Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ممسنی، از میدان امام خمینی(ره) یا همان آموزش و پرورش سابق نورآباد که به سمت بانک ملت بروید یک ۴ ضلعی با عکس بزرگی از سردار دلها هر نگاهی را به سمت خود می‌کشد.

الان که ذهنم را مرور می‌کنم متوجه می‌شوم که پیش از پرداختن به این گزارش، کمتر به این مکان توجه کرده‌ام.

جلوتر که رفتم متوجه شدم یک ایستگاه صلواتی است ولی نمی‌دانستم چه برنامه‌هایی در این مکان انجام می‌شود و یا متعلق به کدام گروه‌ و هیات مذهبی یا فرهنگی است، مقابل ایستگاه تابلوی بزرگ نوشت افزار صاحب الزمان به چشم می‌خورد و چند پله کوچک رهگذران را به داخل پاساژ هدایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون ذهنیت و اطلاع قبلی وارد پاساژ قدیمی علمداری شدم و با چند مغازه کوچک روبرو شدم و یک مانکن که چادری بود، جلوتر رفتم و تابلوی نام آشنای کافی‌نت صاحب‌الزمان(عج) را دیدم، در فضای مجازی نامی آشنا و پرتکرار است.

آقای کشاورری جوانی تقریبا ۳۰ ساله که مهندس کامپیوتر است و سالها‌ست در این مغازه کوچک کافی‌نت دارد با متانت خاصی جواب سلامم را داد، گفتم ببخشید این ایستگاه صلواتی مال کدام گروه است؟ اطلاع دارید؟ با لبخند گفت: در خدمتیم، ایستگاه مردمی است و گروه ما هم توفیق داریم در مناسبت‌ها و به حسب نیاز فعالیت‌هایی در این ایستگاه انجام می‌دهیم.

وقتی گفت گروه ما کنجکاوتر شدم و پرسیدم کدام گروه؟ با مهربانی مجمع خدام المهدی(عج) را معرفی کرد و من تازه متوجه شدم که دامنه فعالیت این گروه که با نظم تشکیلاتی خاصی فعالیت دارد چقدر گسترده است.

در شهر نوراباد چندین گروه فرهنگی، هیات و خیریه فعالیت دارند که بدون اغراق می‌گویم هیچ کدام منسجم‌تر از این گروه نیستند.

جوانانی که با وجود تحصیلات عالی و جایگاه اجتماعی و یا مشکلات فراوان در معیشت و زندگی فردی، مخلصانه و با عشق و هدفمند قدم در این مسیر سراسر زیبایی گذاشته‌اند.

گروهی که با تعدادی اندک در چند شال اخیر فعالیتش را با برگزاری ایستگاه نقاشی و برگزاری مسابقه برای دانش‌آموزان نیازمند و اهدای بسته‌لوازم‌التحریر به نیازمندان در قالب جایزه و سه شنبه‌های مهدوی و اکران فیلم‌های جشنواره عمار در همین کافی‌نت کوچک و بعد در بقیه نقاط شهر و برگزاری مسابقه با موضوع فیلم‌ها و اهدای جایزه به کودکان، آغاز کرد و در کمتر از ۵ سال، در حال حاضر، بیش از ۵۰۰ خانوار را زیر چتر حمایت خود دارد.

روزبه کشاورزی این مجموعه مردمی و ثبت نشده را مدیریت می‌کند، برایم تعجب آور بود که یک جوان چطور این همه فعالیت را مدیریت می‌کند؛ ولی وقتی از همراهان و دیگر مهدی‌یاورانی که در کنار او فعالیت می‌کنند نام برد، متوجه دلیل منسجم بودن این مجمع و گسترده بودن‌ فعالیت‌شان شدم.

نگاهم دور تا دور مغازه که پر بود از عکس شهدا چرخید و حس خوبی داشتم، کشاورزی با همان آرامش و سربه‌زیری خاص و معصومانه گفت: ما اول کار به برگزاری سه‌شنبه‌های مهدوی با پیوست فرهنگی خاص فکر می‌کردیم و در ادامه نیازمندان بیشتری معرفی شدند و ما هم به این فکر افتادیم که با نظم بیشتری کار را دنیال کنیم.

آقایان گشتاسبی و اکبری و نیما کشاورزی و سلمان احمدی و خانم‌ها ستوده و همتی از جمله افرادی بودند که جوان خادم المهدی از آنان نام برد.

در میان این افراد یک نام برای من و خیلی از اهالی شهرم، نام‌آشناتر از بقیه بود، خانم ستوده همکارم در خبرگزاری فارس است، نام او را که شنیدم جرقه این گزارش به ذهنم خورد و چون هوا داشت تاریک می‌شد، از آقای کشاورزی خداحافظی کردم.

با دکتر تماس گرفتم و پس از احوالپرسی گفتم این هفته معرفی گروه جهادی دارم و می‌خواستم بپرسم کدام‌یک از گروه‌های جهادی و فرهنگی شهرستان در خبرگزاری معرفی نشده؟ با آرامشی که همیشه در لحنش دارد گفت: بیشتر گروه‌ها را معرفی کرده‌ایم، پرسیدم گروه خودتان چی؟ گفت: بخشی از زیر مجموعه خدام‌المهدی(عج) معرفی شده اما کامل خیر.

با شنیدن این صحبت خانم ستوده و از اینکه سوژه‌خوبی برای نوشتن دارم خوشحال شدم و از او خواستم با توجه به روال گزارش‌ها اطلاعات لازم را برایم بفرستد و با مهربانی قبول کرد و گفت: می‌فرستد.

بالاخره مطلب رسید و برای تکمیل شدن گزارشم باز به آن پاساژ رفتم: یک مغازه کوچک حجاب و عفاف روبروی کافی‌نت آقای کشاورزی بود، بوی عطر خاصی به مشام می‌رسید وارد شدم و به گفتگو نشستیم.

مجمع از سال ۹۶ شروع به فعالیت کرده و گروه‌های تحقیق، تدارکات، آشپزی، جهادی و ساخت و ساز، ازدواج و جهیزیه، واحد مشاوره و رسانه و تولید محتوا از جمله زیر مجموعه‌های این مجمع است.

ستوده در ادامه گفت: فعالیت مجمع در شهرستان‌های ممسنی و رستم است و شناسایی نیازمندان یکی از برنامه‌های مجمع است که به صورت محله به محله در شهر و روستاها انجام می‌شود و وقتی افراد معرفی می‌شوند مشخصات آنان در فرم ویژه‌ای که داریم ثبت و پس از تحقیق و اطمینان از نیازمند بودن افراد در سیستم ثبت می‌شود.

وی افزود: کمک‌ها در قالب بسته‌های معیشتی، پوشاک، لوازم‌التحریر و... به صورت چرخشی و با اولویت تحت حمایت امداد یا بهزیستی نبودن خانوارها توزیع می‌شود.

این فعال فرهنگی بیان داشت: دارو و شیر خشک و پوشک نیز به صورت ثابت برای موارد ثبت شده به صورت ماهیانه ارسال می‌شود.

پرداخت کمک هزینه بیماران نیازمند و همکاری با مددکاری بیمارستان ولیعصر (عج) ممسنی، تهیه بخاری و پتو در فصل سرد و کولر و یخچال برای نیازمندان در فصل گرم نیز از جمله فعالیت‌هایی است که توسط این گروه مردمی انجام می‌شود.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفتگو به چگونگی فعالیت گروه خیرین ازدواج پرداخت و گفت: تا کنون موارد زیادی معرفی و به ازدواج ختم شده است و در بحث جهیزیه نیز به لطف خدا و عنایت ویژه حضرت حجت(عج) کمک‌هایی به نیابت از ایشان جمع‌آوری و با تحقیق به زوج‌های نیازمند تقدیم می‌شود.

وی افزود: در واحد مشاوره نیز روزانه مراجعات زیادی در سنین مختلف داریم که به تفکیک جنسیت، مشکلاتشان توسط کارشناسان خواهر و برادر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

همراهی گروه جهادی شهید صدرزاده به مدیریت محمدرضا اکبری با مجمع و ساخت و تکمیل مسکن نیازمندان یکی دیگر از فعالیت‌های مجمع خدام‌المهدی(عج) نوراباد است که تاکنون در بسیاری از روستاهای دو شهرستان اقدام به تکمیل و ساخت سرپناه و سرویس بهداشتی برای نیازمندان نموده‌اند.

گفتگویم با خانم ستوده ادامه داشت که تعدادی از برادران برای راه اندازی ایستگاه شادی عید مبعث وارد مغازه شدند و وسایل مورد نیاز را از آنجا برداشتند.

در گوشه‌ای از مغازه کوچک و مرتبشان که در بین صحبت متوجه شدم بخش زیادی از سود فروششان در خیریه هزینه می‌شود و ماهیانه نیز مقداری لباس به فقرا هدیه می‌دهند، تعدادی جعبه و بسته لباس بود که گویا برای نیازمندان تهیه و بسته بندی شده بود و بر اساس اعلام نیاز برایشان ارسال می‌شود.

یکی از ابتکارات مجمع خدام المهدی(عج) جمع شدن گروه‌های مختلف و کوچک خیریه زیر یک پرچم است که با توجه به توضیحات خانم ستوده متوجه شدم که حدود ۱۰ گروه در این مجمع عضو هستند و در گوشه و کنار دو شهرستان ممسنی و رستم مشغول کمک‌رسانی به نیازمندان می‌باشند.

گروه شکرانه سلامت و خیر اموات که به منظور جلوگیری از اسراف در روزهای پنجشنبه و رسیدگی بهتر به نیازمندان فعالیت می‌کند با تلاش مرضیه همتی که معلم است اداره می‌شود.

گروه محبان حضرت علی اصغر(ع) با مدیریت سید جواد در دشمن زیاری مشغول رسیدگی به امور فقرا است.

گروه دانش‌آموزی را خانم فرهادی و گروه محبین اهل بیت(ع) را سلمان احمدی مدیریت می‌کنند و خانم حسینی در شهرستان رستم فعالیت‌های چشمگیری دارد.

گروه‌های دیگر نیز در دیگر نقاط شهرستان در حال فعالیت هستند.

واحد رسانه یکی از پرتلاش‌ترین و پویاترین واحدهای این مجمع است که در فضای مجازی نیز کانال‌های متعدد و متناسب با فعالیت‌ واحدهای مختلف دارند.

ایستگاه صلواتی با مدیریت برادرگشتاسبی و اکبری و کشاورزی و با حمایت و همراهی خیر نام آشنا داریوش دارابی اداره می‌شود و علاوه بر فعالیت در مناسبت ها، در ایام کرونا ایستگاه سلامت را نیز با توزیع بسته‌های بهداشتی و فشار خون و... برگزار می‌نماید.

ستوده همراهی گروه‌های مختلف و جلوگیری از موازی کاری و تشکیلاتی بودن فعالیت مجمع خدام المهدی(عج) را یکی از نقاط قوت این مجمع برشمرد و گفت: امیدوارم با اخلاصی که از دوستانم سراغ دارم و با همراهی مردم فعالیت‌های فرهنگی مجمع نیز به رشد و رونق لازم برسد تا در این مسیر هم بتوانیم فرهنگ‌سازی صحیح را به انجام برسانیم.

مسؤول جشنواره عمار استان فارس، پخش فیلم‌های جشنواره در کافی‌نت و هیات حیدریون که با همت برادر پناهی و مشارکت اعضای مجمع فعالیت دارد را نیز بسیار موثر خواند و گفت همکاری ستاد عمار شهرستان در فعالیت‌های مختلف مجمع قابل تقدیر است و از این جهات خداوند را شاکریم که توفیق حضور در این جمع را داریم.

وی از تعدد تماس‌ها و معرفی نیازمندان و بیماران در شرایط سخت هم گفت و برای من حالب بود که این گروه با بسیاری از فعالان فرهنگی دیگر شهرستان‌ها و استان‌ها نیز در تماس است و نیازمندان مراجع را به این گروه‌ها معرفی می‌نماید و علاوه بر این، مدیران و اداری‌‌ها نیز نیازمندان را به گروه‌های مردمی معرفی می‌کنند.

فعالیت‌های فرهنگی و مهدوی و شهدایی این گروه و پیوست‌های فرهنگی که در کنار بسته‌های معیشتی دارند و شیوه جذبشان و حضور نوجوانان در مجمع نیز از دیگر مواردی بود که برای من بسیار دلنشین بود.

لبیک به درخواست مواسات مومنانه رهبری و توکل این جوانان و اقدامات درخور تقدیرشان یکی از زیباترین درس‌هایی بود که در این ایام آموختم.

جوانان تحصیل‌کرده‌ای که نام و نشان و موقعیت اجتماعی برایشان معنایی ندارد و هر کدام بر اساس داشته‌ها و توانمندی‌هایشان نشان خادمی مولایمان را بر دل نشانده‌اند و امیدساز در مسیر ظهورش می‌باشند.

لذت دیدار امروز را با چای و شیرینی ایستگاه شادی تکمیل کردم و از دوستان جدیدم در مجمع خدام‌المهدی(عج) خداحافظی کردم.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدرضا اکبری مغازه کوچک خانم ستوده متوجه شدم گروه ها کافی نت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات مشوق های سربازی

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح ضمن اعلام جزئیات مشوق‌های سربازان ماهر و نحوه بهره‌مندی از آن‌ها گفت: اعطای این مشوق از ۱۵ اردیبهشت‌ماه عملیاتی خواهد شد.   به گزارش تسنیم، سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح امروز درباره جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت‌آموزی و شرایط بهره‌مندی از آن‌ها اظهار کرد: به منظور ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و ایجاد انگیزه و تشویق جوانان به مهارت‌آموزی، مشوق‌هایی برای سربازانی که قبل از اعزام به خدمت مهارت یاد می‌گیرند در نظر گرفته شده است. اعلام ۱۰ مشوق برای سربازان ماهر وی افزود: اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر ۶ ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیرو‌های مسلح، به‌کارگیری تخصصی در داخل نیرو‌های مسلح و اولویت برای استخدام در نیرو‌های مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان است. هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود؟ کمالی در پاسخ به این سوال که هر سرباز وظیفه از چند مشوق می‌تواند بهره‌مند شود، گفت: هر فرد حداکثر از یک مشوق می‌تواند استفاده کند و حین ثبت نام بر اساس اولویت‌بندی، می‌توانند تا ۴ مشوق را برای خود انتخاب کنند.   مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح با بیان اینکه اعطای مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت ماه عملیاتی خواهد شد، افزود: مهارت‌آموزان به ۴ گروه دوره‌های کوتاه‌مدت، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، گروه پزشکی و پیراپزشکی، فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها تقسیم می‌شوند.   وی گفت: دوره‌هایی که در فنی‌وحرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، فناوری اطلاعات و… سپری می‌شوند کوتاه مدت هستند. این گروه با کسب ۲۴۰ امتیاز می‌توانند از بالاترین مشوق استفاده کنند و اگر فردی امتیاز کمتری کسب کند، از مشوق‌های کمتری بهره‌مند می‌شود.   کمالی با بیان اینکه امتیاز‌ها را به ۳ دسته تقسیم کرده‌ایم و برای ورود به مشوق کسب حداقل ۸۰ امتیاز نیاز است، افزود: امتیاز ۸۰ تا ۱۶۰ جزو گروه اول مشوق محسوب می‌شود که به عنوان مثال در کسری خدمت و مرخصی، ۱۰ روز کسری یا مرخصی به این گروه تعلق می‌گیرد.   مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح ادامه داد: در گروه دوم مشوق‌ها نیز، ۱۶۱ تا ۲۳۹ امتیاز نیاز است افراد کسب کنند و از ۲۰ روز مرخصی یا کسری می‌توانند بهره‌مند شوند.   کمالی تاکید کرد:، اما در گروه سوم افراد می‌توانند از مشوق به صورت کامل بهره‌مند شوند و ۲۴۰ امتیاز برای این گروه نیاز است.   وی با بیان اینکه به گروه آموزش‌های کوتاه مدت، بسته به میزان آموزش امتیاز تعلق می‌گیرد گفت: گروه هنرستانی‌ها ۲۴۰ امتیاز به بالا و برای گروه پزشکی و پیراپزشکی ۲۴۰ امتیاز به بالا در نظر گرفته شده است.   کمالی با بیان اینکه برای گروه سایر فارغ التحصیلان که بیشتر از طریق دانشگاه‌های کشور فارغ التحصیل شده‌اند روش محاسبه تفاوت دارد افزود: سایر فارغ التحصیلان از ۶ آیتم می‌توانند امتیاز کسب کنند.   مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح بیان کرد: این افراد به ازای هر ساعت دوره تخصصی ۱ امتیاز دریافت می‌کنند و تا ۱۰۰ امتیاز امکان دریافت امتیاز وجود دارد، آیتم دوم مهارت‌های شغلی عمومی است که به ازای هر ۳ ساعت آموزش فرد می‌تواند امتیاز دریافت کند و حداکثر ۴۰ امتیاز دارد. همچنین اگر فرد سابقه دستیاری داشته باشد به ازای هر ۵ ساعت ۱ امتیاز و تا ۴۰ امتیاز می‌تواند دریافت کند و آیتم چهارم نیز مربوط به کاراموزی و سابقه آزمایشگاهی است که تا ۶۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر ۵ ساعت ۱ امتیاز دارد.   کمالی ادامه داد: آیتم پنجم تدریس است و کسانی که در سطح پایین‌تر رشته خود را تدریس می‌کنند به ازای هر ۵ ساعت تدریس می‌توانند ۱ امتیاز دریافت کنند و تا ۴۰ امتیاز تعلق می‌گیرد. دروی عملی و آزمایشگاهی تا ۵۰ امتیاز تعلق می‌گیرد و هر واحدی ۵ امتیاز دارد. چه سازمانی قرار است صحت‌سنجی کند؟ وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه سازمانی قرار است صحت سنجی داشته باشد گفت: دوره‌های کوتاه مدت در خود سازمان‌ها، مدارس را وزارت آموزش و پرورش، گروه پزشکی را وزارت بهداشت، سایر رشته‌ها را نیز وزارت علوم و دانشگاه‌های خود و دانشگاه آزاد را نیز همین دانشگاه صحت سنجی مدارک را انجام می‌دهد. حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید ثبت‌نام اقدام کنید کمالی بیان کرد: برای ثبت‌نام افراد می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند. اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند از این مشوق‌ها بهره‌مند شوند و شامل افراد حین خدمت نمی‌شود.   مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: افراد حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند و از ۱۵ اردیبهشت ماه اعزامی‌های تیر ماه به بعد می‌توانند اقدام کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • نتایج روز سوم از دور برگشت مرحله گروهی لیگ بسکتبال امید
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • اعلام جزئیات مشوق های سربازی
  • مشوق‌های مهارت‌آموزی اعلام شد + جزئیات
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل