Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@06:54:25 GMT

تاثیر بحران مسکن لوکزامبورگ بر اقتصاد بلژیک

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۷۷۷۲

تاثیر بحران مسکن لوکزامبورگ بر اقتصاد بلژیک

بحران مسکن در استان لوکزامبورگ، واقع در کشوری اروپایی با همین نام، اقتصاد سایر کشورهای همسایه را نیز تحت تاثیر قرار داده و باعث افزایش قابل توجه هزینه‌ها در بلژیک نیز شده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مدیران لوکزامبورگ از افزایش بی‌سابقه هزینه مسکن خبر داده و مدعی شده‌اند که نرخ مسکن طی یک سال گذشته، حدود ۲۱ درصد افزایش یافته است که این میزان با هیچیک از سایر نقاط کشور قابل مقایسه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد بر مهاجرت هر چه بیشتر ساکنان استان به کشورهای همسایه منجر شده و اقتصاد آن‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داده است. در حال حاضر، حدود ۷۰ هزار نفر از مردم استان لوکزامبورگ، یعنی حدود ۱۰ درصد از کل جمعیت کشور در فرانسه، بلژیک و آلمان زندگی می‌کنند که البته هر روزه بر تعداد این افراد افزوده می‌شود.

گزارش‌ها حاکی است که مهاجرت مردم لوکزامبورگ به بلژیک، منجر به افزایش ۲۱ درصدی هزینه مسکن در آن طی پنج سال گذشته شده ضمن اینکه اقتصاد کشور میزبان را نیز از جنبه‌های دیگری تحت تأثیر قرار داده است. جالب این‌که، هزینه اموالی که در بزرگراه‌های میان لوکزامبورگ و بلژیک واقع شده از ارزشی به مراتب بالاتر از سایر دارایی‌ها برخوردار است و در نتیجه، تنها افراد ثروتمند توانایی سکونت در آن‌ها را دارند.

بسیاری از منتقدان استدلال کرده‌اند که شرایط کنونی حاکم بر مهاجرت مردم لوکزامبورگ به بلژیک، کیفیت زندگی شهروندان کشور میزبان را به طور قابل توجهی کاهش داده زیرا هزینه‌های دیگر را تحت تأثیر قرار داده است.

گزارش‌ها حاکی است که در حال حاضر، قیمت یک خانه معمولی در لوکزامبورگ به بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار یورو می‌رسد که همین امر، زندگی را برای بسیاری از مردم طبقه پایین و حتی متوسط شهر دشوار کرده و آن‌ها را به ادامه زندگی در سایر کشورهای همسایه سوق داده است.

کد خبر 555734

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان لوکزامبورگ بلژیک فرانسه آلمان مسکن قیمت مسکن اقتصاد اروپا یورو بزرگراه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قرار داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیر عملیات وعده صادق بر اقتصاد
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها