Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن جعفری نژاد پنجشنبه در جلسه کارگروه اثرات محیط زیستی فولاد در استان همدان گفت: استقرار صنایع اب بر نظیر فولاد در استان باید با پیش بینی‌های دقیق و لازم در خصوص منابع آب پایدار و بدون آسیب به منابع آب‌های زیرزمینی و اثرگذاری بر کیفیت این منابع صورت پذیرد.

وی با تاکید بر اینکه قبل از اخذ مجوز استقرار صنعت فولاد باید از تمامی دستگاه‌های متولی استعلامات لازم اخذ شود، افزود: هیچ تردیدی وجود ندارد که بحران آب از جدی ترین چالش‌های محیط زیستی کشور است و توسعه و ایجاد صنایع آب بر به خصوص در طی سالیان گذشته یکی از عوامل مزید بر علت این شرایط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان تاکید کرد: با توجه به این مهم, استقرار آن دسته از صنایع که به آب زیادی به منظور تولید نیاز دارند باید با توجه به ظرفیت‌های سرزمینی مبتنی بر آمایش صورت گیرد.

جعفری نژاد یادآور شد: در این راستا تهیه مدل‌های پیش بینی آلودگی هوا یکی از ضرورت‌های لازم برای استقرار واحد صنعتی فولاد است و با این پیش بینی‌ها می‌توان بهترین استراتژی‌های کنترل آلودگی را برای پهنه‌های متأثر از آلودگی و آلاینده‌های هوا تعیین و در نتیجه میزان مطلوبیت را برای جوامع اثرگذار تخمین زد.

کد خبر 5432383

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن جعفری نژاد صنعت فولاد همدان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا تبریز واکسن کرونا بارش برف گرگان شیراز همدان عکس استانها اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست پروژه جهاد آبرسانی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای شروع این پروژه در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر با اشاره به تخصیص ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی استان مطرح کرد: ۵۰۹ میلیارد تومان برای گام نخست این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آبرسانی استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا قبل از فصل تابستان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب در استان انجام شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و تجربیاتی که از تنش آبی در سال‌های گذشته داشتیم، آب برای ما موضوع مهمی است و از تمام ظرفیت خود برای تأمین آب پایدار ساکنان روستاها و شهرهای استان استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که با توجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • بارش باران در ۵ استان کشور طی امروز / سامانه بارشی قوت می‌گیرد
  • پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم
  • فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی