Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست بررسی پیش نویس تفاهم‌نامه همکاری پنج جانبه بین مجمع جهانی اهل بیت (ع)، جامعة المصطفی العالمیه، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و ستاد حقوق بشر قوه قضائیه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست که در مجمع جهانی اهل بیت(ع) برگزار شد، آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع)، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین مهدی ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات، دکتر غریب آبادی معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه و حجت الاسلام والمسلمین عباسی رئیس جامعه المصطفی العالمیه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) طی سخنانی در این نشست حقوق بشر را از مفاهیم بسیار مهم عنوان کرد و افزود: امروزه در زمینه حقوق بشر تفاسیر متعدد و متنوع وجود دارد و ما هم بر اساس ارزش‌های اسلامی این مساله را مبتنی بر نگاه دینی دنبال می کنیم. اما تاکید بر حقوق بشر در عصر استعمار فرانو برای رسیدن به اهدافی در جهت سرکوب رویکردهای مستقل است.

وی اظهار کرد: در رابطه با مسائل مربوط به مسلمانان و شیعیان در دنیا، نیازمند یک شبکه حقوق دانان بین المللی هستیم که دفاع و استیفای حقوق مسلمانان و شخصیت‌های تاثیرگذار را به لحاظ حقوقی دنبال کنند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) تاکید کرد: در زمینه حقوق بشر نیازمند فعالیت های علمی مبتنی بر ارزش‌های دینی هستیم و باید بازتعریف و مفهوم سازی در این عرصه صورت پذیرد.

در ادامه این نشست دکتر غریب آبادی معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه گفت: در رابطه با حقوق بشر اسلامی در عرصه بین المللی و حتی داخل ایران کم کاری شده است.

وی افزود: تفاهم نامه همکاری پنج جانبه می‌تواند زمینه دفاع از حقوق بشر اسلامی، حقوق مظلومان و شیعیان، محور مقاومت و مقابله با اسلام هراسی و اسلام ستیزی را فراهم کند.

غریب آبادی در ادامه توجه به حوزه پژوهش، تبیین و آموزش را از اهداف تفاهم نامه عنوان کرد و گفت: در عرصه بین المللی مطلب قابل توجهی برای ارائه در رابطه با حقوق بشر اسلامی نداریم. باید مطالب هدفمند و مجاز انتخاب شوند و افراد توانمند و ماهری که با ادبیات بین المللی آشنا هستند بکار گرفته شوند.

در ادامه این نشست دکتر عباسی تفاهم نامه چندجانبه را اتفاق خوبی دانست که می‌تواند با هم افزایی ظرفیت‌های مختلف توسعه پیدا کند. لازمه این کار نیز کمیته فعال اجرایی است تا پتانسیل‌ها در عرصه بین الملل بکار گرفته شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات نیز در این نشست از آمادگی مجموعه سازمان فرهنگ و ارتباطات برای پیشبرد اهداف تفاهم نامه خبر داد.

در ادامه نشست دکتر شهریاری گفت: معمولا حقوق بشر در دنیا دستاویز کشورهای غربی قرار می‌گیرد تا اینکه کشورهای جهان سوم را محکوم کرده و از آن برای اهداف سیاسی خود به عنوان ابزار استفاده کنند.

وی تاکید کرد: شکل گرفتن شبکه‌هایی که بتواند از حقوق مسلمانان و پیروان اهل بیت (ع) که حقوقشان تضییع می‌شود ضروری است. دفاع از مظلومین در مقابل صاحبان قدرت در دنیا در اولویت است. جمعیت چند صد نفره شیعیان در زندان‌های عربستان حبس هستند. طی یک سال گذشته دست کم ۳۰ شیعه در عربستان اعدام شده اند و کسی نیست که از آن‌ها دفاع کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجمع جهانی اهل بیت تفاهمنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات حجت الاسلام والمسلمین مجمع جهانی اهل بیت تفاهم نامه بین المللی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، «کیلم دو تامبلا» نخست وزیر بورکینافاسو که به منظور شرکت در دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا به تهران سفر کرده است، با «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیدار کرد.

مرتضوی در این دیدار به تشریح مهمترین ظرفیت‌های صادرات محور جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌های دو کشور پرداخت.

وزیر کار با اشاره به امضای ۸ یادداشت تفاهم همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و بورکینافاسو در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و آموزشی بر تسریع در اجرای این برنامه‌ها تاکید کرد.

مرتضوی از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران ریاست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی با بورکینافاسو را عهده دار است.

کد خبر 6089617

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد