Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن پسته گفت:میزان برداشت پسته در مهرماه ۱۳۹۹، ۲۰۰ هزار تن بوده در حالی که میزان برداشت پسته در مهرماه ۱۴۰۰، ۱۳۵ هزار تن است بنابراین در سال ۱۴۰۰، ۶۵ هزار تن کاهش تولید پسته را داشته ایم که علت اصلی این کاهش سرمازدگی بود.

محمد صالحی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص وضعیت تولید و صادرات پسته، گفت: سال محصولی پسته از مهرماه شروع می‌شود و تا مهرماه سال بعد ادامه دارد بنابراین میزان صادرات پسته در مهرماه سال ۱۴۰۰، ۵۰ هزار تن بوده و حدود ۴۰۰ میلیون دلار نیز ارزآوری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وضعیت تولید  پسته امسال بهتر پیش بینی شده است، ولی بستگی به شرایط اقلیمی دارد.

رئیس انجمن پسته با اشاره به موانع صادرات پسته اظهار کرد: تعهد ارزی مانع اصلی صادرکنندگان پسته است به طوری که باعث شده بسیاری از صادرات پسته انجام نشود.

صالحی با اشاره به موانع تولید پسته، عنوان کرد: تنش آبی اصلی‌ترین مانع تولید پسته است همچنین سم و کود‌های بی کیفیت نیز از موانع تولید محسوب می‌شود.

وی در خصوص وضعیت تولید پسته در مقایسه با سال گذشته گفت: میزان برداشت پسته در مهرماه ۱۳۹۹، ۲۰۰ هزار تن بوده در حالی که میزان برداشت پسته در مهرماه ۱۴۰۰، ۱۳۵ هزار تن است بنابراین در سال ۱۴۰۰، ۶۵ هزار تن کاهش تولید پسته را داشته ایم که علت اصلی این کاهش سرمازدگی بود.

رئیس انجمن پسته گفت: قیمت پسته تحت تاثیر قیمت دلار است و به دلیل این که بیشتر محصول پسته صادراتی است و فقط ۱۵ الی ۲۰ درصد مصرف داخلی دارد بنابراین نرخ پسته بر اساس قیمت دلار رقم می‌خورد.

وی خاطر نشان کرد: قیمت پسته برای مردم نیز به دلیل این که ۷۵ درصد سود، توسط مغازه داران و عرضه کنندگان افزوده می‌شود افزایش پیدا می‌کند.

  بیشتر بخوانید: ارزآوری ۵۳۳ میلیون دلاری صادرات پسته طی ۷ ماهه سال جاری

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی تولید پسته صادرات پسته پسته

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تولید پسته صادرات پسته پسته صادرات پسته تولید پسته هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲