Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ در ادامه به بررسی سبد پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن پرداخته شده است.

سبد پیشنهادی سرمایه‌گذاری میان‌مدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن

سهام شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی ایران با نماد «شیران» که ۲۰درصد از این پرتفو را به خود اختصاص داده به عنوان یکی از گزینه‌های پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماد شیران، در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته قیمت پایانی 17,510ریال را ثبت کرد. شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن صعود قیمت جهانی آلکیل بنزن خطی و همچنین پتانسیل افزایش سرمایه را برای این سهم به عنوان مهمترین دلیل انتخابش اعلام کرده و هدف قیمتی ۳۵،۰۰۰ریالی را برای شیران مشخص کرده که معادل بازدهی حدود ۱۰۰درصدی در میان‌مدت، برای سهامداران این شرکت است.

سهام شرکت نیرو کلر که با نماد «شکلر» در بازار اول بورس تهران معامله می‌شود دومین سهمی است که در سبد پیشنهادی هفتگی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار گرفته است. شکلر که در پایان معاملات روز ۴ اسفند ماه، با قیمت   29,590ریال هفته را به پایان رسانده؛ هدف قیمتی ۷۵،۰۰۰ریالی و رشد حدود ۱۵۳درصدی را در میان‌مدت پیش‌روی خود می‌بیند. صعود خیره‌کننده قیمت سود کاستیک در بازارهای جهانی و ریالی بودن سرفصل هزینه‌های این شرکت باعث شده تا این نماد ۱۵درصد از پرتفوی پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن را به خود اختصاص دهد.

سومین سهامی که در سبد پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار دارد؛ سهام فولاد هرمزگان جنوب با نماد «هرمز» است. فروش‌های باثبات شرکت، مصون بودن از قطعی گاز در زمستان، موجودی بالای ماده اولیه با قیمت ارزان و داشتن چشم‌انداز سودآوری ۳۵۰ تا ۴۰۰ تومانی شرکت مهم‌ترین دلایلی هستند که این سهام به سرمایه‌گذاران پیشنهاد شده است. هرمز در روز چهارشنبه گذشته، قیمت پایانی 13,740ریال را ثبت کرد؛ براساس پیش‌بینی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن، این نماد در میان‌مدت با رشد ۷۴درصدی همراه شده و به قیمت ۲۴،۰۰۰ریال خواهد رسید. از همین رو شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن ۲۰درصد از پرتفوی پیشنهادی خود را به نماد هرمز اختصاص داده است.

سبد پیشنهادی سرمایه‌گذاری بلندمدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن

شرکت معدنی‌ املاح‌ ایران‌ با نماد بورسی «شاملا» سهم دیگری است که ۱۵درصد از این سبد پیشنهادی را به خود اختصاص داده است. براساس پیش‌بینی کارگزاری بانک صنعت و معدن، شاملا که در آخرین روز معاملاتی خود، قیمت 12,150ریالی را تجربه کرده، در بلند‌مدت قیمت ۱۷،۵۰۰ریال را هدف‌گذاری کرده است. در صورتی که شاملا به تارگت مورد نظر صنعت و معدن دست پیدا کند، سودی بالغ بر ۶۰درصد را عاید سهامدارانش خواهد کرد. داشتن طرح توسعه و همچنین ریالی بودن هزینه‌های شرکت، از اصلی‌ترین دلایلی بوده که شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن این مجموعه را برای سرمایه‌گذاری بلندمدت در سبد پیشنهادی هفته دوم اسفند ‌ماه ۱۴۰۰ قرار داده است.

سهام شرکت داروسازی شهید قاضی که با نماد «دقاضی» در بورس تهران معامله می‌شود دومین سهمی است که در سبد پیشنهادی بلندمدت شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن قرار گرفته است. دقاضی که در پایان معاملات روز ۴ اسفند ماه، با قیمت 23,550ریال هفته را به پایان رسانده؛ هدف قیمتی ۴۳،۰۰۰ریالی و شد بیش از ۸۲درصدی را در بلند‌مدت پیش‌روی خود می‌بیند. وضعیت مناسب دقاضی که نشات گرفته از افزایش مقدار فروش و تولید، افزایش نرخ‌های دریافتی اخیر و طرح‌های توسعه‌ای و همچنین ریالی بودن هزینه‌ها بوده و باعث شده این نماد ۱۵درصد از پرتفوی پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن در بلندمدت را به خود اختصاص دهد.

شرکت تولیدات پتروشیمی قائد بصیر با نماد بورسی «شبصیر» سهم دیگری است که ۱۵درصد از این سبد پیشنهادی را شامل می‌شود. بر اساس پیش‌بینی کارگزاری بانک صنعت و معدن، شبصیر که در آخرین روز معاملاتی خود قیمت 90,900ریالی را تجربه کرده، در بلند‌مدت قیمت ۱۷۰،۰۰۰ریال را هدف‌ گرفته است. در صورتی که شبصیر به تارگت مورد نظر صنعت و معدن دست پیدا کند، سودی بالغ بر ۸۷درصد را عاید سهامدارانش خواهد کرد. تقاضای بالا برای محصولات شرکت به دلیل رونق صنعت لوازم خانگی، ثبات قیمت جهانی محصولات، تولید گرید رنگی و خاص ABS و افزایش سرمایه از تجدید، از اصلی‌ترین دلایلی بوده که شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن این مجموعه را برای سرمایه‌گذاری بلندمدت در سبد پیشنهادی هفته دوم اسفند‌ماه ۱۴۰۰ قرار داده است.

لازم به ذکر است این سبد پیشنهادی توسط شرکت مشاور سرمایه گذاری سهم‌آشنا، جهت بازنشر در اختیار اقتصاد آنلاین قرار گرفته و هرگونه سود و زیان، برعهده سرمایه‌گذار خواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس اخبار بورس بورس امروز وضعیت بورس امروز وضعیت امروز بورس وضعیت بورس بازار بورس امروز شاخص بورس امروز اوضاع بورس امروز شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن خود اختصاص سبد پیشنهادی سرمایه گذاری میان مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حجم معاملات شرکتهای توزیع نیروی برق در دومین هفته شروعی توفانی داشت و با رشد چشمگیر نسبت به نخستین هفته معاملات، به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکتهای توزیع نیروی برق از بورس انرژی (٥ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست ١٦٩ معامله بارزش حدود 130 میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ٦٨ معامله با حجم ٦٣٨ هزار و 880 مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکتهای توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می کنند"، گفت: با افزایش میزان معاملات شرکت‌های توزیع در بورس انرژی، موتور تولید بدهی در صنعت برق متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس تاکید ویژه وزیر نیرو اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار باز می‌گردد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان 2 هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع هر هفته 500 میلیارد تومان پول واریز می‌شود و هفته جاری نیز 500 میلیارد تومان دوم به حساب به شرکت‌ها واریز شد، ادامه داد: در گذشته تنها مشتریان بالای 5 مگاوات امکان خرید برق از بورس را داشتند که سال گذشته مشتریان بالای یک مگاوات به این لیست اضافه شد و از اردیبهشت ماه سال جاری شرکت‌های توزیع سراسر کشور نیز امکان خرید برق از بورس را پیدا کردند.

رجبی مشهدی اضافه کرد: سال گذشته 53 تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس انرژی به فروش رسید و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در سال جاری قرار است این رقم با 4 برابر افزایش به 210 تراوات ساعت برسد.

وی در همین رابطه بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا در سال اول 30 درصد معاملات برق در بورس انرژی انجام شود و در پایان برنامه هفتم نیز قرار است میزان معاملات به 60 درصد برسد، اما بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در وزارت نیرو قرار است در سال جاری هدف گذاری نهایی برنامه هفتم در این رابطه محقق شود.

مدیرعامل توانیر در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته بیش از 1211 هزار میلیارد ریال در بورس انرژی توسط 32 شرکت توزیع برق معامله صورت گرفت، افزود: پیش بینی می‌شود در هفته‌های آتی با برنامه ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته حجم معاملات شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که ورود شرکت‌های توزیع برق به معاملات بورس چه نقشی در توسعه صنعت برق خواهد داشت، گفت: ارتباط مستقیم میان خریداران و فروشندگان برق، کاهش نقش دولت در معاملات، کمک به استقلال مالی شرکت‌های توزیع و توسعه رقابت، شفاف شدن معاملات و نیز تزریق نقدی پول به نیروگاه‌ها بر‌خلاف بازار عمده فروشی از جمله مزایای اجرای این طرح است که ضمن کمک به اصلاح نظام مالی صنعت برق بستر مناسبی را برای توسعه صنعت برق فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: پرداخت به روز هزینه‌ها و شفاف شدن درآمد‌ها در صنعت برق که در سایه ورود شرکت‌های توزیع به بورس انرژی و خرید نقدی برق از نیروگاه‌ها محقق می‌شود، نه تنها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای خود را با سرعت و قدرت بیشتری دنبال کنند، بلکه موتور تولید بدهی در کل صنعت برق متوقف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس