Web Analytics Made Easy - Statcounter

صاحب گل صالحی گفت: پوشش واکسیناسیون در خاش جهت رسیدن به ایمنی مطلوب علیه اُمیکرون با توجه به قدرت سرایت بالای آن کافی نیست و می‌بایست با تقویت مشارکت‌های بین بخشی و همراهی مردم از خسارات جبران ناپذیر جانی و مالی این ویروس که در وهله نخست گریبانگیر جاماندگان واکسن کرونا بوده، پیشگیری کنیم.

او گفت: متأسفانه کرونا از حد یک بیماری به یک معضل اجتماعی تبدیل شده و همه ما نسبت به سلامت یکدیگر مسوول هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار خاش گفت: هر شخص مبتلا در هر خانواده با توجه به قدرت سرایت بالا می‌تواند به یک کانون انتشار تبدیل شود و در صورت بی توجهی به واکسیناسیون و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجموعه‌ای بزرگ را مبتلا می‌کند و نتیجه آن بالا رفتن آمار بستری در مراکز درمانی و فوت است.

او می گوید: بهبود وضعیت نارنجی و پرخطر کرونا و جلوگیری از اعمال محدودیت‌های کرونایی که بدون شک قشر عظیمی از شهروندان را متضرر می‌کند مستلزم تشدید فعالیت‌های بین بخشی سطوح مختلف آموزشی، نظارتی، واکسیناسیون، همراهی شهروندان با مصوبات و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است.

صالحی گفت: در پی چهار مکاتبه صورت گرفته با اتاق اصناف خاش با موضوع معرفی کسبه و بازاریان فاقد سابقه واکسناسیون یا نقص در تکمیل آن و وضعیت بازدید‌های انجام شده در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اتاق اصناف موظف به پیگیری این موارد و اعلام گزارش کتبی تا روز چهارشنبه به ستاد کروناست، علاوه بر این ابلاغ مجدد دستورالعمل‌های بهداشتی به تمامی رؤسای اتحادیه‌های صنفی در دستور کار قرار گیرد و در صورت سرپیچی از مصوبات نسبت به صدور تذکر و پلمب واحد صنفی متخلف اقدام شود.

او گفت: برنامه ریزی هدفمند در استقرار تیم‌های سیار واکسیناسیون به منظور تسهیل دسترسی به خدمات واکسن در سطح بازار، مناطق و محلات شهر و حاشیه شهر و روستا‌های تابعه با پوشش پایین واکسیناسیون با همکاری سپاه و نیرو‌های بسیجی به شکل محله محور مبتنی بر طرح "شهید حاج قاسم سلیمانی" و اعلام گزارش به ستاد کرونا مورد تاکید است.

فرماندار خاش می گوید: تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتی و خصوصی تا روز چهارشنبه موظف به ارسال لیست وضعیت انجام واکسیناسیون خود و نیرو‌های تحت پوشش به ستاد کرونای شهرستان بوده و شبکه بهداشت و درمان نیز به عنوان ناظر پس از راستی آزمایی نسبت به اعلام گزارش نهایی شاخص واکسیناسیون ادارات به تفکیک اقدام کند.

او گفت: با برنامه ریزی، مداخله و تقویت مشارکت بخشداران، دهیاران، اعضای شورای شهر و همراهی اقشار و شخصیت‌های دولتی، مذهبی و دینی و مردمی و اهتمام شبانه روزی تیم‌های بهداشتی در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاهها، خانه‌های بهداشت، مراکز تجمیعی واکسیناسیون و نیز تیم‌های سیار در سطح شهرستان باید به شاخص واکسیناسیون بالای ۸۰ درصد برسیم.
صالحی بیان کرد: بررسی‌های اخیر نشان‌دهنده این حقیقت است که بین ۲ مورد فوتی اخیر مبتلا به کرونا و سهل انگاری تلقیح و تکمیل واکسیناسیون در خانواده رابطه مستقیمی وجود داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۵۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور