Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: صادرات مواد اولیه آینده صنایع فولاد را تهدید می‌کند.

به گزارش بازارنیوز، طیب نیا ظهر چهارشنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های توسعه شرکت فولاد هرمزگان، افزود: در چند دهه گذشته اتفاقات مناسبی دز کشورمان رخ داد که یکی از این اتفاقات توسعه صنعتی کشور است که فولاد را می‌توان در صدر آن قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ظرفیت‌های بالایی در تولید فولاد در کشورمان وجود دارد که می‌توانیم به تولید ۴۰ میلیون تن هم برسیم اگر زیرساخت‌ها فراهم شود، اظهار کرد: صنعت فولاد صنعت مادر است و با توسعه آن سایر صنایع شکل می‌گیرد و نیروی انسانی به سرمایه انسانی تبدیل می‌شود و رشد و توسعه در منطقه رخ می‌دهد.

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان ادامه داد: در ابتدا تمامی قطعات و فعالیت‌ها در فولاد مبارکه و ذوب آهن وارداتی و از متخصصین خارجی بهره می‌بردیم، اما امروز ۹۰ درصد تجهیزات و قطعات از داخل تامین می‌شود و متخصصین داخلی به خوداتکایی و سطح دانش فنی بالایی رسیده اند که نشان دهنده پیشرفتمان در این عرصه است.

وی با اشاره به اینکه فولاد هرمزگان از بهترین مجموعه‌هایی است که با سرمایه گذاری فولاد مبارکه اصفهان در سال ۹۰ پا گرفت و امروز از ظرفیت اسمی ۱.۵ میلیون تنی تولیدش هم رد شده است، تصریح کرد: کشورمان نیازمند توسعه در تمامی بخش هاست و در حوزه فولاد تقریباً به خودکفای رسیده ایم و نیاز به داخل به جز محصولات خاص را تامین کرده و صادرات مان روند خوبی دارد و باید بر روی تولید محصولات خاص و محصولات صادراتی تمرکز کنیم.

طیب نیا با بیان اینکه پس از سه دهه تولید در فولاد مبارکه اصفهان به این نتیجه رسیده ایم که باید در سرمایه گذاری فراسرزمینی عمل کنیم، خاطرنشان کرد: هرمزگان، سنگان، چابهار و … نشانه‌هایی از عمل به این موضوع است، اما سرمایه گذار انتظاراتی دارد در جهت سرمایه گذاری که خوشبختانه دید وسیعی در بین مسئولان استان هرمزگان وجود دارد و حمایت‌های مناسبی در این مسیر شده است و بستر مطلوبی برای سرمایه گذاری در استان هرمزگان فراهم است.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار داخلی و خارجی به وفور وجود دارد و اکنون با فرار سرمایه گذار داخلی مواجه ایم، زیرا شرایط و بستر جذب سرمایه گذار در کشورمان فراهم نشده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با بیان اینکه در بسیاری از موارد به جای حمایت به دنبال مانع زدایی هستیم، اضافه کرد: هرمزگان از بهترین پتانسیل‌ها برای سرمایه گذاری فراهم است و به دلیل توسعه مناسب در فولاد نیاز به سرمایه گذاری در صنایع پایین دست داریم و این آمادگی وجود دارد در بالادست در حوزه مواد اولیه و صنایع پشتیبان نیز سرمایه گذاری کنیم و در فاز‌های بعدی توسعه نیز در این محور حرکت کنیم.

وی با اشاره به اینکه انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی با سرمایه گذاری فولاد مبارکه و توسعه و ایجاد نیروگاه‌ها در برنامه‌های بعدی مان قرار دارد، خاطرنشان کرد: تولید محصول کیفی با ارزش افزوده بالا نیز از اهداف و اولویت هایمان است و غصه می‌خوریم وقتی صادرات مواد خام مثل سنگ آهن و گندله را از کشورمان می‌بینیم و اگر از این صادرات در آینده جلوگیری نکنیم تا بیست سال آینده حسرت نبود مواد اولیه را خواهیم خورد پس باید به سمت صادرات محصول نهایی پیش برویم نه صادرات مواد اولیه.

طیب نیا با بیان اینکه به طور حتم وظیفه ما ایفای مسئولیت‌های اجتماعی است، خاطرنشان کرد: باید مردم استان هرمزگان از مزایای فولاد هرمزگان سهیم باشند، اما باید نگاه به فولاد هرمزگان ابتدا ایجاد تولید و اشتغال باشد و در کنارش مانند حمایت از ورزش خواسته شود.

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه اصفهان یک سرمایه گذار دارای اهلیت است، عنوان کرد: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی برنامه داریم و در بحث ایجاد باشگاه نیز تبعاتی دارد که باید صحبت کرد، اما در بحث سرمایه گذاری در ورزش و توسعه اماکن ورزشی نیز پای کار هستیم.






/مهر

برچسب ها: صادرات ، فولاد ، صنایع لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qg5

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صادرات فولاد صنایع فولاد مبارکه اصفهان فولاد هرمزگان صادرات مواد سرمایه گذار مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه

هرمزگان-جام جم انلاین-مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه برای رکورد زنی تولید واحد احیای مستقیم افزایش کمیت همراه با حفظ کیفیت مدنظر بود، گفت: تولید این واحد در فروردین‌ماه امسال ۱۵ درصد بالاتر از طراحی کارخانه بوده که در واقع بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در سطح ایران محسوب می‌شود. 

 

علیرضا نجار قویدل  در تشریح جزئیات این خبر افزود: در فروردین ‌ماه امسال واحد احیا مستقیم موفق به ثبت چهار رکورد تولید روزانه و همچنین رکورد تولید ماهیانه آهن اسفنجی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن شد.

وی بیان کرد: نخستین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۵۸ تن در ۱۳ فروردین‌، دومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۷۶ تن در ۱۸ فروردین‌، سومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۵۱ تن در تاریخ ۱۹ فروردین‌ و چهارمین رکورد جدید روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۸۶ تن در ۲۲ فروردین‌ ثبت شده است.

مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: همچنین رکورد ماهیانه مدول A به میزان ۸۴ هزار و ۱۴۳ تن و رکورد ماهیانه مدول B به میزان ۸۶ هزار و ۱۵۷ تن و در مجموع به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن در فروردین‌ امسال انجام شده است.

وی یادآور شد: باتوجه به اینکه بیش از ۱۴ سال از عمر مدول‌های واحد احیا مستقیم می‌گذرد، برای داشتن یک تولید بهینه همراه با افزایش نرخ تولید، ضروری است یک برنامه‌ریزی چند ماهه انجام شود که همکاری انجام شده در تمامی واحدهای بهره‌برداری و سایر واحدهای شرکت، باعث شد واحد احیا مستقیم بتواند این نتیجه را کسب کند.

نجار قویدل خاطرنشان کرد: در بهمن‌ماه سال گذشته، مدول A واحد احیا مستقیم یکی از بزرگ‌ترین تعمیرات اساسی تاریخ فولاد هرمزگان را از ابتدای راه‌اندازی از لحاظ نفر ساعت و تعداد روزهای شات‌دان تجربه کرد که کیفیت خوب آن باعث شد این نتایج بی‌نظیر ثبت شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در شات‌دان، تصریح کرد: در شات‌دان گذشته فعالیت‌های بزرگی نظیر تعویض کمپرسورها، اقدامات اساسی روی ریفرمر از جمله تعویض تیوب و شارژ کاتالیست و همچنین تعمیرات اساسی بر روی سیستم آب و تجهیزات آب‌رسانی انجام شد.

این مسوول ادامه داد: همچنین از این محل، راه‌اندازی واحد احیا مستقیم بعد از یک توقف سرد و طولانی انجام شد که با همکاری همه کارکنان درگیر در این واحد و واحدهای پشتیبانی به‌خوبی انجام و این فعالیت مهم باعث شد میزان توقفات به‌صورت روزبه‌روز کاهش و ریت تولید افزایش یابد.

نجار قویدل اظهار کرد: این روند خوب در سال جدید نیز ادامه یافت و فولاد هرمزگان شاهد رشد تولید آهن اسفنجی از نظر کیفیت و کمیت بود.

 

قویدل ابراز کرد: این افزایش تولید بدون هیچ پروژه ریومپ رخ‌ داده است که حاصل بهبود فرایندها، تدارکات خوب، ارسال مواد اولیه کیفی به واحد، پیگیری و اقدامات ساعتی، روزانه و شیفتی بسیار مناسب در تمامی قسمت‌های واحد احیا مستقیم بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در واحد احیا مستقیم این میزان افزایش کمیت با حفظ کیفیت بوده است، به‌طور قاطع می‌توان اشاره کرد که این بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم بدون ریومپ با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در کل ایران هستیم.

 

رییس دفتر فنی تولید احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان نیز اظهار کرد: بهبود فرایند تولید و افزایش بهره‌وری در راستای رکوردشکنی واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت تولید ماهیانه جدیدی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن آهن اسفنجی شد.

حمید نظرنژاد افزود: این رکورد ارزشمند در حالی به دست آمد که آخرین رکورد ماهیانه مربوط به فروردین سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۶۵ هزار و ۱۰۱ تن بود.

وی بیان کرد: در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ قبل از تحقق رکورد ماهیانه شاهد تحقق رکوردهای روزانه مدول A و دو مدول بوده‌ایم که این رکوردهای تولید برای محصول آهن اسفنجی در صنعت فولاد بسیار قابل‌توجه بوده و نشان از پیشرفت و عملکرد برتر واحد آهن‌سازی فولاد هرمزگان است.

این مسوول اظهار کرد: این عملکرد برتر در نتیجه بهبود فرآیندهای تولید، بهره‌وری بالا و کاهش توقفات و افزایش تولید و مهم‌ترین بعد ارزشمند رکورد این است که این مهم در حالی رخ داد که تغییراتی برای افزایش ظرفیت زیر سقف در واحد انجام نشده است.

نظرنژاد ادامه داد: تحقق این رکوردهای تولید نتیجه همت و تلاش مستمر تیم‌های کاری، بهبود فرآیندهای تولید و همدلی در مدیریت عملیات بوده است.

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه