Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت از بازنگری در قراردادهای نیروهای پیمانکاری صنعت نفت خبر داد و گفت: به زودی اخبار تصمیم‌های مهمی که در حوزه منابع انسانی وزارت نفت اتخاذ شد، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی شانا به ماهشهر، جواد اوجی ظهر امروز (پنج‌شنبه، ۱۲ اسفندماه) در نود و یکمین نشست شورای راهبری شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی درباره نیروی انسانی ارکان ثالث (پیمانکاری) صنعت نفت اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از ۱۲۰ هزار نیروی پیمانکاری در صنعت نفت فعال هستند که مناسب است مدیران بازنگری در این قراردادها را مد نظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر این که نیروهای پیمانکاری از نطر معیشتی از جمله آسیب پذیرترین همکاران ما هستند، افزود: ما باید بتوانیم وضعیت معیشتی زندگی آن‌ها را بهبود ببخشیم.

وزیر نفت با بیان اینکه اخیرا تصمیم‌های مهمی در خصوص نیروی انسانی وزارت نفت اتخاذ شده است، گفت: به‌زودی اخبار خوب مربوط به این تصمیم‌ها از سوی معاونت منابع انسانی وزارت نفت منتشر خواهد شد.

استفاده از توان مالی هلدینگ‌ها

جواد اوجی با بیان اینکه امروز شاهد امضای قرارداد در زمینه جمع‌آوری گازهای همراه نفت بودیم، افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته امیدواریم تا پایان عمر دولت سیزدهم تکلیف پروژه‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت در این صنعت مشخص شود و شاهد تأمین خوراک مایع شرکت‌های پتروشیمی باشیم.

وی درباره قیمت خوراک گاز شرکت‌های پتروشیمی بیان کرد: امسال با توجه به افزایش قیمت گاز در جهان، سقف ۵ هزار تومانی برای واحدهای پتروشیمی در نظر گرفته شد، درحالی که با توجه به تحولات جهانی ما هم اکنون شاهد افزایش قیمت گاز در بازارهای مختلف گاز هستیم.

وزیر نفت تأکید کرد: مجموعه هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور امروز وارد پروژه‌های توسعه بخش‌های بالادستی کشور شده‌اند و ما خوشحال هستیم که می‌توانیم از توان مالی این مجموعه‌ها برای تأمین خوراک مستمر خودشان بهره ببریم.

اوجی با تأکید بر اینکه وزارت نفت حاضر است، توسعه میدان‌های نفتی و گازی کشور را از صفر تا صد به مجموعه هلدینگ‌ها و پتروشیمی‌های توانمند کشور بسپارد، اظهار کرد: شرکت‌های پتروشیمی می‌توانند با توسعه اینگونه پروژه‌ها، افزون بر اینکه خوراک مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند، در توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی نیز گام‌های مؤثری بردارند.

وی با بیان اینکه امیدواریم در ۴ سال آینده توسعه زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی از سوی شرکت‌های فعال در این صنعت با سرعت بیشتری انجام گیرد، گفت: چتر حمایتی وزارت نفت همواری برای توسعه این صنعت،روی پتروشیمی‌ها باز است.

منبع: شانا

کلیدواژه: وزیر نفت جواد اوجی نیروهای پیمانکار صنعت پتروشیمی وزارت نفت تصمیم ها صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟

صمد نژاد ابراهیمی، درباره استفاده از پژوهش های حوزه علوم انسانی در حل مسائل کشور گفت: علوم انسانی بخش تاثیرگذار در بخش پژوهش و کیفیت زندگی است. فرهنگ، تمدن و نوع رفتار افراد به علم انسانی مربوط است. به صورت کلی استراتژیک حرکت ما را تعیین می کند. استفاده از علوم انسانی در حل مسائل کشور درصد پایینی دارد؛ اما در حوزه استراتژیک، علم و فناوری و خط مشی و حکمرانی متخصصان خوبی درکشور داریم که نتایج آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از علوم انسانی خیلی اوقات درست حمایت نشده یا مسیر به درستی ترسیم نشده است. علوم انسانی در برخی حوزه ها با مشکلات جدی مواجه است. خیلی از افراد به دلیل عدم تصور از مشاغل مربوط به فلسفه ادبیات و جامعه شناسی تمایل به تحصیل در مقطع کارشناسی ندارند. برای این موضوع از سطح وزارت آموزش و پرورش تا وزارت علوم باید فرهنگ سازی شود.

نژاد ابراهیمی درباره افزایش پژوهانه اعضای هیئت علمی نیز گفت: در برنامه هفتم توسعه، بندی به نام آیین نامه جامع پژوهانه وجود دارد که در آن پژوهانه اعضای هیئت علمی افزایش یافته است با ابلاغ این برنامه این آیین نامه اجرا می شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نشریات علمی پرداخت و گفت: چاپ مقالات در سطح بین الملل مشروط به پرداخت هزینه است و این موضوع برای ما سخت شده است. به همین دلیل، می خواهیم از پتانسیل نشریات داخلی استفاده کنیم. در حال حاضر تعداد ۱۶۰۰ نشریه وجود دارد که در کمیسیون نشریات وزارت علوم به آن ها اعتبار داده می شود.

مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، گفت: یکی از سیاست  های ما بین المللی کردن این نشریات است تا مطالب نشریات داخلی در سطح دنیا دیده شود. در حال حاضر ۱۶۰ نشریه در پایگاه بین المللی نمایه شده است. از این تعداد، ۳۳ نشریه در حوزه علوم انسانی است که به مسائل فرهنگی و تمدنی کشور مربوط می شود.  با بین المللی شدن  این نشریات، مقالات ایرانی در دنیا هم‌دیده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟