Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سازمان جهانی بهداشت WHO لیست جدیدی از وضعیت بررسی واکسن‌های کرونای تولیدشده درجهان توسط متخصصان این سازمان را منتشر کرده که در آن نخستین واکسن ایرانی کرونا نیز حضور دارد.

این گزارش می‌افزاید: در جدول منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، واکسن برکت اولین جلسه رسمی اخذ تأیدیه را باحضور تولیدکنندگان و متخصصان بخش‌های مختلف این واکسن و کارشناسان WHO پشت‌سر گذاشته و فرآیند کسب مجوز رسمی ازاین سازمان را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است واکسن کوو ایران برکت، اولین واکسن در کشور و در منطقه است که به این مرحله رسیده و در فرایند ثبت جهانی قرار گرفته است.

مدیرعامل کارخانه شفافارمد تولیدکننده واکسن برکت درهمین زمینه میگوید: ابتدای بهمن ماه امسال اولین جلسه رسمی گروه دارویی برکت با سازمان جهانی بهداشت در ارتباطی ویدئوکنفرانسی و به مدت 3 ساعت برگزار شد ومدیران و محققان واکسن کوو ایران برکت ضمن ارائه مستندات تکمیلی به پرسش‌های کارشناسان سازمان جهانی بهداشت پاسخ دادند .  

وی می‌افزاید: ما برای اخذ مجوز سازمان جهانی بهداشت از ماه‌ها قبل اقدامات لازم را آغاز کردیم و با تیمی متشکل از بیش از ۱۰ متخصص، مدارک بسیار زیادی را مطابق با استانداردهای مورد تأیید سازمان جهانی بهداشت به این سازمان ارسال کردیم که پس از تأیید مستندات اولیه ارائه شده از سوی ما این جلسه نخستین جلسه رسمی با موضوع اخذ مجوز WHO و درواقع آغاز فرایند ثبت جهانی واکسن برکت بود.

 وی درباره اهمیت اخذ مجوز اضطراری سازمان جهانی بهداشت هم میگوید: وقتی سازمان جهانی بهداشت یک واکسن را مورد تأیید قرار می‌دهد بدین معناست که این واکسن استانداردهای لازم را از جهت ایمنی و اثربخشی کسب کرده ،همچنین امکان صادرات واکسن و انجام سفرهای بین‌المللی برای دریافت‌کنندگان این واکسن تسهیل خواهد شد. علاوه بر آن، در صورت صدور مجوز می‌توان این واکسن را به ساز و کار کوواکس هم تحویل داد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1130768 برچسب‌ها واکسن کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت واکسن برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • تظاهرات دانشجویان، استکبار جهانی را به مرز بحران کشانده است
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود