Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جواد واحدی روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران کل پیشین و جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد افزود: بافت تاریخی یزد به عنوان دفتر تاریخ و میراث گرانبهایی است که به نسل کنونی امانت داده شده و باید در آینده به اهلش سپرده شود.

وی به اهمیت همکاری مردم و مسئولان و برنامه‌ریزی برای حفظ ارزش‌های ماندگار گذشته در حوزه میراث فرهنگی در کشور و استان یزد اشاره کرد و یادآور شد: همه باید برای حفظ مواریث فرهنگی و تاریخی گذشته و انتقال آن به آیندگان وظایف ملی خود را انجام دهند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تلاش مسئولان استان یزد در تحقق اهداف و برنامه‌ها در این حوزه طی سال‌های گذشته و مسئولیت مدیرکل سابق میراث فرهنگی قدردانی کرد و همراهی و پیگیری در انجام وظایف را به صورت جدی مورد تاکید قرار داد.

واحدی همچنین از استاندار یزد که توجه خاصی به مسایل فرهنگی و حفظ بافت تاریخی و برنامه‌های فرهنگی مرتبط و همکاری در پیگیری انتخاب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان داشته است قدردانی کرد و همکاری مردم و مسئولان را برای تداوم برنامه‌ها خواستار شد.

استاندار یزد هم از ایجاد معاونت گردشگری در این استان برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: توجه به مسایل فرهنگی و گردشگری از اهمیت فراوان برخوردار است و اولویت استان محسوب می‌شود.

مهران فاطمی با بیان اینکه یزد نوین برای اوج گرفتن نیاز به ۲ بال نوآوری و فناوری و بال گردشگری دارد خاطرنشان کرد: اقتصاد و فرهنگ یزد را می‌توانیم در تراز جهانی با گردشگری و حفظ بافت‌های تاریخی دنبال کنیم.

وی بیان کرد: منطقه ویژه گردشگری یزد برای اولین بار در سفر اخیر ریاست جمهوری به  استان به تصویب رسید و امیدواریم مدیرکل میراث فرهنگی موضوع را با جدیت دنبال کند.

در این آیین که در باغ جهانی دولت‌آباد برگزار شد با قدردانی از سید مصطفی فاطمی به جای وی احمد آخوندی ابراهیم‌آبادی به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد معرفی شد.

بافت قدیم یزد به عنوان نخستین بافت تاریخی شهری ایران، ۱۸ تیر ۹۶ در چهل و یکمین اجلاس کمیته میراث بشری سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) در شهر کراکوف لهستان به ثبت جهانی رسید.

بافت تاریخی یزد به مساحت ۷۴۳ هکتار و مساحت حریم پنج هزار هکتار در سال ۱۳۸۴ به ثبت ملی رسیده بود.

استان یزد یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده غیر منقول و ۶۰۰ بنای تاریخی ثبت شده ملی دارد که میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.

  

برچسب‌ها گردشگری یزد مهران فاطمی مراسم تکریم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری یزد مهران فاطمی گردشگری یزد مهران فاطمی مراسم تکریم گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی بافت تاریخی استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد

ایسنا/مرکزی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری آئین روز ملی قنات با حضور جمعی از کشاورزان دشت بهریار شهرستان دلیجان خبر داد.

محمود مرادی امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: کشاورزان در این مراسم به مناسبت  گرامیداشت روز ملی قنات ایرانی، مظهر قنات تاریخی بهریار را به امید فزونی برکت، گلریزان و گلاب افشان کردند.

وی گفت: ایرانی‌ها با ابداع فن قنات در سرزمین نیمه خشک ایران بزرگترین تمدن‌ها را ایجاد کردند و در واقع با مدیریت منابع آب آبادانی را به ارمغان آوردند، لذا وظیفه همه ما این روزها حفاظت از این میراث معنوی است تا نسل‌های آینده از ما به نیکی یاد کنند.

او با بیان اینکه قنات بهریار به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی مربوط به دوره صفوی در تاریخ یکم اردیبهشت ۱۳۹۴ به شماره ۳۱۲۳۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: امسال مراسم روز ملی قنات برای سومین سال متوالی در راستای انجام مقدمات ثبت جهانی این میراث ارزشمند تاریخی دلیجان برگزار شد.

مرادی افزود: قنات بهریار یکی از کهن‌ترین میراث ارزشمند شهر دلیجان است که با تلاش سعید اصغری، محقق و تاریخ نویس دلیجانی در میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی افزود: متاسفانه قنات بهریار حال خوبی ندارد و لازم است مدیریت شهری دلیجان این مهم را درک کند که یکی از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی شهر در معرض نابودی است و باید اقدامات ضروری برای نجات آن را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام    

دیگر خبرها

  • تحویل ۹ شیء تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد