Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@16:36:56 GMT

اهتمام ویژه مجلس به رونق تولید و اشتغال

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۸۹۳۴

اهتمام ویژه مجلس به رونق تولید و اشتغال

ایسنا/فارس نماینده مردم شهرستان‌های سپیدان و بیضاء اشاره به اهتمام ویژه مجلس به توجه تولید و رفع موانع بنگاههای اقتصادی، گفت: باید بپذیریم که برخی از سیاست گذاری‌ها نیاز به اصلاح دارد.

محسن علیزاده سه‌شنبه ۲۶ بهمن در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع شهرستان سپیدان که با حضور معاون امور حقوقی و مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی (ع)، بر ضرورت تحقق شعار سال تحت عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: انتخاب شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب از میان همه اولویت‌هایی که در کشور وجود داشت علاوه بر اینکه به ضرورت توجه مضاعف همه دستگاههای اجرایی ومقامات مسئول وقانون گذار به ارتقا ظرفیت‌های تولید کشور بعنوان تنها علاج عبور از شرایط کنونی اشاره دارد، گویای این است که سیاست گذاری‌ها برای ظرفیت‌های تولیدی و سرمایه گذاری و ارتقای توان ساخت تولید داخلی بدون پشتیبانی تولید، بدون رفع مشکلات وموانع پیش روی  واحدهای اقتصادی امکان پذیر نیست.

او با اشاره به اهتمام ویژه مجلس یازدهم و دولت سیزدهم به توجه تولید و رفع موانع بنگاههای اقتصادی، عنوان کرد: باید بپذیریم که برخی از سیاست گذاری‌ها نیاز به اصلاح دارد اما وقتی یک‌ سیاست گذاری به صورت صحیح انجام می‌شود، باید این سیاست گذاری‌ها در تمام ارکان آن مجموعه رعایت شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سپیدان و بیضاء در مجلس شورای اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود اصلاح ساختار پولی و بانکی، اصلاح ساختار امور مالیاتی، اصلاح ساختار صنعت بیمه و اصلاح ساختار اداری کشور را از دغدغه‌های اصلی مقام معظم رهبری برشمرد و افزود: مجلس یازدهم گام‌های اساسی را در این مسیر برداشته و اقدامات خوبی نیز در دولت سیزدهم شکل گرفته تا بتوانیم این موانع ومشکلات را به حداقل برسانیم.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز در این جلسه ضمن تبریک دهه پرفروج فجر و میلاد پر سرور مولای متقیان حضرت علی (ع) به گروه بندی نمایندگان در سطح منطقه‌ای، ملی و ملی-منطقه‌ای اشاره کرد و کفت: بعضی از نمایندگان، نماینده منطقه‌ای هستند و تنها پیگیر مسائل و مشکلات مردم حوزه خود هستند و برخی نیز نمایندگان ملی محسوب می‌شوند و تنها مسائل ومشکلات سیاسی را دنبال می‌کنند اما برخی از نمایندگان نیز هم ملی هستند و هم منطقه‌ای که و هر دو کار را دارند که کار این عزیزان خیلی سخت تر از دو گروه اول است و به حمدالله نماینده مردم شهرستان‌های سپیدان و بیضاء جزء این دسته هستند که هم دارای ویژگی منطقه‌ای هستند و هم ویژگی ملی که توانسته است در فصل اول حضور خود در مجلس جایگاه‌های خوبی در سطح ملی داشته باشند.

هادی قوامی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان سپیدان در حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، گردشگری و کشاورزی، خاطرنشان کرد: ایران عزیز ما به لحاظ موقعیت‌هایی که دارد یک جهان است که استفاده صحیح از این موقعیت‌ها باعث می‌شود تحریم‌ها بر روی ما اثری نداشته باشد.

فرماندار سپیدان نیز به ظرفیت‌های این شهرستان در حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعت اشاره کرد و گفت: شهرستان سپیدان در حوزه صنعتی، گردشگری و کشاورزی در طول سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته است به گونه‌ای که در حوزه گردشگری دارای ۳۲ منطقه گردشگری، ۶ منطقه نمونه گردشگری، ۱۶ آثار ملی و بیش از ۴۰۰ مجموعه تفریحی و گردشگری است.

حسن‌ همتی با بیان اینکه شهرستان سپیدان در حوزه صنعت سومین قطب صنعتی استان محسوب می‌شود، افزود: در حوزه تولید و بسته بندی آب معدنی ۱۶ واحد فعال و ۱۵ مجموعه مجوز فعالیت و بهره برداری گرفته‌اند و در حوزه کشاورزی به حول و قوه الهی در چند سال آینده دیگر قطب گلخانه استان فارس تبدیل خواهیم شد و در حوزه گردشگری نیز با برداشتن موانع، سپیدان بعنوان شهرستان ویژه گردشگری در استان مطرح خواهد شد.

او همچنین خواستار رفع برخی از مشکلات حوزه صنعت در سطح کشور شد و افزود: برخی از مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان در کارگروه رفع موانع شهرستان مرتفع و برخی نیز به همت نماینده محترم در سطح استان پیگیری و مرتفع شده است و تعدادی از آنها در سطح ملی قابل حل است که توجه ویژه مسئولین کشوری را می‌طلبد.

گفتنی است، در این جلسه مسائل و مشکلات صاحبان  واحدهای تولیدی و صنعتی حاضر در جلسه در چهار کارگروه تخصصی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی شهرستان سپیدان مجلس یازدهم دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی هادی قوامی شهرستان سپیدان سیاست گذاری ها اصلاح ساختار رفع موانع منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۸۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام نیا در دیدار با سید مجید هدایت، مشاور وزیر و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت و تیم اقتصادی وزارت کشور اظهار کرد: امید است که خروجی این حضور منتج به یک تحول بسیار خوب با هدف جهش تولید و مشارکت مردم در استان شود.
وی تصریح کرد: استان ایلام دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله: منابع نفت، گاز، کشاورزی، گردشگری و به ویژه گردشگری سلامت با توجه به نزدیکی مرز مهران با کشور عراق است که البته در این حوزه‌ها در استان کار شده است؛ اما باید بیش از گذشته با حمایت مسئولان ارشد کشور مورد توجه قرار گرفته است.

بهرام نیا با بیان این که در حوزه بهره وری، چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز و صنعت مورد توجه بوده است، افزود: ۱۸ کمیته زیرمجموعه ذیل این چهار بخش اصلی به منظور بهره وری و ارتقاء تولید و رشد در استان تشکیل شده است.
استاندار ایلام تشریح کرد: استان ایلام، ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بالقوه است و باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاه استان استفاده شود.
وی بیان کرد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه استان پتروشیمی ایلام، شرکت ارغوان گستر و پتروشیمی ایلام است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال و جهش تولید در استان باشیم.

وی با بیان این که در حوزه مهار آب‌های سطحی در سطح استان اقدامات و گام‌های بزرگی در دولت سیزدهم در مقام مقایسه با سال‌های گذشته برداشته شده است، اضافه کرد: سد میمه از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و انتظار می‌رود که به زودی به بهره برداری برسد.
استاندار ایلام تصریح کرد: پارک پلی پروپیلن منطقه آزاد هم در دست اقدام است و فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان به شمار می‌رود که حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
بهرام‌نیا با اشاره به این که مرحله اول سامانه گرمسیری تکمیل شده است و پیش بینی می‌شود، مرحله دوم تا پایان سال به بهره برداری برسد، ابراز کرد: پتروشیمی دهلران، پتروشیمی دره شهر، پتروشیمی هلیلان و صبا انرژی دهلران، می‌تواند یک تحول بزرگ در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد کند.

استاندار ایلام با اشاره به این که در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه تعطیل در استان احیاء و فعال شده است، تصریح کرد: تمام انرژی ما به منظور چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحد‌های نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.
وی بیان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که در ظرف چند سال آینده به یکی از استان‌های برخوردار کشور تبدیل می‌شود و با این همه ظرفیت و پتانسیل که در استان وجود دارد، همت و تلاش دولت برای توسعه استان بسیار جدی است.
بهرام نیا با بیان این که وحیدی یکی از وزرای جهادی کشور است، خاطرنشان کرد: وزیر کشور در ایام اربعین در استان چندین بار حضور داشتند و نگاه ویژه‌ای به استان ایلام دارند که این استان توانمند شود.
هیأت اقتصادی و صنعتی به سرپرستی سید مجید هدایت، مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، به پیشنهاد وزیر کشور به مدت ۲ روز به منظور بررسی ظرفیت‌ها و مسائل اقتصادی و صنعتی ایلام به این استان سفر کرده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه