Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر علیرضا زالی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به این سوال که چه زمانی به سیر نزولی ویروس کرونا در سویه امیکرون خواهیم رسید، توضیح داد: بخشی از این مساله به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رفتار خود مردم برمی‌گردد و بخش دیگر آن به استقبال مردم از تزریق واکسن دز سوم بستگی دارد.

وی خاطرنشان کرد: البته رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و قرنطینه‌ خانگی افرادی که علائم امیکرون دارند نیز در چنین زمانی بسیار مهم است چون به دلیل اینکه اکنون آمار ابتلا به کرونا هر هفته روند افزایشی دارد، برای کاهش آمار باید حتما این موارد به خوبی رعایت شود وگرنه تا هفته های آینده همچنان روند افزایشی سویه امیکرون را شاهد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی همچنین به مردم توصیه کرد که کمتر در محیط های پرازدحام، دورهمی ها و میهمانی ها حضور داشته باشند و تصریح کرد: تزریق دز یادآور در چنین شرایطی که روند افزایشی کرونا را شاهد هستیم، بسیار تاثیرگذار است و حضور نداشتن در این محیط ها می تواند تا حدودی به مصونیت افراد در برابر این نوع ویروس کرونا موثر باشد.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا امیکرون واکسن گریز است، اظهار داشت: تعداد کمی و تنوع کیفی جهش در امیکرون نسبت به سویه های قبلی بسیار خاص بود؛ یعنی در مجموع ۵۰ جهش در امیکرون مشاهده شد که ۱۲ مورد آن در جایی غیر از پروتئین اسپایک اتفاق افتاد که این نسبت به سویه های قبلی تقریبا جدید بود و در بخش هایی بود که پیش از این جهش ناپذیر تلقی می شدند.

زالی ادامه داد: این موضوع نشان می دهد که امیکرون علاوه بر اینکه تنوع بیشتری از نظر میزان جهش دارد، بخش های مختلفی از ویروس را به عنوان جهش انتخاب کرده که کار ما را سخت تر می کند و این باعث می شود که هم از سیستم ایمنی ذاتی بشر فرار بیشتری داشته باشد و هم واکسن گریزی بیشتری پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون تهران وضعیت جهش رو به بالا از نظر آمار ابتلا و بستری سویه امیکرون را شاهد است که باید برای جلوگیری از این وضعیت و گذر از پیک ششم همه مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی پایبند باشند تا در این سویه که جهش های بالایی دارد، به روزهای سخت تر نرسیم. 

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران به آخرین وضعیت کرونا در کشور نیز اشاره کرد و گفت: بسیاری از مراکز استان های کشور در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند و با توجه به روند شیوع این ویروس در طول یک هفته اخیر به صورت همگن و متوازن آمار ابتلا به کرونا را در کشور شاهد هستیم. استان تهران هم مانند سایر استان ها بعد از طی یک دوره ایستایی آمار، به سمت افزایش آمار پیش رفته است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر تعداد بیماران بستری در مراکز درمان استان به بیش از چهار هزار و ۲۵۰ نفر رسیده است که از این تعداد حدود هزار و ۱۱۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

زالی ادامه داد: همچنین تعداد مراجعان جدید به مراکز درمانی و بیمارستانی در هفته های اخیر رو به افزایش است. شاخص بسیار مهم که نشان دهنده گسترش رو به تزاید ابتلا به کرونا در تهران است،  تعداد مراجعان سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی است. اگر آمار بخش خصوصی و مطب های شخصی پزشکان را هم به این تعداد اضافه کنیم، آمارها بالاتر خواهد رفت.

وی تاکید کرد: این آمار بر اساس اعلام مراجعان در بخش سرپایی حوزه بهداشت و درمان در بیمارستان ها و مراکز دولتی استان تهران است که آمار مراجعان سرپایی مبتلا به کرونا در بخش های خصوصی و مطب ها در این بخش آماری آورده نشده است، بنابراین این آمارها نشان می دهد که در این بیماری شاخص صعودی را داریم و طبیعتا احتمالا تا دو یا سه هفته دیگر این شرایط را خواهیم داشت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • رونالد آرائوخو ضعیف‌ترین مدافع فصل جاری لالیگا از نگاه آماری
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • ‌بری: طرح پیشنهادی فرانسه را دریافت نکرده‌ایم/ نبرد ما تا توقف جنگ در غزه ادامه می‌یابد
  • چهارشنبه اوج فعالیت سامانه بارشی درکرمانشاه/دمای هوا کاهش می‌یابد
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • وزش باد در زنجان شدت می‌گیرد