Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه دوشنبه مرکز خبر حوزه، آیت الله اعرافی در نشست مدیران مدارس سطح یک حوزه علمیه قم در مدرسه علمیه جهانگیرخان، با بیان اینکه در سطوح عالی باید آزادی طلبه حفظ و توجه به زبان عربی در حوزه تقویت شود، گفت: بی‌توجهی به زبان عربی خسارت جدی برای حوزه در عرصه بین‌الملل و تبلیغ و ترویج مبانی دینی و حتی حضور در مراکز علمی دنیا ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: مدیران و اساتید نقش مهمی در تربیت آینده سازان نظام و جامعه اسلامی دارند و لازم است این تلاش‌ها با حمایت‌ها به نتیجه و ثمره خوبی برسد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه افزود: تاکید داریم که پیگیری ها دقیق‌تر و مطالبات مدیران روشن‌تر شود و هر چه از سوی مدیران در جلسه مطرح می‌شود، بررسی و در شورای معاونان هم تصمیم گیری شود.

آیت الله اعرافی با اشاره به آسیب‌هایی که ویروس کرونا به آموزش مراکز علمی و دانشگاهی از جمله حوزه وارد کرده، عنوان داشت: در دوره کرونا با مجموعه‌ای از آسیب‌های مواجه شدیم. نظام علمی و تهذیبی با خطرات مواجه شده و نمی‌توانیم غافل باشیم و لازم است برای جبران آن تدابیری صورت گیرد.

وی یادآور شد: گرچه کارهایی برای رفع مشکلات آموزشی در بعضی مدارس علمیه شروع شده، ولی کافی نیست و باید با قوت بیشتری صورت گیرد و در همین رابطه دستورالعمل شناخت و کاهش آسیب‌ها و ارتقا راهکار با حضور مدیران امری ضروری است.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به برخی از فعالیت ها که درحوزه صورت گرفته و کارهای که باید در حوزه‌های علمیه انجام شود، عنوان داشت: شکل‌گیری بنیاد خیرین، شروع برنامه پنج ساله در مدارس علمیه و توجه همه مدارس علمیه به این برنامه و اجرای آن، اجرای طرح راهیان نور در مدارس علمیه، آشنایی جوانان با حوزه، برنامه‌های حوزه برای اساتید و طلاب برای بهره گیری و نقد و توجه به مسائل فرهنگی قم از جمله این موارد است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داش: همه روحانیون در قبال فرهنگ و آسیب‌های اجتماعی شهر قم مسئول هستند و نباید نسبت به آن بی تفاوت بود.

اعرافی با اشاره به جهاد تبیین گفت: در این رابطه قرار گاهی در حوزه راه اندازی شده و باید از سوی حوزویان هم مورد توجه جدی قرار گیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به بعضی طرح‌های اجرا شده در حوزه‌های علمیه، گفت: تا کنون ۱۵۰ پروژه در حوزه به اتمام رسیده و ۱۵۰ پروژه هم وجود دارد که با حمایت مسئولان در حوزه به اتمام خواهد رسید.

برچسب‌ها حوزه علميه قم علیرضا اعرافی شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم علیرضا اعرافی حوزه علميه قم علیرضا اعرافی شورای عالی انقلاب فرهنگی حوزه های علمیه مدارس علمیه شورای عالی آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • برجسته ترین بنیان در ساخت یک جامعه موفق تربیت نسل آینده است
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان