Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر- حسن فخرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان کرد: در طول یک سال اخیر تاکنون باوجود تمام محدودیت‌های مالی، اعتباری، پرسنلی و مشکلاتی که بحران کرونا به مجموعه و سیستم سلامت شهرستان بوشهر تحمیل نموده، می‌بایست هم‌زمان پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون کووید-۱۹ در شهرستان مدیریت و مراقبت می‌کردیم که توسعه سلامت شهرستان و شاخص‌های ارائه خدمات بهداشتی به گروه‌های سنی نوزادان، کودکان، نوجوانان، جوانان، زنان باردار، میان‌سالان و سالمندان دچار افت شدید نشود و روند افزایشی خود را حفظ نماید، این هم جز با تلاش مضاعف، ایثار، کار جهادی و ازخودگذشتگی پرسنل میسر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عنوان کرد: در شهرستان بوشهر با همکاری و مساعدت استاندار و مجموعه فرمانداری، بخشداری‌ها، سازمان ورزش و جوانان، آموزش‌وپرورش، جمعیت هلال‌احمر، بسیج جامعه پزشکی، ناحیه مقاومت بسیج، شهرداری‌ها، ستاد نماز جمعه بوشهر، اتاق اصناف و سایر ادارات موفق شدیم ۱۰ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون با تجهیزات و پرسنل کامل و حضور پزشک و... راه‌اندازی کنیم.

این مقام مسئول تاکید کرد: علاوه بر آن پایگاه سیار واکسیناسیون ویژه افراد سالمند و بستر خواب در چندین مرحله، پایگاه خودرویی واکسیناسیون، پایگاه ویژه فرهنگیان در مدرسه شهید معینی و... موجب شد وضعیت مناسبی درزمینهٔ واکسیناسیون داشته باشیم.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بابیان اینکه جامعه هدف فرهنگیان شهرستان بوشهرکه شامل معلمان و کادر اداری هستند حدود ۹۹.۵ درصد دوز اول و ۹۹.۴ دوز دوم واکسن کرونا دریافت کرده‌اند افزود:۸۴.۱ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله دوز اول واکسن کرونا و ۷۱.۶ درصد دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

فخرایی عنوان کرد: تا به این لحظه بیش از ۷۴ درصد از جمعیت روستایی شهرستان، نوبت اول و ۶۷ درصد نیز دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

او گفت: درمجموع در حال حاضر تعداد دوز واکسن تزریق‌شده نوبت اول ۹۱ درصد و تعداد دوز واکسن نوبت دوم تزریق‌شده در شهرستان ۸۳ درصد است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تاکید کرد: با توجه به اینکه مجوز واکسن به افراد بالای ۵ سال توسط کمیته کشوری صادرشده است و سویه جدید ویروس کرونا بیشتر کودکان را مبتلا و آن‌ها را در معرض خود قرار داده‌اند از مردم فهیم شهرستان بوشهر درخواست می‌کنم که اهتمام ویژه‌ای نسبت به واکسیناسیون ۵ تا ۱۸ سال داشته و به پایگاه‌های تجمیعی که در حال حاضر در شهرستان فعال می‌باشند و یا مرکز خدمات جامع سلامت در روستا‌ها مراجعه کنند.

فخرایی در ادامه بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۸۵۷ هزار و ۷۶۴ مورد خدمات بهداشتی به گروه‌های سنی مختلف در شهرستان بوشهر ارائه گردیده است که در قالب مشاوره تغذیه، سلامت روان، ویزیت پزشک، سلامت خانواده و پرستاری، ده گردشی خطرسنجی بیماری‌ها قلبی و عروقی بوده است.

این مقام مسئول عنوان کرد: از ابتدای سال تعداد ۱۱ هزار و ۸۳۱ بیمار فشارخونی شناسایی و مراقبت شده‌اند و تعداد ۷ هزار و ۷۷۵ بیمار دیابتی شناسایی و مراقب را دریافت کرده‌اند و تعداد مراجعین به آزمایشگاه قبل از ازدواج هزار و ۴۳۲ نفر بوده است.

فخرایی افزود: اجرای کمپین‌ها و جلسات متعددی مبنی اهمیت واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، شناسایی کودکان دچار سوءتغذیه شدید و پیگیری آن‌ها، آموزشی و جلب کمک‌های حمایتی و پیگیری و رصد بیماران کووید ۱۹ از دیگر اقدامات مرکز بهداشت شهرستان بوشهر است.

رئیس مرکز بهداشت بوشهر فعالیت‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای را در طول یک سال گذشته و پیشگیری و کنترل ابتلای افراد به کرونا را حائز اهمیت فراوان دانست و گفت: در این مدت بیش از ۵۳ هزار و ۴۸۵ بازدید و گشت مشترک با سایر ادارات، معرفی ۶۶۳ مورد متخلف به مراجع قضایی (اعم از تعزیرات حکومتی و دادگستری)، ۹ هزار و ۴۷۸ مورد کلر سنجی و ۷۷۵ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی در شهر و روستا و نظارت بر تدفین ۵۹۴ مورد فوتی‌های کرونا در شهرستان اعزام‌شده و به شهرستان‌های دیگر و ارائه آموزش‌های لازم به صنوف از خدمات واحد بهداشت محیط است.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 بحران کرونا مرکز بهداشت شهرستان بوشهر رئیس مرکز بهداشت دریافت کرده اند واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند