Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی گفت: امیدوارم با وفاق سازمانی و اتکا به سرمایه‌های انسانی و بهره‌مندی از تخصص، تجربه و تعهد در جهت اعتلای نام شرکت به‌عنوان تخصصی‌ترین شرکت کشور نقشی ماندگار در بهبود وضعیت صنعت هوانوردی دراندازیم.

خیرگزاری میزان - به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی، حمید رضا سیدی که هفته گذشته از سوی وزیر راه و شهرسازی به سرپرستی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران منصوب شد، طی پیامی به همه کارکنان ستاد و فرودگاه‌های کشور گفت: با حمایت همه‌جانبه یکایک شما همکاران متعهد و متخصص، صنعت هوانوردی کشور را به قله‌های عزت و افتخار رسانده و دست در دست یکدیگر برای ساختنِ آینده‌ای روشن و پایدار تلاش نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید است در این راه با درایت و هوشمندی، فرصت‌ها را بازیابی، تهدید‌ها را خنثی و برنامه‌ها را به‌گونه‌ای طرح‌ریزی کنیم که با عزم ملی و مدیریت جهادی به چشم‌انداز شرکت در سال ۱۴۰۴ دست‌یابیم.

متن پیام به این شرح است:

اینک که در ماه رجب و در آستانه مبعث حضرت رسول اکرم (ص) برگ دیگری از دفتر روزگار ورق خورد و توفیق مجدد خدمتگزاری در صنعت هوانوردی نصیب اینجانب شد، این فرصت را به فال نیک گرفته و از خداوند باریتعالی سپاسگزارم و امیدوارم در دوره جدید حضورم در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، با وفاق سازمانی و اتکا به سرمایه‌های انسانی و بهره‌مندی از تخصص، تجربه و تعهد یکایک همکاران محترم و تعامل مؤثر و مستمر با ذینفعان، در جهت اعتلای نام شرکت به‌عنوان تخصصی‌ترین شرکت کشور تلاش کرده و نقشی ماندگار در بهبود وضعیت صنعت هوانوردی با پشتوانه رضایت مردمی دراندازیم. به‌یقین این هدف جز با تلاش همگانی و خرد جمعی و تأکید بر ارتقای بهره‌وری محقق نمی‌شود.

آنچه امروز از سوی خداوند مقدر شده و به‌عنوان مسئولیت از سوی وزیر محترم راه و شهرسازی به اینجانب سپرده‌شده است، حفاظت از میراث ارزشمندی است که طی ۳۰ سال در فراز و نشیب‌های صنعت هوانوردی با تلاش خالصانه و صادقانه همه پیشکسوتان به‌دست‌آمده است و امروز بر ماست که این میراث را حفظ و به آن به دید امانت نگریسته و آن را عزیز داشته و به سرمنزل مقصود برسانیم.

امروز و در این برهه تاریخی دستیابی به چشم‌انداز ۱۴۰۴ به‌عنوان شرکت پیشروی منطقه در مدیریت و ارائه خدمات ایمن، امن و اثربخش فرودگاهی و ناوبری هوایی و همچنین نمایش مؤثر در توسعه پایدار کشور و بهره‌مندی از تعاملات کارآمد ملی و بین‌المللی دور از دسترس نیست.

با ورود به گام دوم انقلاب اسلامی، نیازمند جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی هستیم

با ورود به گام دوم انقلاب اسلامی، نیازمند جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی و تقویت روزافزون زیرساخت‌های حیاتی، اقتصادی و عمرانی صنعت هوانوردی کشور هستیم؛ اما آنچه ما را در این مسیر نگاه می‌دارد، انگیزه و شوق خدمت به میهن اسلامی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری است که ما را به مسیر خلاقیت، غیرت، مشارکت، خدمت و کسب رضایت احدیت و مقصد سعادت رهنمون می‌سازد

در این راه که پیش روداریم، فرصت‌ها اندک و زمان غنیمت است و در نتیجه می‌بایست از لحظات بهره کافی را جست. امروز ما با مدیریت دانش و بهره‌مندی از پژوهش می‌توانیم طرح‌های نو دراندازیم و رویکرد‌های نوین را در فرآیند‌های کاری به کاربندیم همچون زمانی که طرح جامع و کامل مدیریت راهبردی شرکت را برای جلوگیری از اتلاف منابع تدوین نمودیم. امروز می‌بایست این چرخه راهبردی مدیریت را پیاده‌سازی کنیم تا بتوانیم به‌طور مؤثر، تصمیمات بنیادین مبتنی بر بررسی‌های کارشناسی و تخصصی اتخاذ کنیم. نگاه توسعه‌ای و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها چه در بخش دولتی و چه غیردولتی، چه داخلی و چه خارجی و فراهم کردن فرصت‌های علمی، اقتصادی در کنار استفاده از تجارب پیشکسوتان این عرصه به‌طور قطع سهم صنعت هوانوردی کشور را از بازار جهانی افزایش خواهد داد.

علاوه بر این در راستای اجرای مأموریت ذاتی شرکت فرودگاه‌ها می‌بایست همچنان ایمنی و امنیت را در راستای اهداف راهبردی سرلوحه همه اقدامات قرارداد و بر ارتقای مستمر آن در کنار افزایش سطح کیفیت خدمات فرودگاهی در شان نظام و ملت ایران کوشید و از استاندارد‌های جهانی لحظه‌ای غافل نشد که ماندگاری ما در صنعت هوانوردی شرط بی‌چون و چرای آن است. همه این‌ها به‌یقین با توسعه سرمایه انسانی و توانمندسازی آن در همه سطوح عملیاتی و مدیریتی محقق خواهد شد و لذا آموزش لازمه این امر است که کیفیت آن در جهت کیفیت فعالیت سرمایه انسانی به‌طور جدی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ در پایان این پیام آمده است: امیدوارم با حمایت همه‌جانبه یکایک شما همکاران متعهد و متخصص، صنعت هوانوردی کشور را به قله‌های عزت و افتخار رسانده و دست در دست یکدیگر برای ساختنِ آینده‌ای روشن و پایدار تلاش نماییم. امید است در این راه با درایت و هوشمندی، فرصت‌ها را بازیابی، تهدید‌ها را خنثی و برنامه‌ها را به‌گونه‌ای طرح‌ریزی کنیم که با عزم ملی و مدیریت جهادی به چشم‌انداز شرکت در سال ۱۴۰۴ دست‌یابیم.

بهروزی و سربلندی همه شما و خانواده‌های ارجمندتان را در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی از درگاه خداوند متعال مسالت می‌نمایم و امیدوارم با توکل بر عنایات الهی در انجام مسئولیت‌های خود موفق و پیروز باشید.

 

بیشتر بخوانید: بازگشت پرواز فوق‌العاده هما از لهستان به ایران با ۱۰۰ دانشجو مقیم اوکراین

 

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت راه و شهرسازی فرودگاه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی فرودگاه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی صنعت هوانوردی کشور بهره مندی راه و شهرسازی برای ساختن فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی