Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - درمانگاه‌های صحرایی که هر از چند گاهی در گوشه و کنار جزیره قشم به صورت موقت خدمات بهداشتی و سلامت ارائه می‌دهند، کماکان به عنوانی راهکاری موثر و کارآمد در ارتقا سلامت و کاهش هزینه‌های متقاضیان خدمات درمانی مورد توجه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم ، به دلیل هزینه بالای نگهداری تامین نیروی انسانی، تجهیزات لازم، احداث و راه‌اندازی مراکز درمانی در روستاها همواره به عنوان چالشی جدی برای دولت‌ها و سیستم‌های بهداشتی درمانی کشورها مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال از یک طرف درمان روستاییان و خدمات‌رسانی به آنها که بخشی از وظایف دولت‌هاست و از سوی دیگر تامین هزینه‌های نگهداری نیروی انسانی و ساختمان‌ها و تجهیزات مرتبط، سبب شده است که ارائه خدمات موقت به عنوان راهکاری موثر و بهینه کماکان مطرح باشد.

در حال حاضر روستاییان در جزایری همانند قشم، روزانه متحمل هزینه‌های قابل توجهی در راستای رسیدن به مراکز درمانی مرکز شهرستان، و همچنین مرکز استان می‌شوند، این مسئله شامل مردم جریزه هرمز و بعضاً دیگر جزایر هرمزگان نیز می‌شود، که علاوه بر تحمل آلام بیماری‌ها باید رنج سفر و هزینه‌های مالی را نیز به جان بخرند.

آمار رضایت و مراجعه بالای روستاییان در جنوب کشور مخصوصاً هرمزگان، به درمانگاه‌های صحرایی موقت که اغلب متعلق به سپاه و یا ارتش است، نشان از تقاضای بالای برای دریافت درمان‌ بیماری‌های غیراورژانسی دارد.

به عنوان نمونه سپاه هرمزگان در سال‌جاری اقدام به برپایی چندین نوبت درمانگاه مرتبط با بیماری‌های گوش، حلق و بینی و چشم و یا دندانپزشکی در اقصی‌نقاط استان کرده که در دور جدید فعالیتی در دو نوبت اقدام به استقرار درمانگاه صحرایی دندانپزشکی در روستاهای دورافتاده قشم کرده است.

سپاه قشم با همکاری سازمان منطقه آزاد، در ماه‌های اخیر اقدام به برپایی نخستین درمانگاه صحرایی فوق تخصصی دندانپزشکی در طول قشم کرده بود که در دور جدید نیز این اقدام در گوری بخش حرا قشم را به دلیل تقاضای بالا تکرار کرده است.

لازم به ذکر است که نخستین درمانگاه صحرایی مرتبط با بیماری‌های دهان و دندان در قشم،  به همراه 20 یونیت دندانپزشکی پرتابل، به مرکزیت روستای طولا در جزیره برپا شد که با استقبال بالایی همراه بوده است.

سردار محمد مارانی فرمانده قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه در همین راستا با بیان اینکه دومین درمانگاه فوق تخصصی دندانپزشکی با هدف ارائه خدمات  تخصصی کاملاً رایگان به مردم در روستای گوری جزیره قشم برپا گردیده است، گفت: این درمانگاه به مدت پنج روز با حضور 40 نفر دندانپزشک خدماتی شامل ترمیم دندان، عصب کشی، جراحی دندان، درمان ریشه، خدمات تخصصی کودکان و رادیوگرافی تشخیصی در محدوده روستای گوری قشم به مراجعه کنندگان ارائه خواهد داد.

وی با اعلام اینکه ارائه خدمات دندانپزشکی هزینه بر و تامین آن برای بسیاری از مردم این منطقه دشوار است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیمه‌ها هم هزینه‌های دندانپزشکی را پشتیبانی نمی‌کنند در نظر داریم در این مدت و با کمک پزشکان این درمانگاه به بیش از سه هزار نفر خدمات ارائه شود.

افشار فتح الهی سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم نیز با اشاره به رایگان بود خدمات درمانگاه‌های صحرایی در قشم، یادآور شد: برقراری این درمانگاه‌ها کمک قابل توجهی به سیستم درمانی و معیشتی مردم می‌کند.

عدم ایمنی‌ جاده‌های قشم؛ دغدغه‌ای پرسابقه‌ که نیازمند تعامل بین‌دستگاهی است خط لوله زیرماسه‌ای 300 متری قاچاقچیان در قشم لو رفت 6 کیلومتر دیگر از ساحل جزیره قشم به نفع مردم آزادسازی شد

طبق گزارش‌های در دوره نخست برپایی این درمانگاه حدود سه هزار نفر و پیش‌بینی می‌شود در این دور نیز سه هزار نفر از خدمات درمانی قابل دریافت در این درمانگاه استفاده کنند، که این نه تنها به معنای درمان در محل زندگیست بلکه سبب صرفه‌جویی بالا و کاهش هزینه‌های ترددی روستاییان نیز می‌شود.

انتهای پیام/7558/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمانگاه ها بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند

به گزارش خبرآنلاین،‌ بسیاری از عادات غلط زندگی و یا برخی شرایط پزشکی در ابتلا به یبوست تاثیرگذارند؛ از قبیل عدم نوشیدن مایعات کافی، عدم ورزش، استرس بیش از حد، انسداد روده، بیماری روده مانند سندرم روده تحریک پذیر، سرطان کولون، سرطان رکتوم و ... اما چگونه می‌توان این مشکل رایج گوارشی را برطرف کرد؟

ایسنا نوشت: اگر مواد غذایی خشک همچون برنج، نان سفید، نان باگت، غذاهای بریان شده و ادویه‌جات را به مقدار زیاد استفاده می‌کنید، حجم آن‌ها را کم کرده و از غذاهایی همچون سوپ کمی چرب، خوراک کدو، بورانی، آش چغندر، شیر برنج و فرنی استفاده کرده و کمی روغن بادام شیرین طبیعی، روغن زیتون و یا روغن کنجد به غذاها بیفزایید. بخاطر داشته باشید آب عدس و آب کلم ملین است ولی جرم خود عدس و کلم قابض است و از خوردن آن‌ها باید پرهیز کرد.

اگر در معرض هوای گرم و یا تعریق فراوان هستید نوشیدنی‌های خنک مثل شربت آلو، هندوانه، خیار، دوغ و ماء الشعیر مصرف کنید.

همچنین مصرف برخی از ویتامین‌ها می‌تواند در دور کردن این عارضه از شما تا حدی موثر باشد؛ البته قبل از مصرف هر نوع مکمل ویتامین یا خرید آن باید با پزشک‌تان مشورت کنید؛ چون بسیاری از ویتامین‌ها برای نوزادان، مبتلایان به بیماری‌های گوارشی، مبتلایان به بیماری‌های مزمن و ... ممکن است مفید نباشند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، مصرف پنج ویتامین می‌تواند به کاهش علائم یبوست کمک کند که این ویتامین‌ها شامل موارد زیر است:

_ اسید فولیک: به عنوان فولات یا ویتامین ب ۹ نیز شناخته شده است. کمبود اسید فولیک گاهی اوقات باعث یبوست می‌شود. در صورت امکان به جای مصرف مکمل‌های اسید فولیک، غذاهای غنی از آن را مصرف کنید. غذاهای غنی از فولات عبارتند از اسفناج، نخود، غلات صبحانه و برنج غنی شده با اسید فولیک. حد بالای اسید فولیک که اکثر بزرگسالان می‌توانند تحمل کنند، ۱۰۰۰ میکروگرم است.

_ ویتامین ب ۱۲: کمبود این ویتامین می‌تواند باعث یبوست شود. اگر یبوست شما به دلیل کمبود ویتامین ب ۱۲ باشد، افزایش مصرف روزانه آن می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. غذاهای غنی از ویتامین ب ۱۲، سوای مکمل‌ها عبارتند از جگر گاو، ماهی قزل آلا، ماهی سالمون، ماهی تن. اکثر بزرگسالان باید ۲.۴ میکروگرم ویتامین ب ۱۲ در طول روز دریافت کنند.

_ ویتامین C : یک ویتامین محلول در آب است. چون بدن مقدار مشخصی ویتامین C را می‌تواند استفاده کند، دز زیاد آن می‌تواند سبب بروز اسهال شود. اما تنها در صورتی که یبوست داشته باشید این تاثیر به مزاق شما خوش می‌آید. توصیه می‌شود دز ۱۰۰۰ میلی گرمی از این ویتامین را سه مرتبه در روز مصرف کنید تا حرکات روده‌تان افزایش یابد. با این حال مصرف بیش از حد مضر است و باعث حالت تهوع و گرفتگی معده می‌شود.

_ ویتامین ب ۵: یا اسید پانتوتنیک باعث تحریک انقباض ماهیچه‌ای در سیستم گوارشی شده و به عمل دفع کمک می‌کند. میزان توصیه شده برای مصرف روزانه ویتامین ب ۵، برای اکثر بزرگسالان ۵ میلی‌گرم است. بیشتر زنان شیرده باید روزانه ۷ میلی‌گرم از این ویتامین را دریافت کنند.

_ ویتامین ب ۱: یا تیامین، به بهبود فرایند هضم کمک می‌کند و سطوح پایین آن با علائمی از قبیل یبوست همراه است. اکثر زنان باید روزانه ۱.۱ میلی گرم و مردان ۱.۲ میلی گرم ویتامین ب ۱ مصرف کنند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901924

دیگر خبرها

  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است