Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@21:13:19 GMT

بازار سرمایه، اوراق بدهی می خرد

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۴۶۶۸

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بانک روابط عمومی بانک مرکزی، در این مرحله بانک ها  و موسسات اعتباری غیربانکی سفارش خریدی برای اوراق بدهی دولت ثبت نکردند.

 با این وجود یک هزار و۱۴۰ میلیارد تومان از اوراق بدهی در بازار سرمایه توسط سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی خریداری شد.

در حالی این مرحله۱۰۰ درصد اوراق فروخته شده در بازار سرمایه بفروش رسید که مرحله گذشته نیز۸۲ درصد اوراق فروخته شده مربوط به بازار سرمایه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۵هزار و۵۰۰ میلیارد تومان از این اوراق نیز در مرحله پذیره نویسی به فروش رسید. در مجموع این مرحله با احتساب پذیره نویسی، دولت توانست۶ هزار و۶۴۰ میلیارد تومان اوراق بدهی بفروش برساند.

حداکثر و حداقل نرخ بهره اوراق فروخته شده به ترتیب برابر با ۲۱.۹۸ و ۲۱.۷۹ درصد بود که نسبت به هفته گذشته تغییری نکرده است. مرحله بعدی با عرضه ۶هزار و۵۵۰ میلیارد تومان از اوراق بدهی ادامه پیدا می‌کند.

منبع: بانک مرکزی این مطلب برایم مفید است بلی ۱ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد بانک بازار سرمایه نرخ بهره اوراق سرمایه‌گذاران حراج اوراق اخبار مرتبط یک هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان اوراق بدهی فروخته شد فروش اوراق بدهی؛ تقریبا هیچ / کمتر از ۱۰میلیارد اوراق بدهی فروخته شد برای دومین هفته متوالی بانک‌ها هیچ اوراقی نخریدند/ کابوس کسری بودجه نزدیک‌تر از هر زمان د… فروش ۲۲۴۰ میلیارد تومانی اوراق بدهی در بازار سرمایه نقطه پایان ریزش های بورس کجاست؟ دلیل رفتار عجیب دولت در بازار اوراق چیست؟ ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها تغییر طراحی در نورد ذوب آهن اصفهان برای افزایش کیفیت ، صرفه جویی و قطع وابستگی تکلیف سهام عدالت متوفیان مشخص شد / وارثان چگونه اقدام کنند؟ گیمینگ ۵۲ درصد از کل فعالیت ها در بلاک چین را تشکیل می دهد محرومیت مخالف عزیزی خادم لغو شد ارزان ترین لکسوس در بازار چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) رییس جمهور نباید به خاطر یک آبرسانی با ماشین به یک روستا برود قیمت زعفران درجه یک (جدول) پیش بینی قیمت دلار برای ۲۸بهمن/ واکنش مثبت بازار به مذاکرات ترکیه تلاش می کند روابط خود را با ریاض به جایگاه عالی ارتقا دهد تغییرات جدید دوره سربازی ابلاغ شد کدام خودروی رنو ارزان شد؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) بازار سرمایه، اوراق بدهی می خرد امیدی برای بهبود وضعیت «شپلی» هست؟ عیدی بازنشستگان شامل حق همسر و فرزند نیست؟ خوراکی که به درمان کم کاری تیروئید کمک می کند! سازمان حمایت اتاق را متهم به بی اطلاعی از طرح درج قیمت مصرف کننده کرد کشف روشی تازه برای ترمیم دندان‌ ها درخواست اصناف برای تعویق در اجرای قانون پایانه های فروشگاهی ​خشکبار بفروشید، موبایل وارد کنید! کنکور ۱۴۰۳ هوشمند می شود جی پی مورگان به عنوان اولین بانک وارد متاورس شد موبایل های ۲۰میلیونی بازار (جدول) تنها راه حل مذاکرات وین توافق موقت است دمنوشی که برای افزایش ایمنی بدن مناسب است ساخت کلاهی برای بهبود تصویر برداری MRI از مغز تولید زعفران ۷۰ درصد کم شد درخواست دوباره آژانس انرژی از اوپک پلاس برای افزایش تولید نفت ژاپن بالاترین تلفات روزانه کرونا را ثبت کرد دولت ارز را تک‌ نرخی می کند؟ توضیح دبیرکل فدراسیون درباره جلسه استیضاح فردا اکثریت افراد مبتلا به افسردگی درمان نمی شوند بورس چه زمانی از خواب زمستانی بیدار می شود؟ خرید سهام یک بانک فعال در حوزه رمزارز توسط وارن بافت خبر خوب؛ واریز عیدی بازنشستگان و کارمندان با حقوق بهمن قطعی شد کرونا برای همیشه باقی می‌ ماند؟ سفر بنت به بحرین بیشترین گله مندی مردم اطاله دادرسی است سورنتو از ب ام و گرانتر شد + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) محققان یک بچه "کوسه شبح" در نیوزلند شناسایی کردند سیر ابتلا به اومیکرون صعودی است چه غذایی برای سرماخوردگی خوب است؟ شروط عجیب و غریب وام بدون ضامن برای بازنشستگان ساخت دستگاه سیوال، دستگاه جداساز الیاف از آب سبقت بنز از آپارتمان های قلهک + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) تمام مراکز ملزم به تزریق واکسن به کودکان بالای ۵ سال هستند پرداخت ١٨ هزار فقره وام بدون ضامن توسط بانک صادرات ایران قیمت خرید یخچال دوقلو (جدول) مهدی عبدی: استقلال خوب است تا وقتی ما نباشیم اگر زیاد پشت میز می نشینید؛ بخوانید! ​اولیانوف: مذاکرت وین هنوز به زمان نیاز دارد بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک بازار سرمایه نرخ بهره اوراق سرمایه گذاران حراج اوراق جدول قیمت کامل میلیارد تومان بازار سرمایه اوراق بدهی فروخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۴۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد

امتداد - رییس مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد که تا یکشنبه آینده منتظر برنامه این بانک برای مدیریت بازار ارز می‌ماند و پس از آن خود مجلس برنامه‌ای را خواهد نوشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، اعتماد نوشت: این جلسه با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، ‌محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس‌جمهور از مجموعه دولت و روسای چند کمیسیون مرتبط با مسائل اقتصادی در مجلس برگزار شده و مطابق خبری که «ایسنا»از آن منتشر کرده، رییس مجلس در جمع‌بندی جلسه از دولت و به ویژه بانک مرکزی درخواست یک «برنامه مکتوب» برای مدیریت بازار ارز کرده است.

این در حالی است که مجلس پیش از این و در قالب اصلاح قانون بانک مرکزی به رییس کل این بانک «اختیار تام»برای مدیریت بازار ارز داده بود.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارایه کرده و وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

اما قالیباف در این جلسه از عملکرد اقتصادی دولت انتقاد کرده و گفته است: «ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد. بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارایه کنیم.

در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.»

در این نشست، قالیباف با بیان اینکه نباید به ارایه گزارش اکتفا کرد، گفت: در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارایه شد. دوستان دولت باید به‌طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارایه کنند.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت‌وگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، بیان کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است؛ بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت؛ دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به‌طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دایمی را به رییس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به‌طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

اظهارات رییس مجلس در جلسه با برخی از مسوولان اقتصادی دولت پس از آن صورت می‌گیرد که نرخ ارز در سال جدید دچار نوسان قیمتی شده و حالا در کانال ۶۴ هزار تومانی معامله می‌شود.

اتفاقی که بسیاری از کارشناسان و حتی تیم اقتصادی دولت آن را ناشی از «هیجانات زودگذر بازار» دانسته‌اند.

از طرف دیگر، در دو سال و نیم گذشته، نرخ تورم همواره بالای ۳۰ درصد و در بیشتر اوقات حتی بالای ۴۰ درصد بوده است.

چند روز پیش مرکز آمار گزارش تورم فروردین ماه امسال را منتشر کرد که مطابق آن نرخ تورم سالانه در این ماه ۳۸.۸ درصد اعلام شده است.

این نرخ تورم، کاهشی نسبی در مقایسه با نرخ تورم در اسفند ماه داشته، اما همچنان ایران در کنار آرژانتین و ترکیه، جزو کشورهایی با شدیدترین تورم در سراسر جهان قرار دارد.

از بازار خوراکی‌ها خبرهای چندان جالبی بیرون نمی‌آید

با اینکه رییس کل بانک مرکزی به تازگی در توجیه سیاست‌های پولی دولت عنوان کرده که«نرخ‌های بازار غیررسمی نقشی در تعیین قیمت کالاها ندارد.» اما از بازار خوراکی‌ها در ماه ابتدایی سال خبرهای چندان جالبی بیرون نمی‌آید.

چنانکه، در فروردین ماه، خوراکی‌ها با شوک قیمتی روبرو شده‌اند به‌طور مثال، تورم بخش سبزی و حبوبات فقط در یک ماه، نزدیک به ۹.۵ درصد بالا رفته.

یا انواع گوشت قرمز و سفید نزدیک به ۳ درصد رشد تورم ماهانه داشته‌اند. از سوی دیگر گزارش مرکز آمار ایران از رشد ماهانه قیمت‌ چند کالای خوراکی در مناطق شهری نشان می‌دهد کالایی مانند پیاز بیشترین جهش قیمت را در یک ماه اخیر داشته است.

پیاز در این یک ماه ۲۹.۵ درصد رشد قیمت داشته و پس از آن، شدیدترین گرانی خوراکی برای پرتقال است که تنها در یک ماه بیش از ۱۵ درصد گرانتر شده است.

در واقع هر سال به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، صنایع مختلف درخواست‌های خود را برای «افزایش رسمی قیمت» به نهادهای بالادستی ارایه می‌کنند و دولت هم بعد از مدتی تن به خواسته تولیدکنندگان می‌دهد.

در آخرین تحولات، به تازگی انجمن تولیدکنندگان ماکارونی درخواست افزایش قیمت داده و گویا وزارت صمت با افزایش ۱۳ درصدی قیمت این کالا موافقت کرده.

ماکارونی جزو کالاهایی است که در یکی- دو سال گذشته جایگزین برنج در بسیاری از خانوارها شده و به همین دلیل افزایش قیمت این کالا، ‌اثر نامطلوبی در شرایط مصرف کربوهیدرات در خانوراها خواهد داشت.

اما این اتفاق فقط در صنایع غذایی رخ نمی‌دهد. در بازار کالای غیرخوراکی نیز تولیدکنندگان همواره پس از افزایش قیمت مواد اولیه به دنبال قیمت جدیدی هستند که با فرمول هزینه-درآمد آنها جور در بیاید.

به‌طور مثال، ۲۸ فروردین ماه نامه‌ای به نقل از شرکت «یزدتایر» منتشر شد که در آن نسبت به مجوز افزایش قیمت ۳۳ درصدی محصولات این شرکت اطلاع‌رسانی شده بود.

در عین حال، گفته می‌شود که برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی درخواست افزایش قیمت ارایه کرده‌اند که در دست بررسی است و هنوز تایید نشده است.

چرخه‌ای که هر سال تکرار می‌شود. تولیدکنندگانی که به دنبال افزایش قیمت هستند و شهروندانی که به دلیل ثابت ماندن دستمزد و در واقع درآمد خود طی یک سال، سبد خرید خود را کوچک‌تر می‌کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول