این نهادها حتی امروز هم نهادهایی نوپا در کشور محسوب می‌شود و هنوز جای رشد بسیاری در حیطه‌های مختلف دارد، رشدی که بدون نگاه مثبت حاکمیت از جمله دولت و مجلس، ممکن و اثرگذار نیست.

کد خبر 748497

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • مسولان استانی به شهرستان‌های کوچک بیشتر توجه کنند
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است