Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، رضا علیخانی در جلسه کمیسون ماده ۱۱ با عنوان اینکه جامعه، اقتصاد و محیط زیست به عنوان ابعاد اصلی زیست بوم در طرح توسعه پایدار محسوب می شوند، تصریح کرد: می بایست بین این سه بعد، یک رابطه تعادلی و هوشمندانه مبتنی بر منویات ابلاغی رهبر معظم انقلاب و تدابیر کلان کشور، همچنین مسائل اساسی حاکم بر جامعه و نیز حفظ حقوق آیندگان برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این راستا ضرورت دارد بین شاخص های کیفیت زندگی، رفاه و آسایش مردم، اشتغال و کسب درآمد و شاخص های توسعه صنعتی و اقتصادی و نیز شاخص های محیط پاک، ایمن، بهداشتی، سرسبز و آراسته یک رابطه تعادلی توام با همسویی و تطبیق وجود داشته باشد.

علیخانی، اظهار کرد: در واقع بین جامعه و محیط زیست باید رابطه زیست پذیری وجود داشته باشد. اقتصاد با محیط زیست منطبق باشد و رابطه عدالت و منصفانه بودن بین اقتصاد و جامعه حاکم باشد.

وی یادآور شد: همانطور که توسعه صنعتی و اقتصادی می تواند کشور را به سمت پیشرفت سوق دهد، همین توسعه باید با اصول و ضوابط زیست محیطی تطابق داشته باشد. از طرف دیگر با عنایت به راهبرد کلان و شعار سال مبنی بر تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها، در کمیسیون ماده ۱۱ باید تصمیم بهینه بر اساس صرفه و صلاح کشور و جامعه و منافع ملی و حفظ حقوق آیندگان اتخاذ شود،.

علیخانی، افزود: تصمیم گیری در این جلسات باید هوشمندانه، تخصصی، فنی، غیر سلبی و کاملا خردمندانه باشد. باید بین محیط زیست و درخواست تولید کنندگان به نحو فنی و با نگاه غیر انتزاعی تعادل برقرار شود. تک بعدی نگریستن به شاخص های محیط زیست نباید مانع توسعه صنعت شود، لذا ضرورت دارد با ارائه راهکارهای مبتنی بر خلاقیت و ابتکارات فناورانه و پیشرفت های علمی و تخصصی روز، از یک طرف زمینه برای توسعه صنعت مهیا شود و در عین حال مطالبات و انتظارات زیست محیطی هم به نحو جدی و اساسی اعمال و لحاظ شود.

وی گفت: چرا که محیط پاک و به دور از هر گونه آلودگی، حق مسلم شهروندان و آیندگان می باشد و نباید به واسطه حمایت از یک واحد تولیدی این حق خدشه دار شود. البته در کمیسیون ماده ۱۱ باید نگاه اساسی به حمایت از تولید کنندگان نیز وجود داشته باشد اما این نگاه نباید منشأ سو استفاده فرصت طلبان گردد.

48

کد خبر 1604550

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد