Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان خرم آباد - احمد رضا دالوند با اشاره به ۱۳ ایستگاه پمپاژ آب سطح استان گفت: این تعداد پروژه در میان مصوبات سفر رئیس جمهور قرار گرفته‌اند.

طرح‌های آبرسانی شهری و روستایی در میان مصوبات سفر دولت به لرستان

وی با اشاره به طرح‌های تأمین آب کشاورزی در میان مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان بیان داشت: همچنین چند طرح احداث فاضلاب در شهرستان‌های مختلف را در میان این مصوبات داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به طرح‌های آبرسانی شهری و روستایی در قالب مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان گفت: اجرای طرح آبخیزداری نیز در میان مصوبات سفر رئیس جمهور قرار دارند.

در صورت تکمیل سد‌ها ۱۳ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی می‌شود

دالوند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بارش‌های امسال عنوان کرد: لرستان در این رابطه نسبت به سایر استان‌ها شرایط بهتری پیدا کرده است، پروژه‌های سدسازی تکمیل نشده‌اند که تکمیل آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه سد‌های در حال بهره برداری لرستان حدود هفت مورد است افزود: ۱۳ هزار هکتار زمین کشاورزی تحت پوشش این سد‌ها در استان است.

معاون عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه البته مخزن و بدنه سد‌ها ساخته شده، اما شبکه‌های آب رسانی آن‌ها هنوز تکمیل نشده است و بهره برداری لازم را همچنان در این زمینه نداریم ادامه داد: اگر شبکه‌های پایین دست هفت سد یاد شده تکمیل شود، ۱۳ هزار هکتار زمین را تحت پوشش قرار خواهند داد.

۳۵ سد را در دست مطالعه داریم

دالوند با اشاره به اینکه ۹ سد به همراه «معشوره» و «بختیاری» در سطح استان در دست احداث هستند افزود: هفت سد قبلاً شروع شده و الان نیز دو سد به آن‌ها اضافه خواهد شد و این سد‌ها ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را تحت پوشش قرار خواهند داد.

وی با اشاره به در دست اجرا بودن پنج شبکه آبیاری و زهکشی در سطح استان گفت: ۴۵ ایستگاه پمپاژ آب را در استان در دست اجرا داریم که ۱۹ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی دیم را به آبی تبدیل خواهند کرد.

معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه همچنین ۳۵ سد را در استان در دست مطالعه داریم عنوان کرد: چهار سد را در استان در حال اجرا داریم که خرم آباد، بروجرد، ازنا و الیگودرز را تحت پوشش قرار می‌دهند.

دالوند با اشاره به تنش‌های آبی در استان عنوان کرد: اگر این سد‌ها به همراه تصفیه خانه‌ها و شبکه‌های آن‌ها احداث شوند، در تأمین آب شرب شهرستان‌های یاد شده مشکلی نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تقریباً ۷۸۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان داریم گفت: تنها ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آبی است و این عدد بسیار پایینی است.

معاون عمرانی استانداری لرستان گفت: اگر پروژه‌های این حوزه اجرا شوند تقریباً ۴۵ هزار هکتار از اراضی استان آبی خواهند شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری لرستان تکمیل سد ها معاون عمرانی استانداری لرستان مصوبات سفر رئیس جمهور هزار هکتار تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران