Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر حبیب حی بر روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا خوزستان در محل استانداری بیان کرد: خوزستان  در هفته گذشته بالاترین تعداد مراجعه بیماران سرپایی را داشت و قابل مقایسه با دیگر نقاط کشور نبود به گونه‌ای که تقریبا ۲ برابر آمار بالاترین نمودار دیگر استان‌های کشوری است.

وی افزود: از یک طرف سیل مراجعه افراد بیمار به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خوزستان را داریم و از سوی دیگر کادر درمانی ما آسیب پذیر بوده و به اُمیکرون مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: از رسانه‌های خوزستان در مدت اخیر هم پا و همگام با ما بودند به نوبه خود تشکر می کنم و از آنها خواهش می‌کنم که با یک خلاقیت جدید سطح آگاهی رسانی به مردم را افزایش داده و این موج نگرانی را به جامعه منتقل کنند.

فوت ۵۹ بیمار کرونایی در خوزستان

وی با بیان اینکه در بهمن امسال آمار بیماران سرپایی و بستری‌های خوزستان، هفته به هفته رو به افزایش بود افزود: در هفته قبل ۵۹ مورد مرگ ناشی از کرونا را در خوزستان داشتیم در حالی که در هفته قبل از آن این تعداد ۴۲ مورد بود.

حی بر گفت: هم اکنون ۶۶ بیمار اینتوبه‌ای در خوزستان داریم که زیر دستگاه بوده و با تنفس مصنوعی زنده هستند و احتمال فوت آنها وجود دارد. ما خود را در مقابل حتی یک مرگ مسوول می‌دانیم و تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم.

وی افزود:با توجه به شرایط خاص خوزستان، وجود بیماران زمینه‌ای، آسیب‌های ناشی از جنگ تحمیلی، وجود جانبازان شیمیایی، آلودگی هوا و گرد و غبار،روند بیماران اینتوبه‌ای به صورت معناداری افزایش پیدا کرده است.

۷۶.۵ درصد تخت‌های ویژه بیمارستانی اشغال هستند

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: اکنون ۶۳ درصد تخت‌های عادی و ۷۶.۵ درصد تخت‌های ویژه بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشغال است.

وی با بیان اینکه نباید خوشحال شویم که ۲۳.۵ درصد تخت‌های ویژه ما خالی هستند افزود: اکنون آی سی یوهای دانشگاهی اهواز همه پُر هستند و درصد خالی تخت‌ها متعلق به شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه جندی شاپور است.

۷۷ درصد تخت‌های آی سی یو بیمارستان ابوذر در اختیار بیماران کرونایی است

حی بر گفت: در بیمارستان ابوذر اهواز ۷۷ درصد تخت‌های آی سی یو در اختیار بیماران کرونایی است و ۵۵ درصد تخت‌های عادی اختصاص داده شده این بیمارستان به کرونا اشغال هستند.

وی بیان کرد: روز پنجشنبه ۲۸ بهمن ، ۶۰۶ بیمار بستری دربیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور داشتیم که ۴۰۷ مورد در بخش عادی و ۱۹۹ بیمار در بخش ویژه بستری بودند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: عمل‌های جراحی غیر اورژانسی این بیمارستان‌ها را لغو کردیم و درمانگاه‌های تخصصی و شبانه‌روزی را راه‌اندازی کردیم. همچنین بازدید مکرر از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی انجام می شود.

وی افزود: این آمادگی وجود دارد تا در صورت احتمال موج بدتر بیماری در روزهای آینده، اقدام لازم را انجام دهیم ولی باید بدانیم که امکانات ما نامحدود نیستند.

وجود ۲۳ تخت آی سی یو دانشگاهی برای اطفال

حی بر گفت: ۱۸ تخت ویژه دانشگاهی برای اطفال در خوزستان درنظر گرفته شده بود که با پیگیری انجام شده، پنج تخت ویژه دیگر نیز اضافه شد ولی همچنان نیازمند تخت و امکانات آی سی یو برای اطفال هستیم. 

وی به کمبود تجهیزات مصرفی محافظتی اشاره کرد و ادامه داد: برای اینکه کارکنان بیمارستان‌ها کمتر دچار بیماری شوند نیاز به برخی تجهیزات محافظتی داریم که برای خرید آن به حمایت مالی نیاز است.

جزو دانشگاه‌های آخر به لحاظ نیروی انسانی هستیم

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: کمبود نیروی درمانی همواره در خوزستان وجود داشته و در شرایط کرونایی این کمبود بیشتر احساس می‌شود. ما در کشور جزو دانشگاه‌های آخر به لحاظ نیروی انسانی به تناسب تعداد مریض هستیم. 

وی به کمبود ونتیلاتور در خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: با عنایت به اینکه تعداد بیماران نیازمند به آی سی یو در خوزستان افزایش پیدا کرده، در نامه‌ای از استاندار خوزستان تقاضا کردیم در صورت امکان تعدادی ونتیلاتور در اختیار این دانشگاه قرار داده شود تا بتوانیم شرایط را بهتر مدیریت کنیم.

هم اکنون ۱۴ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان نارنجی و هشت شهرستان زرد کرونایی هستند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا بیمارستان ابوذر اهواز خوزستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری اُمیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیمارستان ابوذر اهواز خوزستان ویروس کرونا بیمارستان ابوذر اهواز خوزستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز بهداشت و سلامت بیمارستان ها درصد تخت آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند