Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، در حالی‌که مازندران حدود چهار ماه تقریبا آرام و با ثبات کرونایی را پشت‌سر گذاشت و با رنگ‌ آبی کرونایی وارد یازدهمین ماه سال شد، حالا با گذشت ۲۵ روز از بهمن ماه تعداد مرگ‌های کرونایی این استان از دو ماه گذشته بیشتر شده و بسیاری از شهرهای این استان به رنگ قرمز درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق  آخرین اطلاع‌رسانی رنگ بندی کرونایی، شهرستان‌های میاندورود و سیمرغ همچنان در وضعیت زرد، ۱۷ شهرستان در وضعیت قرمز و ۳ شهرستان سوادکوه شمالی، محمودآباد و چالوس در وضعیت نارنجی قرار دارند؛ اما امیکرون در سایر شاخص‌های آماری کرونا در مازندران مانند سرعت افزایش تعداد مجموع بستری‌شدگان، تعداد بیماران بدحال و میزان مراجعات سرپایی روزانه نیز به سرعت پیشروی می‌کند.

طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۴۱ بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

 طی این مدت تعداد ۱۰۵ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون ۷۹۲ بیمار بعلت کرونا در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۲۰۳ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر ۲۳۶
بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى هستند، همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۳۶ بیمار جدید بستری و ۱۴ بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین ۳۲ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

براین اساس طی شبانه‌روز گذشته با بستری شدن تعداد ۱۷۷ بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به یک‌هزار و ۲۸ نفر رسید که از این تعداد ۲۳۵  نفر بدحال هستند.

براساس گزارش‌ها تعداد فوتی‌های امروز در مازندران به ۱۱ تن رسیده است.

* رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مازندران به زیر ۵۰ درصد رسید

سیمین بابایی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با هشدار اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در مازندران به زیر ۵۰ درصد رسیده است، گفت: تجربه ۲ساله ما نشان داده هرچقدر جمعیت بیشتر باشد میزان ابتلا بالا می رود ، در مدارس نیز این تجمع‌ها سبب شیوع گسترده امیکرون خواهد شد.

️وی افزود: از ابتدای پاندومی کرونا تاکنون ۳۵۰۵۰۰نفر مبتلا داشتیم که از این تعداد ۱۱۶هزار و ۵۹۹نفر به واسطه این ویروس در بیمارستان‌های مازندران بستری شدند که تعداد ۵هزار پ و۹۴۷نفر از این آمار زیر ۱۲سال هستند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در این پیک سویه غالب امیکرون است، یادآورشد: واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تا حد زیادی می‌تواند از شیوع  گسترده این سویه جلوگیری کند.

بابایی درباره آمار واکسن‌های تزریقی در استان نیز خاطرنشان کرد: کل واکسن تزریقی مجموع دز اول و دوم ۵ میلیون ۵۴۲هزار و ۴۰۸ دز بوده که حدود ۹۷ درصد از افراد بالای ۱۲سال دز اول را دریافت کرده و ۹۱,۵ درصد ۲دز و ۴۸.۵درصد از افراد بالای ۱۸ سال نیز دز سوم  را تزریق  کرده‌اند.

وی در مورد اینکه چند درصد افراد واکسن نزده‌اند، افزود: کودکان زیر ۱۲سال هنوز واکسینه نشده‌اند اما سنین بین ۲۰تا ۴۰سال نیز درصد زیادی از واکسینه نشده‌های ما هستند؛ هرچند باید گفت ۹۶درصد از افراد بالای ۶۰سال استان واکسن‌های خود را تزریق کرده اند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مورد تاثیر واکسیناسیون در روند کاهشی کرونا گفت: براساس آمار، در پیک ششم بیشتر کودکان که واکسینه نشده اند درگیر بیماری امیکرون شدند ولی افراد بالای ۱۲سالی که هر ۳دز را دریافت کرده‌اند یا به بیماری مبتلا نشده‌اند یا بیماری آنها بسیار خفیف بوده است.

بابایی با بیان اینکه متاسفانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مازندران به زیر ۵۰درصد رسیده است، تصریح کرد: اگر همین روند ادامه یابد در روزهای سال جدید با محدودیت‌های کرونایی روبرو خواهیم شد اما برآورد ما این است که تا نزدیک عیداز پیک امیکرون خارج شویم و شهرهای قرمز به سمت رنگ زرد برود.

وی در مورد بازگشایی مدارس و افزایش بیماری امیکرون نیز اظهار کرد: تجربه دو ساله ما نشان داده هرچقدر جمعیت بیشتر باشد، میزان ابتلا بالا می‌رود ، در مدارس نیز این تجمع‌ها سبب شیوع گسترده امیکرون خواهد شد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: موارد فوتی کرونایی پیک ششم پاندمی کرونا سویه اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی مازندران رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها بیمارستان ها افراد بالای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۵۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • جنجال ورود حجاب به سهمیه دارویی داروخانه‌ها | آنجا محلی برای بیمار است، با روان‌شان بازی نکنید!
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • ۳۲ مرکز خرید گندم و کلزا در مازندران تجهیز شدهذاست
  • محور کندوان از سمت شمال به جنوب یک‌طرفه شد
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تاریخچه: تیمی که استقلال را دو رقمی کرده!
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند