Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشد بازار مواد تزریقی، ترندها، تاثیر COVID-19 و پیش بینی (2022-2028) دیگر درمان های مراقبت پوستی بدون جراحی بازار جراحی زیبایی سهم مناطق دنیا از بازارهای مالی جراحی های زیبایی

ابزارهای پیشرفته در درمان های زیبایی، جراحی و غیر جراحی، چربی های زیر پوست را به صورت بی خطر و موثری تجزیه می کنند.

عوامل زیر احتمالا در رشد بازار زیبایی نقش دارند:

به کارگیری محصولات پیشرفته با فناوری جدید رشد استفاده خانگی از ابزار زیبایی افزایش کانتورینگ بدن با روش های غیر جراحی تطابق محصولات زیبایی برای آقایان افزایش توجه به ظاهر فیزیکی رشد بازار مواد تزریقی، ترندها، تاثیر COVID-19 و پیش بینی (2022-2028)

پیش بینی می شود بازار مواد تزریقی میزان رشد مرکب سالانه ای نزدیک به 12.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2% را ثبت کند.

صنعت آرایشی و بهداشتی در دهه اخیر رو به شکوفایی بوده و طی چند دهه گذشته افزایش سه برابری در گردش مالی خود داشته است. به ویژه، تعداد کل درمان های تزریقی، مثلا بوتاکس برای رفع چین و چروک، تزریق ژل برای چین و چروک و افزودن حجم به نواحی خاص، مزوتراپی برای کاهش لکه ها، افزایش یافته است. این رویه در ابتدا ناشی از مزایای فناوری مانند دوران نقاهت کوتاه، خطر کمتر ابتلا به عفونت، بدون خونریزی و کاهش کلی هزینه درمان می باشد.

به علاوه، افزایش تعداد درمان های زیبایی باعث رشد کلی بازار شده است. با این حال، سرایت ویروس کرونا تاثیرات اقتصادی و پیامدهای بالقوه ای را بر اکثر بخش ها داشته که شامل بخش تزریق زیبایی نیز می شود. دولت ها در سراسر جهان هنوز با انجام اقدامات ضروری مثل فاصله گذاری اجتماعی، محدودیت های سفر و قرنطینه شدید به خطرات ویروس کرونا پاسخ می دهند که پیش بینی می شود روی کسب و کارها و مخارج مصرف کنندگان تاثیر منفی بگذارد. امسال انجام واکسیناسیون و کاهش قرنطینه ثبات را به بازار برگرداند. مردم روی ظاهر فیزیکی خود تمرکز کرده و به سلامتی خود توجه کردند. این موضوع باعث فروش تولیدکنندگان در بازار جهانی مواد تزریقی شد.

ارزش بازار تزریق درمانی در سال 2020 مساوی 6.504 میلیون دلار بود و پیش بینی می شود که تا سال 2028 به 18.656  میلیون دلار برسد و در طی این سال ها در CAGR 14.08 درصد رشد کند.

دیگر درمان های مراقبت پوستی بدون جراحی

دستگاه های پیشرفته که در درمان های زیبایی و بدون جراحی پوست به منظور سفت کردن پوست یا رفع موهای زائد استفاده می شوند، چربی های زیر پوست را به صورت بی خطر و موثری تجزیه می کنند. فروشندگان اصلی ثبت شده مانند شرکت آلما لیزر، تعاونی سولتا میدکال. (تعاونی شرکت های سلامتی باوچ)، تعاونی کاترا، سینوشر، و دیگر موسسات، روی استراتژی ها، توسعه و راه اندازی محصولات جدید و نوآورانه در بازار تمرکز کرده اند.

این گجت های قابل تنظیم برای حل مشکلات درمانی و تشخیصی استفاده می شوند و به دانشمندان و پزشکان اجازه می دهند تا به منظور تطابق تنظیمات خاص و منحصر به فرد، تکنیک ها را تنظیم کنند  لیزرها تکمیل کارهای پیچده تر مانند لیزر رفع موهای زائد که فولیکول مو توسط اشعه لیزر از بین می رود، را ممکن می سازند در صورت استفاده صحیح، لیزر می تواند مزایای خوبی داشته باشد، از آزردگی بعد از عمل،خطر عفونت زخم، گسترش باکتری ها یا برخی بدخیمی ها جلوگیری کند، در برخی موارد مدت زمان درمان را کوتاه کند و لایه برداری با لیزر نیز نتایج جوانسازی بهتری را روی پوست دارد.

گجت دیگری که پیش بینی می شود در بازار بیشتر محبوب گردد دستگاه های آلتراسوند می باشند. دستگاه های مراقبت از پوست آلتراسوند که از انرژی فراصوت غیرتهاجمی برای درمان فرسودگی پوست استفاده می شود، در میان مصرف کنندگان در حال محبوب تر شدن می باشد. این دستگاه ها برای سفت کردن پوست، جوانسازی پوست و کانتورینگ بدن استفاده می شود. در میان عموم به هایفوتراپی مشهور می باشد، دستگاه های مراقبت پوستی آلتراسوند به علت نتایج بهتر و تاثیرات طولانی تری که می دهند، بیشتر مورد استقبال می باشند.

مشتریان بین 35 تا 65 ساله بالاترین سهم را در این بازار دارند. این موضوع را می توان به این حقیقت ربط داد که این جمعیت بیشتر شاغل می باشند و باید ظاهر فیزیکی خود را خوب نگه دارند تا در مقابل دیگران مناسب به نظر برسند. ظاهر فیزیکی نیز اعتماد به نفس و نگرش مثبت را نسبت به زندگی افزایش می دهد.

بازار جراحی زیبایی

پیش بینی می شود که بازار جراحی زیبایی نرخ رشد سالیانه 5.5 درصدی را در طول 2022 تا 2027 داشته باشد. در چند سال گذشته، مردم پول بیشتری برای جراحی زیبایی پرداخت کرده اند. افراد دخیل در بازار مکررا محصولات پیشترفته جدیدتری را عرضه می کنند که این بخش در طول دوره پیش بینی شده رشد کند.

از آنجایی که جراحی زیبایی اختیاری است، توسط بیمه درمانی پوشش داده نمی شود. بازار جراحی زیبایی بر اساس نوع درمان (با جراحی و بدون جراحی) و جغرافیا (آمریکای شمالی، اروپا، آسیا و اقیانوسیه، خاورمیانه، افریقا و امریکای جنوبی) تقسیم بندی می شود. این گزارش مقدار را به میلیون دلار برای هر بخش ارائه می دهد.

سهم مناطق دنیا از بازارهای مالی جراحی های زیبایی

ایران: حضور محصولات آرایشی بهداشتی داخلی ایران در خاورمیانه در حال افزایش می باشد. عوامل موثر در این موضوع، قیمت های رقابتی و کیفیت بالای محصولات ایرانی در میان محصولات زیبایی خاور میانه می باشد. بوتاکس مسپورت مثال خوبی می باشد. این برند در حال حاضر در بازارهای ترکیه، آذربایجان، عراق و برخی کشورهای اتحادیه عربی استفاده می گردد. آمریکای شمالی: شرکت های آمریکای شمالی در حال برنامه ریزی و ایجاد استراتژی های مختلفی مانند ادغام، تملک، توافق و شراکت برای حفظ رقابت در بازار می باشند. مثلا، در ماه می 2020، AbbVie (شرکت مالک بوتاکس و سایر محصولات زیبایی) الرژن را برای توسعه تجارت در مورد سهم تولید ژل در صنعت زیبایی، روش های کمتر تهاجمی و مزیت رقابتی نسبت به تولیدکنندگان دیگر در بازار، خریداری کرد. اروپا: این افزایش در پذیرش جراحی های غیرتهاجمی به علت دستگاه های پیشرفته و نتایج آنی مانند کاهش شلی، بدون درد بودن، بدون زخم و بسیاری دیگر از موارد بود. پس، درخواست ابزار دستگاه های غیرتهاجمی سفت کننده پوست در دوره پیش بینی شده افزایش بیشتری خواهد داشت. آسیا  اقیانوسیه: ویژگی های پیشرفته و فناوری مدرن دستگاه های انرژی لیزری در آسیا و اقیانوسیه بسیار بیشتر از اروپا و امریکای شمالی رقابتی شده اند و استانداردهای مخصوص به خود را در این ناحیه در مورد فاکتورهای زیبایی مانند صافی، سفتی و پوستی براق و بدون مو دارند. حوزه درمان های زیبایی شامل مراقبت از مو، لاغری، نظافت آقایان، محافظت در مقابل آفتاب و روش های آرایشی پویا می باشد.

قیبلا، تعداد زیادی از مردم از انواع مختلف، دسترسی به روش های درمان پوستی و همچنین قیمت ها و خطرات مربوط به آنها  بی خبر بودند و این روش های درمانی بیشتر در دسترس طبقه مرفه، مخصوصا افرادی که در منطقه شهری زندگی می کردند، بود. با این حال، یافته های اخیر نشان می دهند که مناطق روستایی نیز در حال حاظر از روش های زیبایی مطلع می باشند و حتی برخی به مناطق شهری سفر می کنند تا به بازار لوازم آرایشی بهداشتی دسترسی داشته باشند.

این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و توسط تحریریه اقتصادآنلاین تهیه نشده است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد لیزر رفع موهای زائد هایفوتراپی ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها خدمات بانکی به طور کامل الکترونیکی ارائه می شود؟ المپیک ایران در برزخ جدایی یا بازگشت مهدوی کیا! ثبت نام دوباره برای دریافت یارانه نقدی قیمت گوشت قرمز از ۲۰۰ هزار تومان گذشت (جدول) دفاع تیم ملی برای بازی کره جنوبی به هم می ریزد افزایش تولید ٢٣ رشته صنعتی تحریم های روسیه چگونه به اتحادیه اروپا ضربه می زند؟ جشنواره زمستانی با من، تخفیف روی فاکتور و قرعه‌ کشی جوایز نقدی خودروهای ۲۰۱۸ فولکس چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) افرادی که از آمپول می ترسند بخوانند! نقشه راه تجاری ایران و عمان تصویب شد خودروی ایرانی هم قیمت خانه شد! + جدول همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده ادامه دارد؟ فیسبوک و تیک تاک؛ کدامیک پیروز میدان است؟ میوه ای که برگش سفیدی مو را درمان می کند اگه خریدار ب ام و هستید بخوانید + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) راهنمای خرید میلگرد آش محلی ای که دوای سرماخوردگی و کم خونی است آمار بستری های مبتلا به اومیکرون ۳ برابر شد آمادگی ایران برای مشارکت در اکتشاف معادن عمان ضرب الاجل مجدد آمریکا برای توافق طرح صیانت یا خودسانسوری بین المللی وضعیت اجاره مسکن کدام شهرها هشدار آمیز است؟ میادین میوه و تره بار تهران ۲۲ بهمن تعطیل است نفت، ۱۲۰ دلاری می شود؟ تعطیلی عمومی در اپیدمی ها اثر بخش است؟ یخچال فریزرهای دوقلوی ارزان (جدول) ورود کامیون پیشرفته امپاور BD۵۰۰ بهمن دیزل به بازار برنج دولتی زیر قیمت تمام شده خرید ارزان ترین پژوی ایرانی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان افزایش تعداد گلبول های قرمز خون با این روش درباره ویتامین B۱۵ بیشتر بدانید! تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن در دستور کار است نحوه محاسبه شمش بلوم و مقاطع طولی تغییر کرد/ تلاش برای جلوگیری از ریزش قیمت‌ ها بیت کوین های سرقت شده از بیتفینکس پیدا شد چرا مرگ و میر اومیکرون سه رقمی شد؟ تشخیص آسان کبد چرب با این علایم! تحرکات روزانه صندوق‌ های قابل معامله / کمند با ۳۳۰میلیارد تومان صدرنشین ارزش معاملات صندوق‌ ها شد ​رانت بزرگ دولت برای صرافان! دوره قرنطینه اومیکرون در کودکان چند روز شد؟ فرود آمدن قو در فضای مه آلود سد کوثر گچساران + فیلم ارزان ترین محصول سایپا چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۰ بهمن ۱۴۰۰) هشدار؛ افزایش تصاعدی بستری های اومیکرون به زودی لغو خرید سربازی، افزایش حقوق سربازان را منتفی می کند؟ قیمت ۱۰ رمزارز برتر بازار(۲۰ بهمن) اعطای تسهیلات کلان بانکی شفاف می شود نوسان شدید قیمت وام مسکن؛ یک سوم مبلغ وام مسکن از بین رفت تاثیر زمان خواب در لاغری! قیمت جدید پرفروش‌ترین جاروبرقی‌ های بازار بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لیزر رفع موهای زائد هایفوتراپی بازار جراحی زیبایی درمان های زیبایی پیش بینی می شود جدول قیمت کامل ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ ظاهر فیزیکی مواد تزریقی بدون جراحی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار