Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید امرایی در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا و در توضیح فعالیت‌های انجمن نمایش درمانی ایران (DTCI) گفت: انجمن در حال حاضر در هفت استان کشور همچون خوزستان، کرمان، آذربایجان غربی، گیلان، مازندران، خراسان رضوی و تهران نمایندگی دارد.

وی ادامه داد: شاید بتوان گفت نمایندگی خراسان رضوی مجهزترین مرکزی است که به‌تازگی در استان خراسان و شهر مشهد افتتاح‌شده است که امیدواریم به‌زودی اتفاقات خوبی در سطح استان خراسان رضوی برای جامعه هدف بیافتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل انجمن نمایش درمانی ایران DTCI با اشاره به ویژگی‌های نمایندگی‌های هر استان اظهار داشت: خوزستان مرکز تخصصی کودک و نوجوان ما است و کرمان مرکز تخصصی عمومی مبارزه با معضلات اجتماعی و اعتیاد؛ گیلان مرکز تخصصی عمومی‌ است که تاکنون تنها استانی است که دو نمایندگی دارد: یکی در شهر رشت و دیگری لاهیجان؛ مازندران مرکز تخصصی توان‌بخشی و باز توانی اختلالات روانی است؛ آذربایجان غربی مرکز تخصصی آموزش و خراسان رضوی مرکز تخصصی-عمومی و آموزشی خواهد شد  و تهران مرکز تخصصی درمانی- توان‌بخشی و آموزشی-مهارتی است.

نویسنده کتاب نمایش‌درمانی در مسیر تکامل در ایران اظهار داشت: مرکز دراماتراپی ایران آموزش‌های مهارتی خود را به‌صورت فصلی برگزار می‌کند که از بین متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌های زیرگروه روانشناسی و هنرهای نمایشی پذیرش فصلی دارد و در حال حاضر و از سال ۲۰۱۷ تاکنون ۳۰ دراماتراپیست را با درجه مربی و استاد در سطح کشور معرفی کرده است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: همچنین انجمن دراماتراپی ایران نشان بوعلی سینا را به‌عنوان پیشگام ملی و ایرانی در حوزه دراماتراپی به ثبت جهانی و اعلام به اتحادیه جهانی دراماتراپی رسانده است.

وی تاکید کرد: چند پویانمایی در خصوص فرایندهای درمانی که با تعبیر امروز دراماتراپی و توسط بوعلی سینا انجام‌شده، تولیدشدند که چند مورد آن در عرصه بین‌المللی و در سمینارهای بین‌المللی ارائه شده است.

وی افزود: در تدارک آماده‌سازی نخستین کتاب مجموعه مقالات دراماتراپی هستیم که سال آینده منتشر شود.

نویسنده کتاب نمایش درمانی راهی برای آزادسازی ذهن اظهار داشت: در بخش تولید محتوا همکاران ما در حوزه انتشار مقالات تخصصی و پایان‌نامه‌های تخصصی آمادگی این را دارند که با دانشجویان متقاضی، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری همکاری داشته باشند که امیدوارم این مهم به‌زودی محقق شود.

امرایی خاطرنشان کرد: به دراماتراپی به‌عنوان یک علم وارداتی نگاه نمی‌کنیم بلکه آن را علمی می‌دانیم که پایه در فرهنگ درمانی و هنری ایران‌زمین دارد و از بوعلی سینا و محمد زکریای رازی به‌عنوان پیشگامان این عرصه یاد می‌کنیم؛ کما اینکه اگر به داستان‌های کهن ایرانی با رویکرد دراماتراپی رجوع کنیم، داستان‌های زیادی هستند که می‌شود آن‌ها را تعبیر به رویکرد دراماتراپی یا روش درمانی دانست که در آن‌ها از شیوه نمایش گری هم استفاده‌شده است.

وی گفت: در سال آینده انجمن بین‌المللی دراماتراپی ایران در تلاش برای برگزاری چهارمین سمینار علمی دراماتراپی است که به‌احتمال‌زیاد در مشهد مقدس برگزار و از فروردین و اردیبهشت اخبار آن به‌تناوب منتشر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اعضای انجمن دراماتراپی در چند سمینار علمی با همکاری دانشگاه هنر و دانشکده هنر و معماری حضور داشتند و به امید خدا در سال آینده نخستین نمایندگی انجمن بین‌المللی دارماتراپی ایران DTCI را در یکی از کشورهای معتبر در حوزه علمی افتتاح خواهیم کرد و نام بوعلی سینا را بر پیشانی‌گاه آن مرکز قرار خواهیم داد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: امیدوارم علاقه‌مندان به حوزه نمایش درمانی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بعد از پساکرونا زمان مناسب‌تری را در دست داشته باشند که برای آموزش این شیوه درمان کمکی در کنار سایر درمان‌ها به ما بپیوندند و ما بتوانیم خانواده دراماتراپی را در سطح دیگر استان‌های کشور گسترش بدهیم.

وی افزود: آروزی بزرگ ما ایجاد یک مرکز تخصصی دراماتراپی است و امیدوارم سازمان‌ها، نهادها و مؤسسات و حتی افراد خیری که می‌توانند مکانی را برای ایجاد و راه‌اندازی بزرگ‌ترین مرکز دراماتراپی در خاورمیانه در اختیار ما قرار دهند، داوطلب شده و با ما همکاری کنند که قدم‌های منسجم‌تر و مؤثرتری را برداریم.

برچسب‌ها نمایش درمانی دانشگاه هنر مجید امرایی تئاتر اداره کل هنرهای نمایشی استاد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایش درمانی دانشگاه هنر مجید امرایی نمایش درمانی دانشگاه هنر مجید امرایی تئاتر اداره کل هنرهای نمایشی استاد دانشگاه دراماتراپی ایران نمایش درمانی خراسان رضوی بین المللی مرکز تخصصی بوعلی سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود

ایسنا/مازندران مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور گفت: خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود.

دکتر سید حمید حسینی شامگاه ۱۰ اردیبهشت در آئین تجلیل از خیران سلامت شهرستان نور، اظهار کرد: با توجه به قدمت بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان تمام تلاش ما ارائه خدمات مطلوب به بیماران است.

وی با اشاره به اینکه توسعه بهداشت، ارائه خدمات و ارتقای سلامت در بخش درمان از اولویت‌های اصلی ما است، تصریح کرد: معرفی خیرین سلامت در سطح جامعه به منظور تشویق و ترغیب مشارکت بیشتر نیک اندیشان در این حوزه است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد در تلاشیم تا در حوزه فوق تخصصی مردم شهرستان را بی‌نیاز کنیم.

دکتر مجتبی محمدی رییس بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان نور نیز در تکریم از خیران حوزه سلاما گفت: خیرین نقش بسزایی در جهت پیشرفت و ارتقای شاخص‌های سلامت جامعه دارند.

وی تصریح کرد: توسعه زیر ساخت‌های نظام سلامت بدون مشارکت‌های مردمی امکان پذیر نیست، و اقدامات خیرین سلامت دارای ثمراتی بی انتها است که اثرات آن تا ابد باقی خواهد ماند.

محمدی خاطرنشان کرد: کمک خیران موجب تسریع در حل مشکلات حوزه سلامت می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بیمارستان امام خمینی شهرستان نور دارای ۱۰۰ تخت فعال است، یاداور شد: در این بیمارستان سالانه ۱۴۰ هزار بیمار در اورژانس ویزیت، ۱۰ هزار بستری و ۴۵۰۰ جراحی علی‌رغم تمامی کمبودها صورت می‌گیرد. 

رییس بیمارستان امام خمینی(ره) نور یادآور شد: در این بیمارستان حدود ۹۰ درصد از جراحی‌هایی که در بیمارستان‌های بزرگ انجام می‌شود  نیز صورت می‌گیرد و خوشبختانه با کمک‌های خیرین و خرید دستگاه‌های مورد نیاز بیمارستان در قسمت‌های مختلف خصوصا اتاق عمل مدت زمان جراحی‌ها با وجود تجهیزات جدید نسبت به قبل ۴۵ دقیقه کمتر زمان می‌برد.

دکتر محمدی افزود: عمل‌های جراحی از جمله تعویض مفصل زانو، لگن و جراحی لاپاروسکوپی( لیزری) شکم، زانو، چشم و همچنین جراحی خونریزی مغزی و تومورهای مغزی در این مرکز با وجود جراحان باسابقه و مجرب انجام می‌شود. 

قابل ذکر است، غلامحسین واحدی در عملی خداپسندانه تجهیزات پیشرفته اتاق عمل جراحی مغز و اعصاب و جراحی عمومی  را به ارزش ۷۵۰ میلیون تومانی( یادبود زنده یاد فاطمه نیازبالی) را خریداری و به این بیمارستان اهدا کرد. همچنین خانم سلطان جمشیدی نیز در عملی خداپسندانه یک دستگاه اکوکاردیوگرافی برای بیماران قلبی و یک دستگاه کولونوسکوپی برای بیماران گوارشی به ارزش دومیلیارد تومان (یادبود زنده یاد رحمان سعیدی) به بیمارستان اهدا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد