Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان-  عصر امروز  ۵ اسفند علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور به همراه زینی وند استاندار، شاکری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و صادق زاده فرماندار زرند از مجتمع کک سازی و پالایشگاه‌های شماره دو فولاد زرند ایرانیان و  روند فعالیت کارخانه زیست محیطی CDQ مجتمع کک سازی این مجموعه از نزدیک  بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 ماشاالله سهراب نژاد، مدیر عامل شرکت فولاد زرند ایرانیان در این بازدید گفت: شرکت فولاد زرند ایرانیان بزرگ‌ترین زیرمجموعه هلدینگ میدکو است و این شرکت برای تولید محصول نهایی خود که همان فولاد است، معدن‌هایی از جمله زغال سنگ خمرود، سنگ آهن جلال آباد، معادن طبس و زغال شویی پابدانا را در اختیار دارد.

سهراب نژاد می گوید: هلدینگ میدکو برای احداث کارخانه تولید شمش فولادی به روش کوره بلندبه ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال، ۲ کارخانه کنسانتره سازی با مجموع ظرفیت ۴ میلیون تن، واحد ۲.۵ میلیون تنی گندله سازی، کارخانجات زغال شویی و ۲ واحد کک سازی با مجموع ظرفیت ۱.۲ میلیون تن در سال، بیش از ۷ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است.

مدیر عامل فولاد زرند ایرانیان گفت: برای نخستین بار در کشور، کارخانه خنک‌سازی کک متالورژی به روش خشک به همت شرکت هلدینگ میدکو در مجتمع کک سازی به بهره برداری رسید و این کارخانه صرفا یک پروژه زیست محیطی است که توان و ظرفیت خنک‌کنندگی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کک داغ را با توان تولید ۱۴ مگا بایت برق دارد.

بیشتر بخوانید: 

کارخانه فولاد زرند ایرانیان، شاهکار زیست محیطی خاورمیانه است

سهراب نژاد با تشریح نحوه عملکرد این سیستم می گوید: کک گداخته شده با حرارت هزار و ۱۰۰ درجه وارد مخزن CDQ می‌شود و با دمش گاز خنک نیتروژن، گرمای کک گرفته می‌شود و بدون هیچ تخریب زیست محیطی خنک می‌شود.

به گفته او در پروژه کک سازی زرند به صورت ویژه‌ای سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و اهمیت زیادی برای موضوع زیست محیطی قائل شدیم که  مهم ترین هدف راه اندازی این سیستم رفع نگرانی مجموعه شهر و مسئولان شهرستانی در خصوص آلودگی محیط زیست حاصل از خنک سازی کک است.

مدیر عامل فولاد زرند گفت: مجموعه کک سازی تحت کنترل و پایش روزانه و هفتگی مجموعه محیط زیست استان هست و خوشبختانه تمام پارامتر‌های کنترلی درحد استاندارد و زیر حد مجاز استاندار‌های لازم است.

او می گوید: مصرف آب مورد نیاز کارخانه قبل از اجرای این پروژه ۵۰۰ لیتر برای هر تن کک بوده که در حال حاضر به ۲۵ لیتر در تن کاهش یافته است .همچنین برای اقدامات تامین آب، بیش از ۲۰۰ لیتر آب حاصل از پساب فاضلاب شهر کرمان به سمت این کارخانه هدایت می‌شود.

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس جمهور آلاینده های هوا فولاد زرند ایرانیان زیست محیطی محیط زیست میلیون تن کک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، در نشست میان رشته‌ای به مناسبت هفته هنر انقلاب با حضور اقشار مختلف هنرمندان ازجمله خبرنگاران، نویسندگان، شاعران، عکاسان و همچنین کارشناسان محیط زیست استان بوشهر، ضمن اکران خصوصی مستند رشاد بالف، معضلات محیط زیستی استان بررسی و برای رفع آنها چاره اندیشی شد.

سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر در این نشست با تاکید بر لزوم شراکت همه مردم برای داشتن محیط زیستی سالم گفت: هرگونه دستکاری سواحل، ورود فاضلاب و همچنین مواد آلاینده از جمله آلودگی‌های نفتی به دریا باعث برهم خوردن تعادل زیست‌بوم خلیج‌فارس و در نتیجه از بین رفتن مرجان‌ها می‌شود.

سعید نوذری با اشاره به صید و فروش باله کوسه به‌عنوان یک معضل محیط زیستی گفت: به‌تازگی یک صیاد در بوشهر اقدام به صید افزون بر یک تن کوسه تنها برای فروش باله آنها کرده که این ظلم مسلم به محیط زیست است.

وی با تاکید بر غیرقانونی بودن صید به روش ترال، افزود: استفاده از تور ترال، به زیست‌بوم کف دریا و اقیانوس آسیب زده و تمام موجودات کف زی را از بین خواهد برد.

سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر یادآور شد: نخبگان استان اختراع‌هایی انجام دادند که جایگزین صید با تور ترال است، اما حمایت‌های لازم از طرح آن‌ها نشده و گره این مشکل نه به دست سیاستمداران و مسئولان بلکه به دست هنرمندان باز می‌شود.

نوذری با بیان این‌که پویش‌های مردمی از اثرگذارترین روش‌های حفاظت از ظرفیت‌های محیط زیستی است، افزود: مجموعه محیط‌زیست هنرمندان را برای چاپ کتاب، برپایی نمایشگاه یا هر اثر هنری مربوط به محیط‌زیست همراهی می‌کند.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر نیز در این آیین با تاکید بر برگزاری نشست‌های هنری با حضور اقشار مختلف هنرمندان به‌جای نشست‌های رایج خبری مسئولان، گفت: به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، این مجموعه اجرای برنامه‌های شاخص فرهنگی را در دستور کار قرار داد.

مسعود عرب‌زاده عنوان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در ششمین دوره هفته هنر انقلاب مصوب شد، نشست هنرمندان با فعالان محیط‌زیست بود که هنرمندان دغدغه‌مند استان از این برنامه استقبال کردند.

وی اظهار کرد: هنرمندان قدرت زیادی دارند و از این رو یکی از سیاست‌های حوزه هنری استان بوشهر این بود که هنرمندان پای کار حل مسائل محیط زیست بیایند و نه مسئولان و سیاست‌مداران.

نوذری با اشاره به ثبت نام افزون‌بر ۳۰۰ هنرمند استان بوشهر در سامانه راه‌اندازی شده از سوی حوزه هنری در هفته هنر انقلاب، افزود: امید می‌رود با برگزاری موفق این نشست، در ماه‌های آینده نیز اداره‌های و نهاد‌های دیگری همچون جهاد کشاورزی، دامپزشکی و... در برگزاری این گونه نشست‌ها با هنرمندان برای حل مشکلات حوزه خود فعال شوند.

وی گفت: طبق برنامه‌ریزی، حوزه هنری استان بوشهر هر ماه نشستی با هنرمندان در هر یک از این اداره‌ها برای رسیدگی به دغدغه‌های محیط زیستی برگزار خواهد کرد.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر با اشاره به اکران خصوصی مستند ساخته شده توسط هنرمند مستند ساز رشاد بالف در این نشست، گفت: آثار فاخری از این جنس میتواند تاثیر بسیار زیادی در فرهنگ‌سازی جامعه داشته باشد و اکران این فیلم در جمع هنرمندان و توضیحات تکمیلی کارگردان اثر باعث دغدغه‌مند شدن هنرمندان و تولید آثار بیشتر در این حوزه خواهد شد.

ریختن فاضلاب به دریا، قطع درختان شهری به بهانه‌های مختلف، صید بی‌رویه آبزیان، آلودگی‌های نفتی، شکار در محیط‌های ممنوع و بازار فروش گسترده حیوانات بومی استان بوشهر ازجمله مواردی بود که هنرمندان و کارشناسان محیط‌زیست به آن پرداختند.

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت