Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت:بانک اطلاعات مجرمان فراری از سوی مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه تکمیل و آماده بهره برداری است.

محمد کاظمی‌فرد در گفت و گو با میزان در خصوص تجهیز زندان‌های کشور به سیستم دادرسی الکترونیک بیان کرد: یکی از تحولات در دستگاه قضا راه اندازی سیستم دادرسی الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته زندانیان برای حضور در جلسات دادگاه باید به صورت فیزیکی جابجا می‌شدند که در برخی موارد مشکلات امنیتی به وجود می‌آمد و هزینه‌های زیادی نیز برای جایجایی زندانیان به دستگاه قضا تحمیل می‌شد.

وی افزود: با شیوع ویروس کرونا و غیر حضوری شدن کار ادارات و دستگاه ها، با هماهنگی صورت گرفته میان سازمان زندان‌ها و مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه، زندان‌ها و دادگستری‌ها به تجهیزات ارتباطات تصویری مجهز شدند.

کاظمی فرد، گفت: با تجهیز زندان‌ها و دادگستری‌ها به تجهیزات تصویری این امکان فراهم شد تا به جایی انتقال زندانیان به محاکم، جلسات رسیدگی به پرونده‌ها به صورت کاملا الکترونیکی و از راه دور برگزار شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه بیان کرد: در حال حاضر ۷۷ درصد محاکم مربوط به پرونده‌های زندانیان به صورت الکترونیک برگزار می‌شود و فقط ۳۳ درصد زندانیان به صورت فیزیکی جابجا می‌شوند به طوری که در برخی استان‌ها این عدد به بالای ۹۰ درصد رسیده است.

کاظمی فرد تصریح کرد: همچنین ملاقات خانواده‌ها با زندانیان هم به صورت الکترونیک انجام می‌شود. بیش از ۱۲۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی به تجهیزات ارتباطات تصویری مجهز شده است تا خانواده‌های زندانیان با حضور در دفاتر بتوانند با زندانی ارتباط تصویری داشته باشند.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، گفت: برخی خانواده‌ها به دلیل بعد مسافت چندین سال امکان ملاقات با زندانی خود را نداشتند که با راه اندازی سیستم ارتباط تصویری مشکل این خانواده‌ها برطرف شده است. در حال حاضر حدود ۵ درصد ملاقات‌ها به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

کاظمی فرد درباره راه اندازی بانک اطلاعاتی مجرمان فراری گفت: بانک اطلاعات مجرمان فراری از سوی مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه تکمیل و آماده بهره برداری است و در این رابطه با نهاد‌هایی مانند ناجا و بانک مرکزی مذاکراتی انجام شده است تا بتوانیم داده‌های این بانک اطلاعاتی را در اختیار این نهاد‌ها قرار دهیم.

بیشتر بخوانید اصلاح آیین‌نامه تشکیل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تا پایان سال/ ثبت‌نام ثنا برای ایرانیان خارج از کشور/ مرحله تست شبکه عدلیه

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضاییه فناوری اطلاعات زندانیان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضاییه فناوری اطلاعات زندانیان مرکز آمار و فناوری فناوری اطلاعات مجرمان فراری بانک اطلاعات قوه قضاییه خانواده ها کاظمی فرد زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۶۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند