Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@13:45:08 GMT

پل سنجان در حال تبدیل شدن به موزه غربی اراک است

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۵۴۶۳

پل سنجان در حال تبدیل شدن به موزه غربی اراک است

ایسنا/مرکزی شهردار اراک گفت: بیشتر مردم شهرداری اراک را متهم به عدم تکمیل پل سنجان می کنند و متاسفانه اکنون این پل در حال تبدیل شدن به موزه غربی اراک است و وضعیت خوبی ندارد که می طلبد دستور ویژه در خصوص تکمیل این پروژه صادر شود.

علیرضا کریمی روز پنجشنبه ۱۲ اسفند در شورای مسکن استان مرکزی اظهار کرد: بحث طرح جامع اراک با کاستی های زیادی همراه است و جزو نیازهای اصلی مردم محسوب می شود و الزاماتی لازم است که این طرح در اسرع وقت تکمیل شود، ضمن آنکه طرح تفضیلی شهر نیز آماده نشده که در بخش تولید مسکن باید از ظرفیت طرح جامع شهری اراک بهره گیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص کنار گذر شهر اراک نیز بیان کرد: این کنارگذر هنوز تکمیل نشده و در منطقه حادثه خیز قرار دارد که مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده و امید است با تکمیل و راه اندازی این کنارگذر از ورود خودروها به داخل شهر جلوگیری کرد که ترافیک بیشتری در مرکز شهر ایجاد نشود.

وی بیان کرد: مناطق تفریحی و توریستی شهر اراک بسیار کم است که انتظار می رود با تکمیل واگذاری اراضی دره گردشگری گردو و کوه مستوفی این ظرفیت برای مردم اراک ایجاد شود و سال آتی تکمیل گردد.

شهردار اراک اضافه کرد: با توجه به اینکه طرح ۵۸ متری ملغی شده است، انتظار می رود طرح جایگزین آن که طرح ۲۴ متری است زودتر تعیین تکلیف شود و مردم از این بلاتکلیفی خارج شوند.

کریمی خاطرنشان کرد: تخصیص زمین به پروژه های شهری از جمله خواسته های مدیریت شهری است چراکه اجرای هر طرح شهری نیازمند زمین است که در این خصوص با مشکل مواجه هستیم و انتظار می رود در خصوص استقرار مشاغل مزاحم و آلاینده تعامل و همکاری لازم صورت گیرد.

وی افزود: اجرای پروژه های بازآفرینی شهری در سکونتگاه های غیررسمی نیازمند توجه ویژه است که امیدواریم با اجرای این طرح ها شاهد توسعه مناطق کم برخوردار باشیم. بسیاری از شهروندان در حاشیه راه آهن ساکن هستند که می طلبد این منازل بازسای و حریم این منازل حفظ شود،  با شرایط اقتصادی موجود، اداره کل راه آهن نیز نمی توان برنامه ای در خصوص تملک و آزادسازی منازل داشته باشد که انتظار می رود مطالعات جابجایی حریم راه آهن در دستور کار ویژه قرار گیرد که مشکل بخش عمده ای از مردم در ای راستا رفع شود.

فرماندار اراک در این نشست گفت: تامین زمین برای ۲ هزار واحد برای مسکن محرومان باید در دستور کار قرار گیرد و در حوزه راه‌های مواصلاتی در خواست ارتقای راه‌های روستایی به راه های اصلی را داریم.

امیر هادی ادامه داد: ۲۶۴ واحد مسکن ایثارگران در اراک وجود دارد که با توجه به تورم های موجود با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد با مشکل مواجه شده ‌است،  ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات به این واحدها اختصاص یافته بود که جهت تکمیل این واحدها این تسهیلات باید به سه میلیارد ریال افزایش پیدا کند.

سیدمحمد جمالیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست با اشاره به اینکه استان مرکزی از نظر زیرساخت درمانی با مشکلاتی مواجه است، افزود:  چهار واحد مسکونی در بیمارستان امیر کبیر اراک وجود دارد که در حوزه توانبخشی از آنها استفاده شده و امیدواریم با موافقت برای تغییر کاربری این واحدها زمینه افزایش خدمت رسانی به مردم فراهم شود.

وی ادامه داد: ۷۱ هکتار زمین در سال ۶۳ به دانشگاه علوم پزشکی داده شد که تاکنون سند تک برگی این زمین به نام این دانشگاه منتقل نشده ‌است، در این زمین سازمان انرژی اتمی یک بیمارستان برای دانشگاه ساخته که نیاز است سند این زمین در اسرع وقت اخذ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان مرکزی اراك وزارت راه و شهرسازي استانی اقتصادی انتظار می رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.
 
به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 
 
این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائيل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.  الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 
 
او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.» 
 
الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.
 
تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.
 
اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.
 
الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود.
 
جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • (ویدئو) ۸گل تماشایی دیدار پرسپولیس و آلومنیوم اراک
  • ورزشگاه اراک و باز هم جیمی‌جامپ!
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن