Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی زارعی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اکنون رشته قایقرانی در شهرستان های بوشهر، گناوه، دیلم، کنگان، تنگستان و عسلویه فعال است و درشهرستان جم نیز با وجود نبود دریا با استفاده از ظرفیت استخر زمینه فعال‌سازی رشته کانوپولو در این شهرستان فراهم شده است.

وی بیان کرد: در شهرستان‌های ساحلی دشتی و دیر نیز ظرفیت‌های خوبی وجود دارد که انتظار می‌رود در سایه مساعدت مسئولان این شهرستان ها زمینه تحقق این مهم فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی ادامه داد: در شهرستان دشتستان نیز در نبود دریا با توجه به وجود استخر امکان فعالیت هیات قایقرانی در قالب چند رشته وجود دارد.

وی عنوان کرد: چنانچه مسئولان شهرستانی در بحث خرید تجهیزات تنها ۵۰ درصد اعتبارات موردنیاز را تامین کنند هیات قایقرانی نیز مابقی آن را تامین خواهد کرد.

زارعی یادآور شد: اکنون هیات قایقرانی ۹۰۰ ورزشکار سازمان یافته اعم از آقایان و بانوان با نسبت مساوی دارد که با فعال شدن این رشته در سایر شهرستان‌های استان شمار قایقرانان بوشهری به مراتب بالاتر خواهد رفت.

رئیس هیات قایقرانی استان بوشهر گفت: این استان در رشته قایقرانی از قطب‌های اصلی کشور به شمار می‌رود که این مهم با موفقیت باشگاه های میداف بوشهر و  بندر گناوه در مسابقات کشور بخوبی نمایان شد.

وی افزود: در مسابقات لیگ برتر کشور تیم میداف در بخش بانوان و در رشته آب‌های آرام رتبه سوم کسب کرد و آقایان این باشگاه نیز موفق به کسب رتبه چهارم شدند.

زارعی ادامه داد: تیم باشگاه بندر گناوه نیز در رشته روئینگ رتبه سوم کشور را کسب کرد که نقطه بارز این موفقیت‌ها افزایش حضور بازیکنان بومی و به میزان ۷۰ درصد در این تیم‌ها است.

رئیس هیئت قایقرانی استان بوشهر در توضیح نتایج مسابقات کشوری کایت بردینگ که به میزبانی بوشهر برگزار شد، اظهار کرد: بانوان بوشهری با نمایشی خیره‌کننده در این رقابت‌های عنوان‌های نخست تا سومی را کسب کردند.

زارعی ادامه داد: در این رقابت‌ها در بخش آقایان بوشهر، هرمزگان و تهران به ترتیب حائز رتبه‌های برتر شدند که منتخب مسابقات علاوه بر کسب عنوان به تیم ملی کایت‌بردینگ نیز دعوت شدند.

وی اظهار کرد: در راستای توسعه رشته قایقرانی در استان بزودی کلاس‌های آموزشی هیات در بخش‌های داوری و مربیگری آب‌های آرام با حضور مدرسان هم استانی برگزار می‌شود.

زارعی افزود: در حوزه زیرساخت نیز اکنون رختکن قایقرانان در حال ساخت است و احداث خوابگاه آنان نیز در سایت دهکده گردشگری بوشهر در دستور کار قرار دارد.

برچسب‌ها بوشهر قایقرانی دشتستان شهرستان دشتی بندردیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر قایقرانی دشتستان بوشهر قایقرانی دشتستان شهرستان دشتی بندردیر رشته قایقرانی هیات قایقرانی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است

مدیرکل حفظ و نشر آثار دفاع مقدس خراسان رضوی گفت:ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، سردار یوسفعلی زاده در جلسه هماهنگی حفظ و نشر آثار دفاع مقدس شهرستان گناباد که امروز در سالن شهدای دولت فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهارداشت: همیشه نشان داده ایم در بحران‌ها و ناممکن‌ها کارهای بزرگی انجام داده ایم و امروز در شهرستان گناباد اراده برای ساخت یادمان شهدا وجود دارد.

وی ادامه داد: احداث این یادمان باید به عنوان اولویت کار بزرگ فرهنگی شهرستان گناباد دیده شود و ما نیز برای انتخاب مشاور و انجام اقدامات این طرح بودجه  100 میلیون تومانی در نظر گرفته ایم.

مدیرکل حفظ و نشر آقار دفاع مقدس بیان کرد: مراکز فرهنگی مانند یادمان‌ها باید در مکان عمومی احداث شوند و متولی نگهداری آنها نیز برعهده شهرداری‌ها  است.

یوسفعلی زاده عنوان کرد: زمین مورد نظر برای یادمان شهدای گناباد کاربری فضای سبز پیدا کرده و باید اقدامات دیگر برای آن انجام شود و همچنین جهت تدفین شهید گمنام در این مکان باید المان و یادمان آنها 70 درصد پیشرفت فیزیکی حداقل داشته باشد.

وی افزود: هم اکنون در سطح استان 100 درخواست تدفین شهدای گمنام داریم که نشان از عشق و ارادت مردم به شهدا و انقلاب است.

در صورت تامین اعتبار؛ شهرداری پای کار احداث یادمان شهداست

مهران حسین زاده ،شهردار گناباد نیز اظهارداشت: در سال های گذشته با همکاری شورای اسلامی شهر گناباد زمین مورد نیاز برای احداث یادمان شهدا واگذار شده است.

وی ادامه داد: موضوع اصلی در احداث یادمان شهدا و فضای سبز اطراف آن تامین اعتبار بوده که در صورت تخصیص اعتبار توانایی طراحی و اجرای این پروژه را داریم.

شهردار گناباد گفت: پیشنهاد می‌کنیم با توجه به احداث این پروژه در کنار سایت 240 هکتاری نهضت ملی مسکن این مجموعه، یک مجموعه فرهنگی برای این منطقه دیده شود.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • رفتار غیر حرفه ای شهربانو منصوریان/ مسئولان ووشو پاسخگو باشند
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • فعالیت سامانه بارشی در استان بوشهر/ دریا متلاطم است
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند