Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:11:28 GMT

احیای امر اهل بیت(ع) زنده نگه داشتن و ترویج معارف است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۸۸۰۰

احیای امر اهل بیت(ع) زنده نگه داشتن و ترویج معارف است

حجت الاسلام والمسلمین «سید شمشاد حسین رضوی» رئیس سازمان علمای امامیه شینگن،   با حضور در ساختمان مجمع جهانی اهل بیت(ع) قم، با آیت‌الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا،  آیت‌الله رمضانی در این دیدار اظهار کرد: حجت الاسلام رضوی از تربیت یافتگان مکتب امام و رهبری است و به همراه فرزندان و خانواده خود در اروپا برای مکتب و پیروان اهل بیت(ع) بسیار زحمت می‌کشند و تلاش‌ها و فعالیت‌های زیادی دارند، ایشان خود را برای خدمت به پیروان اهل بیت(ع) وقف کرده‌اند و از تلاش‌های ایشان قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجمع جهانی اهل بیت(ع) خود را موظف می‌داند در حد توان به مراکز و مبلغان در اروپا کمک و از آنان حمایت کند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به لزوم درک صحیح مکتب اهل بیت(ع) خاطرنشان کرد: فرهنگ اهل بیت(ع) هر جا شناخته شود، مشتاق و علاقمند پیدا می کند، "فإن الناس لو علموا محاسن کلامنا لاتبعونا". شما مشمول دعای امام رضا(ع) هستید که "رَحِمَ اللّهُ عَبْدا اَحْیا أمْرَنا" و احیای امر اهل بیت(ع) زنده نگه داشتن و ترویج معارف ایشان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم ایران از برخی مشکلات گله دارند اما به خط امام و انقلاب واقعا پایبند هستند و پایبندی مردم به ارزش‌های انقلاب را در حضور باشکوه اقشار مختلف مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، همگان شاهد بودیم.

آیت الله رمضانی تأکید کرد: ما به آینده بسیار امیدوار هستیم. فشارها علیه انقلاب طبیعی است چون ایران اسلامی آرمان‌های بزرگی دارد و کار بزرگی انجام می‌دهد و اگر در صدر اسلام مشکلات شعب ابی طالب وجود نداشت مسلمانان پخته نمی‌شدند.

وی همچنین در تشریح فعالیت‌های مجمع جهانی اهل بیت(ع) تصریح کرد: مجمع به فعالیت‌های خود با قوت ادامه می‌دهد. دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع) از ۹ رشته به ۱۵ رشته ارتقاء یافته و حضور ملیت‌ها و دانشجویان در آن توسعه پیدا کرده است. همچنین در دوره دکتری ۴ رشته داریم. شبکه ثقلین با ۱۸ میلیون مخاطب، فعالیت‌های خود را دنبال می‌کند. ویکی شیعه نیز به بیش از ۱۰ زبان و با داشتن ۲۵۰۰۰ مقاله علمی در حال فعالیت است. همچنین خبرگزاری ابنا به ۲۵ زبان فعال است و با مبلغان زیادی در سراسر دنیا ارتباط داریم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) یادآور شد: باید منطق ائمه علیهم السلام را به سراسر دنیا برسانیم. ما هیچ نگرانی نسبت به آینده نداریم و امیدواریم انقلاب اسلامی ایران به انقلاب امام زمان(عج) متصل شود.

در بخشی از این دیدار حجت الاسلام والمسلمین «سید شمشاد حسین رضوی» رئیس سازمان علمای امامیه شینگن گزارشی از فعالیت‌های مرکز توحید اسلامی در نروژ ارائه کرد و به برگزاری مراسم‌های دینی و اعتکاف، ترجمه کتاب‌های اسلامی، انتشار مجلات و کتاب هایی برای رده های سنی مختلف و ارائه خدمات دینی در این مرکز اشاره کرد.

لزوم حضور روحانیون آشنا با فضای بین‌الملل در نروژ، ضرورت برطرف کردن مشکلات مراکز اسلامی و اهتمام مجمع جهانی اهل بیت(ع) برای حمایت از مبلغان شیعه اروپا بخشی از دغدغه‌های حجت الاسلام رضوی بود که به اطلاع دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رييس مجمع جهاني اهل بيت شینگن مجمع جهانی اهل بیت ع دبیرکل مجمع حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • حضور مقامات بین‌المللی در ریاض برای گفتگو پیرامون غزه
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند