Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، ‌مهدی قلعه‌نوی رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره افتتاح خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت در ترکیه، گفت: ترکیه کشور اوراسیایی و همسایه غربی کشورمان به عنوان پنجمین مقصد ایران برای راه‌اندازی خانه‌های نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ترکیه با داشتن اشتراکات زیاد فرهنگی، سیاسی و دینی با ایران و دروازه ورود محصولات دانش بنیان و خلاق ایرانی به بازار پرسود اوراسیا، میزبان زیست بوم فناوری و نوآوری ایران می شود.

براساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، قلعه نوی ادامه داد: هم زمان با برگزاری دومین نشست تجاری فناوری میان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایران‌ساخت و شرکت های فناور ترک در استانبول، پنجمین خانه نوآوری و فناوری برون‌مرزی ایران روز سه شنبه در این شهر گشایش می یابد. 

رییس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت در کشورهای چین، کنیا، روسیه و سوریه راه‌اندازی شده‌ است که مسیر توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان و خلاق ایرانی را به دیگر کشورها فراهم می کنند. ترکیه به عنوان پنجمین کشور؛ میزبان این خانه‌ها خواهد شد و در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نیز این مراکز در عراق و ارمنستان ایجاد می شوند.

وی با بیان اینکه این خانه‌ها با مشارکت و سرمایه‌گذاری حداکثری بخش خصوصی فعال در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و حمایت مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفته‌اند، گفت: این مراکز ۲ کارکرد اصلی کمک به بازاریابی و فروش محصولات دانش بنیان و خلاق در کشورهای هدف یا منطقه جغرافیایی مدنظر و استقرار شرکت های ایرانی علاقه مند به فعالیت در کشورهای هدف را محقق کرده اند.

قلعه نوی بیان کرد: خانه‌های نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت محلی برای ارائه خدمات سخت افزاری چون فضای کار اشتراکی و اختصاصی، نمایشگاه (شوروم)، اتاق جلسات و کنفرانس و خدمات نرم افزاری همچون انجام تحقیقات بازار، ثبت محصول در کشور مورد نظر، دریافت استانداردهای کشورها و پیدا کردن شرکای تجاری برای شرکت های ایرانی هستند.

برچسب‌ها توسعه صادرات خانه نوآوری و صادرات ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها نوآوری ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات خانه نوآوری و صادرات ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسعه صادرات خانه نوآوری و صادرات ایران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها نوآوری ترکیه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت خانه نوآوری و صادرات دانش بنیان و خلاق خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بابیان اینکه ایران و جمهوری آذربایجان برای گشایش مرز ارس در منطقه کلاله مصمم هستند، گفت: ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی پس از ساخت گذرگاه ارس افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش امانی، در بازدید از محل ساخت یک پایانه مرزی در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به‌این‌ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به‌موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان این که تردد از این پایانه و پل روی رودخانه حداکثر ظرف مدت یک سال انجام خواهد شد، افزود: طرح ساخت به‌تازگی آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم‌اند تا در زمانی کوتاه کار را به پایان برسانند.

امانی با بیان این که برای آزادسازی زمین و پیش‌بینی سایت موقت، منابع مالی لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این پایانه مرزی در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث خواهد شد که زمین آن هم‌زمان در حال تملک و آماده‌سازی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: این طرح در قالب مدل مفهومی ایران راه باهدف توسعه مبادلات تجاری منطقه‌ای و افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده جلفا به کلاله نیز تعریض شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که قرارداد اولیه با پیمانکار برای ارتقای مشخصات این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان است، افزود: پیش‌بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس، ترانزیت کالا در مسیر شرقی - غربی و بالعکس افزایش یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی