Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@04:27:08 GMT

برنامه دهمین روز جشنواره فیلم فجر اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۸۰۵۶

برنامه دهمین روز جشنواره فیلم فجر اعلام شد

برنامه‌های فرهنگی و اکران فیلم‌های سینمایی دهمین روز چهلمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر؛ در روز دهم جشنواره در خانه جشنواره 20 بهمن فیلم‌های «ضد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی و  فیلم«خائن‌کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی نمایش داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت نمایش این فیلم‌ها به شرح زیر است:

در بخش سودای سیمرغ؛ فیلم‌ «ضد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مدت 112 دقیقه ساعت 13 در سالن اصلی نمایش داده خواهد شد و نشست رسانه‌ای آن ساعت 15 برگزار خواهد شد.

فیلم «خائن‌کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی به مدت دقیقه 118 ساعت 16 در سالن اصلی نمایش داده خواهد شد.

همچنین در بخش اکران آثار مستند بلند و داستانی اثر «دبستان پارسی»  به مدت75 دقیقه در سالن 3-2 نمایش داده می‌شود.

فیلم «ضد» ویژه سایر مهمانان، در دومین سانس ساعت 19:30 در سالن پخش می‌شود.

ساعت 21:30 نیز در سالن اصلی و در بخش سودای سیمرغ، فیلم سینمایی «خائن‌کشی» در سانس آخر اکران خواهد شد.

خاطرنشان می‌شود سانس‌های اول و دوم نمایش آثار بخش سودای سیمرغ مختص منتقدان و اهالی رسانه و سانس‌های سوم و چهارم مختص سایر مهمانان خواهد بود.

جشنواره چهلم در خانه جشنواره از دوشنبه 11 بهمن و در سینماهای مردمی از سه‌شنبه 12 بهمن آغاز شده است.

در روز نهم نشست‌های فرهنگی در خانه جشنواره چهارشنبه 20 بهمن نشست فرهنگی نظام دانشگاهی و سینمای حرفه‌ای (دانشگاه تهران)، نشست فرهنگی قهرمان‌گرایی در سینمای ایران ، نشست فرهنگی سینما و موسیقی (نکوداشت زنده‌یاد خسرو سینایی) ، نشست فرهنگی مولفه‌های جذب مخاطب و نمایش فیلم «عقاب‌ها» به کارگردانی «ساموئل خاچیکیان» برگزار خواهد شد. 

نشست فرهنگی؛ نظام دانشگاهی و سینمای حرفه‌ای با سخنرانی دکتر «مهدی رحیمیان» عضو هیات علمی دانشگاه صداوسیما ، دکتر «محمد یزدان‌شناس» عضو هیات علمی دانشگاه و دکتر «مریم دادخواه» عضو هیات علمی دانشگاه تهران/ دبیر نشست ساعت 13 دانشگاه تهران برگزار می‌شود و در سایت آپارت قابل مشاهده است.

نشست فرهنگی؛ قهرمان‌گرایی در سینمای ایران با سخنرانی دکتر «روح‌الله رجبی» به سخنرانی پژوهشگر فلسفه هنر و مدیر شبکه امید، دکتر «دکتر عبدالحسین پیروز» مدرس دانشگاه و پژوهشگر فرهنگ وهنر ساعت 15 در سالن 4 برگزار خواهد شد. 

نشست فرهنگی؛ سینما و موسیقی (نکوداشت زنده‌یاد خسرو سینایی) با سخنرانی دکتر «شاهین فرهت» موسیقیدان/ عضو هیات علمی دانشگاه تهران ساعت 18:15 در سالن 5 برگزار خواهد شد.

نشست فرهنگی؛ مولفه‌های جذب مخاطب با سخنرانی «سید جمال ساداتیان» تهیه‌کننده ساعت 19:30 در سالن 4 برگزار خواهد شد و فیلم «عقاب‌ها» به کارگردانی «ساموئل خاچیکیان» در سالن4 ساعت 20:30 پخش خواهد شد.

نقد فیلم‌های جشنواره فجر| "بی‌رویا" و "بدون قرار قبلی" : آدم‌ها و ذهنیت‌هاجشنواره فیلم فجر| کارگردان فیلم «2888»: درباره قسمتی از دفاع مقدس فیلم ساختیم که هرگز به آن پرداخته نشده است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر عضو هیات علمی دانشگاه جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد دانشگاه تهران نشست فرهنگی نمایش داده فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران