Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی، شامگاه پنج شنبه در جلسه شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهارکرد: استان گلستان دارای ۹۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار بوده و ۴۷ درصد جمعیت این استان در روستاها سکونت دارند.

مدیرکل بنیادمسکن گلستان با بیان اینکه روستاییان قشر مولد هستند و توجه به روستاها سبب ماندگاری جمعیت در این مناطق می‌شود، گفت: برای همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان طرح هادی تهیه و مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمان تهیه نخستین طرح‌های هادی روستایی ۱۷ سال می‌گذرد و طرح بیشتر از ۳۰۰ روستا نیازمند بازنگری است.

وی گفت: تامین اعتبار برای بازنگری و اجرای طرح‌های هادی از جمله درخواست‌های ما در سفر رئیس جمهور بود، در آن مقطع ردیف ملی برای این طرح‌ها حذف شده بود اما دوباره این ردیف در بودجه دیده شد. برای همین مکاتبه‌ای از سوی استاندار با معاون اول رئیس جمهور انجام شد و امیدواریم جزو مصوبه‌های سفر دولت به استان گلستان قرار بگیرد.

حسینی درباره مشکلاتی که در زمینه قیر رایگان وجود دارد هم گفت: در استان گلستان ۷۷ میلیارد تومان اعتبار برای قیر رایگان داریم اما دوبرابر آن اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم اعتبار قیر رایگان را جذب کنیم و چون در اعتبارات تملک دارایی هم اعتباری دیده نشده است، هنوز مشکل داریم و امیدواریم این موضوع به هر طریق ممکن رفع شود چون در تحقق نهضت ملی آسفالت روستاها بسیار موثر خواهد بود.

وی در ادامه با بیان اینکه شاخص شروع طرح هادی در روستاهای استان ۲۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است، اظهارکرد: میانگین شروع طرح هادی در روستاهای استان ۷۲ درصد است اما در کشور این عدد ۵۲ درصد است و اگر اعتبارات پیشنهادی ما در این سفر مصوب شود می‌توانیم فاز دو و سه طرح را در بسیاری از روستاها اجرایی کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان در ادامه به حادثه خیزی این استان اشاره کرد و گفت: همه ساله موارد متعددی از حوادث و بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله در استان رخ می‌دهد، بنابراین مقاوم سازی واحدهای مسکونی غیرمقاوم و کم دوام یک ضرورت است. قرار شده در مدت ۱۰ سال همه واحدهای مسکونی غیرمقاوم در روستاها نوسازی شود.

وی افزود: کسانی که هنوز در روستاها خانه‌های خود را نوسازی نکرده‌اند اغلب توان مالی مناسبی هم ندارند و امیدواریم با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه، امر نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی روستایی سرعت بگیرد.

حسینی درباره اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای استان هم گفت: از ۳۶ شهر استان ۲۶ شهر کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند که متولی اجرای طرح بنیادمسکن است. در این شهرها ۱۷ هزار نفر ثبت نام کرده بودند که ۱۰ هزار نفر واجد شرایط هستند. در ۵ شهر که زمین داشتیم پیامک به افراد واجد شرایط ارسال شد اما در مابقی شهرها زمین نداریم و لازم است با سرعت بیشتری تامین زمین اتفاق بیفتد.

وی گفت: تعهد سالانه ما برای ساخت مسکن در روستاهای استان هفت هزار واحد است اما ما در استان برای احداث ۱۱ هزار واحد مسکونی برنامه ریزی کردیم که از این تعداد پنج هزار واحد در بافت فرسوده روستایی، چهار هزار واحد ویژه جوانان و فرهنگیان و دو هزار واحد نیز در قالب مسکن حمایتی برنامه ریزی شده است.

مدیرکل بنیادمسکن گلستان افزود: ساخت پنج هزار واحد در بافت فرسوده روستایی دهه فجر آغاز شده و فردا هم ۴ هزار واحد ویژه جوانان و فرهنگیان در روستای نصرآباد کلنگ زنی می‌شود. ضمن اینکه تا یکماه آینده ساخت دو هزار واحد مسکن حمایتی در استان آغاز خواهد شد. تاکنون برای ۷ هزار و ۷۰۰ متقاضی پروانه صادر و به بانک معرفی شده که پنج هزار واحد انعقاد بانکی دریافت کردند.

کد خبر 5438079

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سید محمد حسینی بنیاد مسکن گلستان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان آمار کرونا سفر استانی مبعث اردبیل گردشگری شیوع کرونا مشهد خراسان رضوی مسکن عکس استانها اجرای طرح هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت

ایرج عالی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان داشت: از این میزان اعتبار ۳۲ میلیارد تومان ملی، ۱۵ میلیارد تومان استانی، ۵ میلیارد تومان مدیریت جامع و هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نیز از محل تملک دارایی استان است.

وی بیان اینکه تاکنون کار مطالعات طرح تفصیلی آبخیزداری در سطح ۶۳ حوزه شامل ۶۵۰ هزار هکتار (نزدیک به ۳۴ درصد از مساحت کل استان) انجام شده است، افزود: این مطالعات منجر به اجرای عملیات مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیکی شده است.

عالی با اشاره به اینکه استان ایلام یکی از استان های موفق در اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری است، عنوان کرد: اجرای طرح های آبخیزداری علاوه بر جلوگیری از فرسایش بی‌رویه خاک و تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی، نقش موثری در هدر رفت آب‌های روان، تغذیه و احیای قنوات، استخرهای ذخیره آب و انتقال آب کشاورزی دارند.

وی به تفاهم نامه سه جانبه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، استانداری ایلام و سازمان مدیریت برنامه ریزی استان در سال گذشته اشاره کرد و اضافه کرد: در یک دوره سه ساله یعنی از سال ۱۴۰۲ تا سال ۱۴۰۵ در سطح ۵۱۱ هزار هکتار از مناطق مطالعه شده در کل استان طرح‌های آبخیزداری با اعتبار ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا می شود که قرار است اعتبارات مورد نیاز در این قرارداد از محل مولد سازی و تهاتر نفت تامین و تخصیص داده شود.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های آبخیزداری از مهمترین برنامه‌های موفق پیشگیری از تخریب عرصه‌های مرتعی، جنگلی و مخاطرات ناشی از جاری شدن سیل های مخرب در مناطق شهری و روستایی است.

معاون آبخیزداری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با اشاره به تغییرات و شرایط اقلیمی افزود: اجرای طرح های آبخیزداری یکی از بهترین فرصت‌ها و مهم ترین راهکار عملی و موثر، برای جبران کم آبی و عبور از بحران خشکسالی است.

وی اظهار داشت: اجرای پروژه های آبخیزداری از جمله عملیات خاکی ذخیره نزولات و پخش سیلاب در مناطق مستعد و بالادست اراضی کشاورزی, عملیات مکانیکی و بیومکانیکی و نیز با اتمام مطالعات تفصیلی اجرایی پارک آبخیز حوزه شهر دهلران ایجاد پارک آبخیز ازجمله برنامه های است که در سال جاری در شهرستان دهلران جانمایی و اجرا می شوند.

کد خبر 6092659

دیگر خبرها

  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است