Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ابراهیم ذاکری دبیر جشنواره گفت: جشنواره آسمان هشتم بیش از ۱۵ سال متوالی است که با مشارکت صد در صدی اهالی روستای کردر بصورت منطقه ایی و استانی برگزار شده که با استقبال از سراسر کشور، امسال بصورت ملی برگزار شد.

وی گفت: فراخوان جشنواره در دیماه و در پنج رشته سرود رضوی، تئاتر رضوی، کتابخوانی رضوی، صنایع دستی رضوی و فیلم کوتاه رضوی، در سراسر کشور منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر از روستائیان سراسر کشور در این جشنواره شرکت و آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند و در نهایت آثار راه یافته پس از داوری به مرحله پایانی رسیده و توسط داوران نفرات و گروه‌های برتر هر رشته مشخص و با اهداء تندیس، لوح جشنواره و هدیه نقدی تجلیل شدند.

دبیر جشنواره گفت: ۱۵ گروه سرود و ۱۵ گروه نمایش پس از بازبینی اولیه به مرحله پایانی راه یافتند و طی سه روز رقابت در روستای کردر رضور گروه‌های برتر این دو رشته هم مشخص شد.

در بخش سرود گروه آسمان هشتم از روستای کردر رضوی، گروه ثارالله از استان بوشهر روستای بحیری و گروه سقای حسین از روستای حکمی میناب به ترتیب اول تا سوم شدند.

در رشته صنایع دستی زهرا ذاکری، صدیقه ذاکری و معصومه ذاکری درباغی هر سه از روستای کردر رضوی اول تا سوم شدند.
در رشته کتابخوانی زیر ۱۷ سالعلیرضا ارکار، محمدامین انصاری زاده و محمدامین چرزه هر سه از روستای بیکاه رودان اول تا سوم شدند.

در رشته کتابخوانی بالای ۱۷ سال اکبر نیری از روستای راسک سیستان و بلوچستان، محمدرضا خندان از استهبان فارس و آمنه یولمه از شهرستان آق قلا استان گلستان اول تا سوم شدند.

در رشته فیلم کوتاه محمد درویشی با فیلم انعکاس و کورش دهقانی با فیلم مرتکب هر دو از میناب و محمدرضا راه خفته با فیلم ایستگاه تربیت از روستای کرمون بخش شمیل بندرعباس اول تا سوم شدند.

در رشته تئاتر رضوی نمایش دختران مسجد ما از روستای سلمان آباد ورامین تهران، نمایش نذری از روستای سناردک شهرستان پیشوا تهران اول و دوم و نمایش حجاب از روستای آشکارای شهرستان حاجی آباد به همراه نمایش بخاطر من از روستای کردر رضوی بصورت مشترک سوم شدند و از محمدرضا جهانبخش از استان قم، به عنوان نویسنده برتر، سارینا سالاری پور و محمد مرادی از حاجی آباد به همراه محمد طه اردستانی از استان تهران به عنوان بازیگران برتر، زهرا هداوندخانی از استان تهران کارگردان برتر و در نهایت از مهدی صالحیار از آذربایجان شرقی به عنوان طراح صحنه برتر با اهداء تندیس، لوح جشنواره و هدیه نقدی تجلیل شد.

حجت الاسلام محسن ابراهیمی امام جمعه میناب در این مراسم گفت: میناب شهر هنرمندان و هنرپروران است.

وی گفت: جشنواره ملی آسمان هشتم با تولیدات فاخر خود، تکالیفی که به اهل بیت داشته به انجام رسانده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب هم گفت: هنر بهترین زبان برای بیان حقایق اسلامی است.

مجید سلحشور با تاکید بر اهمیت حرکت‌های مردمی در رویکرد‌های اجتماعی و فرهنگ سازی؛ گفت: هر اقدامی که با مشارکت مردم انجام شود برکات فراوانی دارد.

اسمعیل جهانگیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت: روستای کردر رضوی تحت آموزش رایگان هنر نمایش قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میناب جشنواره ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر