Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از مواردی که تا ۱۸ اسفند در صدور مجوز‌های کسب و کار باید عملیاتی شود شفاف شدن صدور مجوز‌ها و الکترونیکی شدن فرآیند آن است؛ به نظر می رسد دولت سیزدهم با بهبود فضای کسب و کار بدنبال حمایت عملیاتی از تولید ایرانی و کارگر ایرانی است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا؛ یکی از الزامات قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده دستگاه‌های مجوز دهنده و استعلام گیرنده از سامانه‌های الکترونیکی است که عمده آن‌ها ذیل سامانه جامع تجارت تعریف شده و یا به صورت مستقل با هم ارتباط سیستمی برقرار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز از این قاعده مستثنی نیست چراکه در بسیاری از موارد باید از دستگاه‌هایی همچون وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو)، سازمان استاندارد، وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و نظایر آن استعلام و مجوز بگیرد. 

اخذ مجوز برای راه‌اندازی یک کسب و کار، هفت‌خوانی است؛ از ایجاد یک کارگاه تولیدی تا یک مجموعه فرهنگی. آنها که به دنبال آن رفته‌اند، می‌دانند؛ این موضوع آن‌قدر مهم بوده است که در مبارزات انتخاباتی ۱۴۰۰ کاندیداها نیز مطرح بود. 

آیت الله رئیسی، پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری از تریبون‌های مختلف از تقویت اشتغال با محوریت تسهیل کسب و کار و تسهیل در صدور مجوز‌های کسب و کار در اسناد بالادستی گفت. 

در ماده‌ هفت اصل ۴۴ قانون اساسی به این امر اشاره شده است. دولت ملزم است به‌منظور تسهیل سرمایه‌گذاری در ایران، مراجع صدور مجوز‌های کسب و کار موظف هستند شرایط و فرآیند صدور یا تمدید مجوز‌های کسب و کار را به نحوی ساده کنند که هر متقاضی مجوز کسب و کار در صورت ارائه مدارک مصرح در پایگاه اطلاع‌‍رسانی مجوز‌های کسب و کار، بتواند در حداقل زمان ممکن، مجوز مورد نظر خود را دریافت کند.

حالا دولت با ایجاد درگاه ملی مجوز‌های کشور به میدان‌داری وزارت اقتصاد، عزم خود را برای تسهیل، جزم کرده است تا ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ بساط سال‌ها دویدن برای گرفتن مجوز کسب و کار جمع شود. به‌خصوص مدیران دستگاه‌های متولی که باید در این کمتر از یک ماه، فضای صدور مجوز‌ها را به کمترین زمان ممکن، آن‌هم بر بستر فضای مجازی و عمدتا غیر حضوری، کاهش دهند.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه "ما نباید راه‌ها و گشایش‌هایی را که به‌لحاظ قانونی در اختیار داریم انجام ندهیم تا بر اساس این انجام ندادن، مردم متخلف تلقی شوند"، گفت: یک کارآفرین چرا باید برای گرفتن یک مجوز به 18 مرکز و ساختمان مراجعه کند و با مراکز مختلف تماس بگیرد و مدت‌ها معطل بماند و در نهایت دچار پشیمانی شود؟!

رئیس وقت قوه قضائیه با ابراز اینکه "موضوع کسب‌وکار و تسهیل راه‌ها برای مردم و فعالان اقتصادی را باید حتماً در دستور کار خود قرار دهیم"، گفت: در این رابطه گفته‌ایم بازرسی کل کشور کار را دنبال کند و مسئولین اجرایی نیز دنبال کنند تا مسئله فضای کسب‌وکار و تسهیل دسترسی به مجوزها دنبال شود.

وی به شعار سال با عنوان «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» اشاره کرد و تاکید داشت: یکی از موانع جدی کارآفرینی و تولید، تعلل در صدور مجوز‌های کسب‌وکار است که موجب توقف تولید و نارضایتی زیاد می‌شود. تسهیل و کاهش زمان صدور مجوز‌های کسب‌وکار از برنامه‌های دولت و خواست مردم بوده و الان نیز به قانون تبدیل شده است.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: تمام دستگاه‌ها باید فرآیند صدور مجوز‌های کسب‌وکار‌ها را تا زمان مقرر سامان دهند و این ساماندهی با قدرت و بدون مسامحه انجام شود. دولت پشتیبان سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و کسب‌وکار‌های حلال است.

 احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، درمورد حذف کاغذ در اداره جات، افزود: به هیچ عنوان روند مرسوم گذشته در اعطای مجوزهای سرمایه‌گذاری را بر نمی‌تابیم و باید قاعده های اشتباه گذشته در این حوزه را بهم زد.

وی خاطر نشان کرد: باید سامانه های هوشمند، جایگزین کاغذبازی های اداری در اعطای مجوز سرمایه گذاری های داخلی و خارجی شود تا طبق زمانبندی شفاف روند خدمت رسانی به فعالان اقتصادی پیش رود. 

اکنون رئیس جمهور، با مهلت 4 روزه به دستگاه های مختلف یعنی حداکثر تا ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ فرصت داده تا به درگاه ملی مجوزها ملحق شوند و برای صدور مجوزهای کسب و کار استعلامات را به صورت الکترونیک انجام دهند اما خبرها حاکی از آنست برخی دستگاه ها هنوز پای کار نیامده‌اند.

در حال حاضر که کشور در حالت یک جنگ اقتصادی به سر می‌برد، دیگر نباید زمان را از دست داد و با تصویب هر چه سریعتر این طرح، به کمک وضعیت اشتغال رسید و به تولید رونق داد تا قبل از اتمام سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها بخشی از گرفتاری‌های مردم حل گردد. اهمیت این موضوع به قدری است که می‌توان گفت با اجرای این طرح و سر و سامان دادن مجوز‌های کسب و کار، یک انقلاب در وضعیت کسب و کار ایجاد می‌شود و به نوعی تحریم‌های داخلی برطرف می‌گردد.   

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مبارزه با قاچاق تجارت وزارت بهداشت وزارت جهاد کشاورزی انتخابات ریاست جمهوری اشتغال کسب و کار اصل ۴۴ دولت فضای مجازی قوه قضائیه بازرسی کل کشور قانون سرمایه گذاری خدمت رسانی الکترونیک جنگ انقلاب اصل ۴۴ امور اقتصادی و دارایی دولت رئیس جمهور کسب و کار صدور مجوز های کسب مجوز های کسب و کار صدور مجوز ها صدور مجوز دستگاه ها کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد