Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به شایعه رفتنش از بنیاد شهید واکنش نشان داد.

به گزارش ایلنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست خبری خود با عنوان تبیین برنامه های ۲۲‌ اسفند روز بزرگداشت شهدا گفت:  از ۱۱ هزار فقره املاک بخش زیادی مشکلات حقوقی داشتند و یک سامانه ای قرار است ایجاد شود تا همه املاک در آن ثبت و مشکلات آن رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان ایثار را داریم که از سال ۸۵ راه اندازی شده است انشالله همزمان با ۲۲ اسفند ۵ مرکز آن در اختیار ایثارگران قرار می‌گیرد. 

قاضی‌زاده هاشمی گفت: امسال روز جانباز مقارن با روز شهید است و مراسمات ترکیبی است. مراسم تجلیل از همسران شهدا با حضور رئیس جمهور نیز برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: قوانین ایثارگران بسیار جزئی نوشته شده است و مشخص است که به هر فردی به چه میزان می توانیم خدمات ارائه دهیم. قوانین برای جانبازان کمتر از ۲۵ درصد محدودیت قائل است. به جانبازان کمتر از ۲۵ درصد براساس قانون صرفا وام مسکن تعلق می گیرد اما در بحث معیشت در حال برنامه ریزی هستیم تا هر کسی که جزو دهک های پایین اقتصادی است به او کمک کنیم.

همچنین درباره طرح اشتغال و مسکن دولت تفاهم نامه ای داریم و در طرح ملی مسکن ۵ درصد از مسکن های تولید شده به خانواده ایثارگران ارائه می شود که براساس قوانین شامل ارایه خدمات ما نمی شوند همچنین ده درصد اشتغال به ایثارگران تعلق می گیرد و ما از این طریق خدمات مان را به ایثارگران گسترش می دهیم. 

وی ادامه داد: ۱۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بدهی به دستگاههای مختلف داریم.

رئیس بنیاد شهید گفت: ما در لایحه بودجه تقریبا ۶۰ درصد رشد داشتیم و از دولت و کمیسیون تلفیق تشکر می کنم که توجه ویژه‌ای به بنیاد شهید داشتند. اما همچنان فاصله نیازها و منابع ما بسیار زیاد است. 

وی درباره بانک دی گفت: از ابتدا بانک دی وضعیت خوبی نداشت. البته باید بگویم که گروه صندوق ذخیره شاهد به بنیاد شهید ارتباطی ندارد. اما لازم بود برای اصلاح وضعیت به مجموعه بانک دی ورود کنیم. بانک دی یک بانک خصوصی است و رئیس بنیاد شهید وکیل ایثارگران سهامدار در این بانک است که‌ به‌ موضوع بانک دی می تواند ورود کند. 

او درباره شایعه رفتنش از بنیاد شهید گفت: اولین کسی که باید اجازه ماندن به ما دهد خداوند رحمان است آدم از آن خود با خبر نیست اما عده ای هستند که دوست دارند من بروم حتی به قیمت سفیر شدن سفارت خانه های چین و روسیه را هم برای من در نظر گرفته بودند و این شایعات را مطرح کرده بودند. نظام‌به من اعتماد کرده و وظیفه دارم کارم را محکم و استوار و با برنامه ریزی درست انجام دهیم و تا هر زمانی که باشیم اقدامات مان را انجام می دهیم. و وابسته پست و مقام هم نیستیم.

وی افزود: بنیاد شهید در تمامی حوزه‌های دولت نقش دارد؛ از حوزه آموزش و پرورش تا کشاورزی را تحت پوشش داریم و با توجه به رویکردهای دولت آقای رئیسی برنامه تحولی را تدوین کردیم. 

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در این برنامه تحولی، ارزیابی و پاداش عملکرد مدیران بسته به این عملکرد آنها در این برنامه تحولی دارد. 

رئیس بنیاد شهید تصریح کرد: قصد داریم تا بنیاد شهید تبدیل به یک سازمان هوشمند شود، در این هوشمندسازی ارائه خدماتی مانند صدور گواهینامه‌ها هوشمند می‌شود و به همین منظور سامانه‌های بنیاد شهید را گسترش دادیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: در برنامه تبدیل وضعیت‌ها و استخدام افراد اصلاح رویه انجام داده‌ایم و سامانه‌ای برای کارآفرینی و اشتغالزایی ایجاد کردیم که تا کنون ۲۸۰ نفر در این سامانه ثبت نام کردند. 

قاضی زاده با اشاره به برنامه‌های حوزه فرهنگی گفت: بنا شده است استان‌ها در مورد یک چهره بارز یا یک موضوع بارز در حوزه ایثار و شهید فیلم بسازند و با محوریت خود استان و مشارکت مالی بنیاد شهید به مرحله پخش برسانند. که البته امروز ۱۳ فیلم از ۶ استان افتتاح می‌شود. 

رئیس بنیاد شهید گفت: برنامه اختتامیه کتاب سرخ نگاران است، اولین جشنواره ملی موسیقی نوای مهر است، ششمین جشنواره آموزشی ملی ایثار و…، از دیگر برنامه‌های فرهنگی بنیاد شهید است.

وی درباره احراز شهادت شهدای سلامت گفت: عمده ای شهدای سلامت هنوز پرونده هایشان به بنیاد ارسال نشده و هر پرونده ای که به بنیاد ارسال شده احراز و پرونده تعیین تکلیف شده است.

او درباره بیمه دی گفت: تلاش می کنیم تا سازمان‌های طرف قرارداد با بیمه دی را گسترش دهیم البته قصد داریم خدمات بیمارستانی را در خود بنیاد گسترش دهیم البته این طرح ممکن است چند سالی طول بکشد. 

وی درباره پرسنل بنیاد شهید ادامه داد: در حال تغییر نحوه گزینش استخدام هستیم البته در حال حاضر ۷۰ درصد پرسنل از خانواده ایثارگران هستند. 

او درباره سفرش به عراق گفت: این دعوت از سوی عراق صورت گرفته است. البته دعوت هایی از اقلیم کردستان، سوریه و لبنان هم داشتیم. از جمله اهداف سفر برای تبادل تجربه و ارائه برخی خدمات از سوی ما به آنها است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رئیس بنیاد شهید قاضی زاده هاشمی بانک دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی صبح شنبه در این جلسه که در شرکت عمران شهر جدید سهند برگزار شد، گفت: برابر یکی از توافق‌های منعقد شده بین بنیاد شهید آذربایجان شرقی و شرکت عمران شهر جدید سهند، باید زمین مسکونی ۶۰۰ نفر از ایثارگران استان توسط شرکت عمران شهر جدید سهند تأمین شود که در جریان سفر اخیر وزیر محترم راه وشهرسازی به آذربایجان شرقی شاهد واگذاری قرارداد زمینِ ۱۷۷ نفر از این تعداد بودیم و انتظار داریم زمین‌های باقی مانده، در اسرع وقت تحویل ایثارگرانِ مشمول شود.

وی افزود: یکی دیگر از توافق‌هایی که در سال‌های ماضی منعقد شده بود و صورتجلسۀ آن به امضای مدیرعامل اسبق شرکت عمران شهر جدید سهند و به تائید مرحوم عابدین خرم، استاندار پیشین آذربایجان شرقی رسیده بود، واگذاری گروهیِ زمین برای ساخت ۲۵۸ واحد مسکونی ایثارگران بود که احیا و اجرایی شدن آن نیازمند مساعدت و پشتیبانی شرکت عمران شهرهای جدید ایران و اهتمام شرکت عمران شهر جدید سهند است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین خواستار عملیاتی شدن مفاد مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران شد و گفت: برابر این مصوبه باید شرکت عمران شهر جدید سهند، ۷ هزار واحد مسکونی را به ایثارگران آذربایجان شرقی واگذار کند.

سلمانی یادآوری کرد: هزاران ایثارگرِ فاقد مسکن یا بد مسکنِ آذربایجان شرقی چشم انتظار گشایش‌های جدید و تحقق تکالیف قانونیِ دستگاه‌های اجرایی در قبال تأمین مسکن جامعۀ ایثارگران هستند.

وی افزود: حراست از آرمان‌های شهدا و تکریم فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین زیربناهای تقویت نظام جمهوری اسلامی است و یکی از مهم‌ترین مصادیق تحقق این رسالت، صیانت از جامعۀ ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان در قالب ارائۀ انواع خدمات شهروندی در ساحت‌های اقتصادی و اجتماعی است. به این منظور و برای تعیین چارچوب ارائۀ خدمات به این قشر معزّز، قوانین و مقرراتی در کشور وضع شده که یکی از آنها قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است.

سلمانی گفت: ماده ۷ این قانون، تکلیف تأمین مسکن ایثارگران را به روشنی مشخص کرده و انتظار ایثارگران عزیز و خادمان ایشان در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز اهتمام دستگاه‌های اجراییِ مسئول، برای تسریع و تسهیل در صاحبخانه شدن خانوارهای ایثارگر است.

وی تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های ایثارگران به خاطر صدماتی که در راه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع از کیان و استقلال کشور در طول هشت سال جنگ تحمیلی و ادوار دیگر به آن‌ها وارد شده است، توانایی کسب درآمد کافی را از دست داده‌اند. این مشکل باعث شده درصد بزرگی از آن‌ها برای تهیه مسکن مناسب برای خود و خانواده‌شان با چالش روبرو شوند.

سعید غفوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران نیز در این جلسه وعده پیگیریِ ویژۀ موضوع مسکن خانواده‌های شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی در شهر جدید سهند را داد و دستیارش را مأمور ارتباط با بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی برای حل موانع و چالش‌های احتمالیِ فرا روی تحقق تکالیف قانونی شرکت عمران شهر جدید سهند در قبال تأمین مسکن ایثارگران کرد.

در این جلسه اجرا نشدن قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در خصوص برخی از فرزندان شهدا و جانبازانِ شاغل به خدمت در شرکت عمران شهر جدید سهند نیز مورد پیگیری قرار گرفت که سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران قول داد مراتب را تا حصول نتیجۀ مطلوب و رفع مشکل، تعقیب کند.

کد خبر 6089554

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی