Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: به خریداران دستگاه های کشاورزی تسهیلات می دهیم تا در افزایش راندمان تولید آن ها نقش آفرینی مثبتی داشته باشد.

رضا فتوحی در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی که امروز، ۲۹ بهمن ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در کشور به جایی رسیدیم که بسیاری از تجهیزات مورد نیاز بخش کشاورزی را تولیدکنندگان داخلی تولید می کنند؛ با توجه به پتانسیل های موجود در استان پهناور خوزستان که حدود ۱۸ درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است، امیدوارم این موضوع در خوزستان رونق بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه حدود ۸۵ شرکت از استان های مختلف در این نمایشگاه شرکت کردند، افزود: تمام نمایندگان حاضر (تولیدکنندگان و نمایندگان فروش) در نمایشگاه نیز اشاره داشتند که بیشترین فروش آن ها در خوزستان بوده است و با این پتانسیل های خدادادی که در استان وجود دارد و با همت همکاران در جهاد کشاورزی و کشاورزان می توان شاهد ایجاد تغییر اساسی در بخش کشاورزی باشیم که باعث اقتصادی کردن کشاورزی، افزایش تولید، درآمدزایی کشاورزان و تامین امنیت غذایی کشور می شود.

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: امیدواریم که در همه بخش هایی که استان پتانسیل دارد، این اقدامات تداوم پیدا کند و برای آن تولیداتی که می توان در استان تولید کرد و اقتصادی باشد، این تکنولوژی ها را وارد استان کنیم و حاضر هستبم برای هر کاری که باعث تحول در استان شود، حمایت های لازم را داشته باشیم و منابع و امکانات دولت را به این سمت هدایت کنیم.

فتوحی بیان کرد: رقابت، اثرگذاری خاصی دارد؛ به خصوص در زمینه کیفیت. ماشین آلات و دستگاه هایی دیدم که نسبت به سال های قبل توسعه پیدا کرده اند. قبل از آن فقط برخی کشاورزان خبره و تولیدکنندگان، یکسری تجهیزات به روز و ماشین های کشاورزی داشتند اما اکنون این تجهیزات و ادوات بین کشاورزان رونق بیشتری داشته است و امیدوارم در آینده باعث رونق بخش کشاورزی هم شود.

لزوم وجود بالابر در حوزه نخیلات

وی ادامه داد: اکنون اولویت هایی را برای بخش کشاورزی داریم که با توجه به پیشینه استان خوزستان تدوین شده است؛ در بحث نخیلات که یکی از عمده ترین محصولات و تولیدات کشاورزی است، اگر بالابر نخیلات داشتیم خیلی برای استان خوب بود.

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: باید تجهیزات و ادوات مورد نیاز کشاورزان را تامین کرد و به نیاز آنها توجه بیشتری داشت.امیدوارم سازندگان دستگاه های بالابر نیز همکاری لازم را داشته باشند. همچنین می توانیم در اعطای تسهیلات با آن ها همکاری کنیم.

فتوحی اظهار کرد: برای آبزی پروری، شیلات و نوآوری در بخش تولید قفس های پرورش ماهی نیز می توانیم همکاری کنیم.در بحث سبزی و صیفی هم چند دستگاه از خارج کشور وارد شده است که می توان از این تجهیزات و ادوات هم برای خوزستان وارد کرد و یا حتی تولید بومی داشت.

وی با بیان اینکه به خریداران دستگاه های کشاورزی تسهیلات می دهیم تا در افزایش راندمان تولید آن ها نقش آفرینی مثبتی داشته باشد، تصریح کرد: خوزستان استانی است که در زمینه منابع آبی (جاری، ذخایر پشت سدها و آب های زیرزمینی) و کشاورزی اول است و ۱.۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت دارد؛ خوزستان قابلیت کشاورزی مکانیزه قوی را دارد و برای تامین امنیت غذایی هم می طلبد که روی این موضوع بیشتر کار کرده و با عملکرد کشاورزان خبره و تولیدکنندگان برتر نیز می توانیم در زمینه آموزش ترویجی اقدام کنیم.

تقویت حوزه کشاورزی، تحولی عظیم در اقتصاد و تجارت ایجاد می کند

فتوحی ادامه داد: با وجود اینکه حدود ۸۲ درصد از منابع نفت و گاز کشور در استان خوزستان است ولی تقویت بخش کشاورزی این استان تحول عظیمی در بحث اقتصاد، اشتغال و تجارت خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه حمایت از بخش کشاورزی جزو اولویت های اصلی و اول استانداری خوزستان است، بیان کرد: مثلاً تسهیلات تبصره ۱۸ می تواند در راستای توسعه نوآوری و انجام کارهایی که در تولید اثرگذار است، مفید باشد.

فتوحی گفت: تنوع و همچنین ارائه ماشین آلات جدید که در سطح محدود کار شده بودند، از جمله مزایای این نمایشگاه است؛ همچنین در این نمایشگاه رقابت بین تولیدکنندگان هم برای من جالب بود.

معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان عنوان کرد: پیش از برگزاری نمایشگاه باید آموزش لازم به کشاورزان و کارشناسان حوزه کشاورزی ارائه می شد تا استقبال و بهره مندی جامعه هدف از این نمایشگاه افزایش پیدا کند.

پیگیر راه اندازی پایانه صادرات محصولات کشاورزی در خوزستان هستیم

وی ادامه داد: چون استان خوزستان تولیدکننده است نیاز ضروری به بحث بازاریابی، تجارت و بازرگانی وجود دارد. در دزفول پایانه صادرات محصولات کشاورزی داریم که در حال کار کردن است و هنوز ۱۰۰ درصد کامل نشده است که در این زمینه در سفر وزیر کشور درخواست کردیم که یک پرواز هوایی برای صادرات محصولات کشاورزی دزفول به سمت روسیه انجام شود.

فتوحی افزود: پیگیر هستیم که راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی از استان خوزستان را به صورت هوایی و زمینی داشته باشیم. همچنین فعال شدن شهرک های کشاورزی یکی از اولویت های دولت است و در بیشتر شهرستان های استان جانمایی زمین و اخذ مجوزهای آب، برق و گاز هم صورت گرفته و در برخی شهرهای گلخانه ای مثل دزفول نیز کار به سرانجام رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان پایانه صادراتی کشاورزی معاون اقتصادی استاندار خوزستان معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان محصولات کشاورزی استان خوزستان بخش کشاورزی ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس

مجتبی دهقان پور در اولین نشست شورای کشاورزی استان فارس در سالجاری، بیان کرد: این طرح با هدف شفاف سازی و مدیریت مصرف سوخت و با نصب GPS بر روی ادوات کشاورزی اجرا می‌شود.

به گفته او؛ چهار شهرستان بیضا، زرقان، سپیدان و لامرد به صورت پایلوت برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده اند و شهرستان‌های فسا، قیروکارزین، جویم و کوار نیز متقاضی اجرای آن هستند.

دهقان پور تصریح کرد: در صورتی که کشاورزان شهرستان‌های دیگر نیز راغب به اجرای این طرح باشند، سازمان جهاد کشاورزی استان فارس آمادگی همکاری در این زمینه را دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه مشکل تامین سوخت ادوات کشاورزی از دغدغه‌های اصلی کشاورزان است، افزود: با توجه به کاهش ۱۰ درصدی سهمیه سوخت ماشین‌های کشاورزی از سوی ستاد قاچاق کالا و سوخت، امیدوارم با حمایت استاندار محترم فارس و همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تلاش کنیم نگرانی کشاورزان در این زمینه برطرف شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان