Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از وجود ۶ هزار و ۹۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد.

دکتر سورنا ستاری در حاشیه بازدید از شرکت های دانش بنیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خراسان شمالی استانی با زیرساخت های جوان است اما علی رغم این موضوع به خوبی روند رشد خود را طی می کند.

وی با اشاره به اینکه جهت گیری استانی باید بر اساس توسعه نیروی انسانی باشد و دانش، خلاقیت و نوآوری موتور محرک آن قرار بگیرد، گفت: به هر حال خراسان شمالی شاید از لحاظ منابعی همچون نفت و گاز استان شاخصی نباشد، ولی دارای نیروهای انسانی قوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ستاری افزود: اینکه بتوان بخش کشاورزی، معادن، دامداری و... استان را متحول کنیم به واسطه نیروی انسانی خلاق امکان پذیر می شود.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت ها، توسعه دانشگاه ها نسبت به سال گذشته و مهمتر از همه رفع مشکلات فرهنگی به وسیله آن ها، موضوعی است که استان بیش از هرچیزی به آن نیاز دارد و این اتفاق در حال انجام شدن است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ارتباط با حمایت های صورت گرفته از شرکت های دانش بنیان نیز بیان کرد: موضوع مهم در این خصوص، زیست بوم کارآفرینی است که باید در این استان توسعه یابد و زمانیکه این امر محقق شد کارآفرینان می توانند به منابع مالی نیز دسترسی مناسبی داشته باشند.

وی به صندوق پژوهش فناوری استان نیز اشاره کرد و گفت: این صندوق در خراسان شمالی نوپا است ولی طی یکی دو سال اخیر رشد خیلی خوبی داشته است.

دکتر ستاری با بیان اینکه منابع تبصره ۱۶ و ۱۸ از دیگر منابعی هستند که شرکت ها می توانند از آن استفاده کنند، افزود: امسال ۸۰ میلیارد تومان از منابع تبصره ۱۸ به این استان اختصاص داده شده و هر چند زمان اختصاص آن در ماه آخر سال بوده اما اتفاقات خوبی توسط آن رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر در حال حاضر بانک ها نیز تسهیلات به این شرکت ها ارائه می دهند که می توان از آن نیز استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی خراسان شمالي شرکت دانش بنیان معاون علمی رییس جمهور خراسان شمالی دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۴۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از نیروهای دانش بنیان است