Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمبود پارکینگ در سطح شهر شهرکرد علاوه بر اینکه موجب سردرگمی شهروندان برای پایک خودرو می‌شود، نقش بسیار زیادی نیز بر افزایش معضل ترافیک دارد، موضوعی که تا کنون از سوی متولیان امر اقدامی جدی برای رفع آن انجام نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ افزایش تردد خودروها و وسایل نقلیه در سطح شهرهای بزرگ علاوه بر این که باعث آلودگی هوا و افزایش ترافیک شهری می‌شود، معضلی بزرگ یعنی کمبود پارکینگ در شهرهای بزرگ را نیز به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نبود جای پارک مناسب و همچنین معضل نبود پارکینگ مشکلات زیادی را به دنبال خواهد داشت.
شهر شهرکرد از آن دسته شهرهایی است که نه تنها پارکینگ مناسبی نداشته بلکه ظرفیت لازم برای این کار را هم ندارد اما هر مسئله ای راه حل مناسبی داشته که شهرداری می تواند روی این مسئله تمرکز کند و مشکل آن را حل کند.

به خاطر نبود بودجه پارکینگ طبقاتی در شهرکرد احداث نشد

مرجان دادایی معاون معماری و شهرسازی شهرداری شهرکرد در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: ما به استناد ضوابط و مقرررات شهرسازی حاکم در شهرداری شهکرد موظف هستیم پروانه ای را صادر کنیم که در مفاد این پروانه بحث تامین پارکینگ برای املاک مسکونی، امکلاک تجاری، خدماتی، صنعتی و اداری در آن دیده شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه در بحث اجرا شاهد این هستیم که شهروندان و دستگاه های دولتی در بحث تغییر کاربری را در طبقات زیر زمین و هم کف که با شرط به شکل دیگر تغییر کاربری می دهد و آن را اعمال می کند وظیفه شهرداری در این موارد و ان اتفاقاتی که می افتد پرونده را به کمیسیون ماده 100 ارجاع دهد که در صدر همه این قوانین، قانون ماده 100 است که در بحث تغییر کاربری ها و تامین نشدن پارکینگ ها ورود پیدا کند و رسیدگی کند.

دادایی بیان داشت: از انجایی که تشکیل پرونده در دبیرخانه کمسیون ماده 100 شهرداری انجام می شود، درخواست همکاران من در شهرداری شهرکرد بازهم به این شکل است که ما مالکین را ملزم به تامین می کنیم و پرونده منجر به کمیسیون ماده 100 می شود که متاسفانه گاهی اوقات می بینیم این تغییر کاربری ها را موافقت می کنند و یا به استناد تبصره 5 ماده 100 یا مصوبات شورای شهر حقوقات پارکینگ اخذ می شود.

وی اذعان داشت: با توجه به اینکه شهرداری ها کدهای درآمد مجزا دارند با کد درآمدی پارکینگ را در شهرداری شهرکرد داریم که این مختص حقوقات و این کد درآمدی تنها جایی می تواند هزینه شود که ما بتوانیم در سطح شهرپارکینگ طبقاتی و پارکینگ عمومی درست کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم.

دادایی یادآورشد: متاسفانه در این چند سال به خاطر درآمد پایین شهرداری، کمبود بودجه می باید چندین پارکینگ طبقاتی در سطح شهر احداث می شد که متاسفانه انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه ما باید مالک را ملزم به تامین پارکینگ در محل کنیم عنوان کرد: همه مالکین باید پارکینگ را احداث کنند اما اینکه بعد پرونده به کمسیون ماده 100 و شهرداری ارجاع داده شود، از دست ما خارج است.
دادایی با تاکید براینکه باید پارکینگ عمومی در سطح شهر ساخته شود گفت:  ما در بحث تملک مشکل داریم.
وی یادآور شد: پارکینگ بین چهارراه فردوسی و فلکه فردوسی در اولویت کار ما  قراردارد اما باید املاکی که اطرف این پارکینگ وجود دارد بتوانیم تملک کنیم که 30 میلیارد بودجه نیاز دارد.
 
دستگاه های اجرایی برای حل معظل کمبود پارکینگ همکاری کنند

دادایی در ادامه افزود: طرحی را در خصوص این پارکینگ اماده کرده ایم، زمین آنجا مساحت چهار هزار و 350 متر مکعب است که برای ساخت آن 125 میلیارد تومان پول لازم است ما باید مراحل قانونی ان را پیش ببریم که تا کنون  کمیته کارشناسی و کمسیون ماده 5 مصوب شده و در حال تکمیل پرونده هستیم، در کمسیون ماده 5 هم مصوب شود که این طرح در دست ما باشد و برآورد قیمت کنیم و بتوانیم این طرح را شروع و کم کم به جایی برسانیم.

وی اذعان داشت: جا نمایی یک پارکینگ دیگر در شهرکرد انجام شده است که روی آن نیز برنامه ریزی های لازم صورت می گیرد.

دادایی با تاکید بر اینکه ما نباید شهرداری را تنها مقصر این عامل بدانیم گفت: همه ادارات نیز موظف به همکاری هستند تا بتوان معظل کمبود پارکینگ در شهرکرد را رفع کرد اما متاسفانه  دستگاه های اداری همکاری لازم را با ما نداشته و همین باعث ترافیک سنگین در شهر می شود.

وی تشریح کرد: در کنار بازبینی طرح  باید طرح جامع ترافیک شهر را در کنار آن قرار دهیم  و باید دید چطور می شود ترافیک را سامان دهی کنیم

دادایی در پایان تاکید کرد: از همه مسئولان خواهش می کنیم ارتباط بیشتری با شهرداری داشته باشند که بتوان در آینده شاهد تحولات در سطح شهر بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پارکینگ طبقاتی کمبود پارکینگ تغییر کاربری کمسیون ماده سطح شهر ماده 100

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود

مدیر منطقه هفت شهرداری قم گفت: پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از محور استاد فقیهی تا چهارراه بازار در حال انجام است.

محمد رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه، اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده‌اند.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه، خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم، گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بناهای تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه هفت شهرداری قم، افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

کد خبر 748145

دیگر خبرها

  • پارکینگ طبقاتی توفیق زنجان افتتاح شد
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو
  • (ویدیو) آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم