Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: فعال شدن شهرک‌های کشاورزی یکی از اولویت‌های دولت است که در بیشتر شهرستان‌های خوزستان جانمایی زمین و اخذ مجوزها صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری آریا از اهواز ،رضا فتوحی در حاشیه دهمین نمایشگاه بین المللی ماشین‌ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: اکنون در ایران کشور بسیاری از تجهیزات مورد نیاز بخش کشاورزی را تولیدکنندگان داخلی تولید می‌کنند و نظر به پتانسیل‌های خوزستان در زمینه کشاورزی که حدود 18درصد تولیدات کشور را به خود اختصاص داده امید است که در خوزستان کشاورزی رونق بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: می‌توان با همت همکاران در جهاد کشاورزی و کشاورزان شاهد ایجاد تغییر اساسی در کشاورزی خوزستان باشیم که باعث اقتصادی کردن کشاورزی، افزایش تولید، درآمدزایی کشاورزان و تأمین امنیت غذایی کشور می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان تاکید کرد: هر کاری که باعث تحول مثبت در استان شود، حمایت‌های لازم از آن از جمله منابع و امکانات دولت تهیه خواهیم کرد.

فتوحی با تاکید بر اینکه اکنون در بخش کشاورزی اولویت‌هایی وجود دارد، مطرح کرد: در بحث نخیلات که یکی از عمده ترین محصولات و تولیدات کشاورزی است وجود امکاناتی چون بالابر نخیلات بسیار در این زمینه موثر و  کاربردی است.

وی با یادآوری اینکه باید تجهیزات و ادوات مورد نیاز کشاورزان را تأمین و به نیاز آنها توجه بیشتری کرد، افزود: امید است که سازندگان، دستگاه‌های بالابر نیز همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند تا ما بتوانیم در اعطای تسهیلات با آنها همکاری کنیم.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان ادامه داد: خوزستان استانی است که در زمینه منابع آبی (جاری و ذخایر پشت سدها، آب‌های زیرزمینی) و کشاورزی دارای رتبه اول در کشور است که 1.2 میلیون هکتار سطح زیر کشت دارد؛ خوزستان دارای قابلیت کشاورزی مکانیزه قوی است و برای تأمین امنیت غذایی کشور و این استان باید روی این موضوع بیشتر کار کنیم تا با عملکرد کشاورزان خبره و تولیدکنندگان برتر بتوانیم در زمینه آموزش ترویجی فعالیت کنیم.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان با اشاره به اینکه حدود 82 درصد از منابع نفت و گاز کشور در استان خوزستان است، عنوان کرد: تقویت بخش کشاورزی این استان باعث تحول عظیمی در اقتصاد، اشتغال و تجارت خوزستان می‌شود.

فتوحی با اشاره به تسهیلات کشاورزی گفت: دولت در سرفصل‌های مختلف در سطح سازمان برنامه و بودجه این برنامه را مد نظر قرار داده از جمله اینکه برای آبیاری تحت فشار، طرح 550 هزار هکتاری و مکانیزاسیون ردیف‌های خاصی را پیش بینی کرده است‌.

فتوحی با اشاره به اینکه حمایت از بخش کشاورزی جزو اولویت‌های اصلی استانداری خوزستان است، ادامه داد: مثلاً تبصره 18 می‌تواند در راستای توسعه نوآوری و انجام کارهایی که در تولید اثرگذار است، مفید باشد.

وی اظهار کرد: استان خوزستان در زمینه‌های متعدد از جمله کشاورزی تولیدکننده است و از این رو بازاریابی، تجارت و بازرگانی برای این استان ضروری و حائز اهمیت است؛ مثلاً در دزفول پایانه صادراتی محصولات کشاورزی وجود دارد که اکنون فعال است اما هنوز 100 درصد کامل نشده و در این راستا از وزیر کشور درخواست شده که یک پرواز هوایی برای صادرات محصولات کشاورزی دزفول به سمت روسیه انجام شود.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان تاکید کرد: پیگیر هستیم که پایانه صادراتی محصولات کشاورزی را در استان خوزستان راه اندازی کنیم تا صادرات محصولات کشاورزی را به صورت هوایی و زمینی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه فعال شدن شهرک‌های کشاورزی یکی از اولویت‌های دولت است، گفت: در بیشتر شهرستان‌های خوزستان جانمایی زمین و اخذ مجوزهای آب، برق و گازهم صورت گرفته و در برخی شهرهای گلخانه‌ای مثل دزفول نیز کار به سرانجام رسیده است.

 

پایان پیام./

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون اقتصادی استاندار خوزستان کشاورزی معاون اقتصادی استاندار خوزستان محصولات کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • فعالیت سامانه بارشی فعال در خوزستان از چهارشنبه
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ورود سامانه‌ بارشی فعال به خوزستان
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد